Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Z tego co wychodzi to poza Wieśkiem interesuje mnie tylko Fable ale nawet ten tytuł jakoś mocno mnie nie grzeje. Dobrze, że nie jestem jakimś recenzentem bo to co dotychczas widziałem kręci się gdzieś w okolicach oceny - ale :kupa:

Edytowane przez skypan
Opublikowano
4 godziny temu, tgolik napisał(a):

AAAAAAAAA

Sprzedam sejwy do Wiedźmina 3 postać poziom 100.

Oferuję sejwy z pierwszego przejścia, z NG+ i podwójnego NG+

Tylko poważne oferty.;)

Wersja pudełkowa? :wariat:

• Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, Radio Tirana napisał(a):

A w październiku jeszcze Gears of War E-Day oraz Phantom Blade Zero. 

Jestem bardzo ciekawy, jak takie stłoczenie premier wpłynie na sprzedaż. Portfele klientów nie są z gumy. 

Tu nie o portfel chodzi... o czas, tylko o czas.... moja wishlista ciagle sie powoli powieksza zamiast zmniejszac... :( Sad story of being and adult... 

image.png.dfaed3b28c8f743fa170d2fd04ef6c72.png

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
13 minut temu, Jaycob napisał(a):

No nie wiem, ja bym powiedział, że to AI Slop

To jest właśnie upgrade, którego bym oczekiwał po DLSS 5. Efekt końcowy zgodny z oryginałem i jednocześnie dużo lepszy jakościowo. Na włosach jest największa różnica. 

• Like 2
  • Upvote 4
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Kadajo napisał(a):

Kto to się kłócił ostatnio ze redzi nie używają żadnych modów i sami wszytko robią od zera ? :hihot:

@DITMD LOL

Ciekawe czy to będzie dodanie tego co już jest na Nexus mod czy to będzie coś nowszego.

CDPR kopiuje moje pomysły jeszcze z poprzedniego forum laba , ktoś musiał to czytać co pisałem o tych modach ze powinny być w grze bo ludzi to mocno ucieszy, wzrośnie sprzedaż i hype :D

2 godziny temu, aureumchaos napisał(a):

Tu nie o portfel chodzi... o czas, tylko o czas.... moja wishlista ciagle sie powoli powieksza zamiast zmniejszac... :( Sad story of being and adult... 

image.png.dfaed3b28c8f743fa170d2fd04ef6c72.png

ja mam okolo 100 tytulow do ogrania :D

Edytowane przez voltq
Opublikowano
Godzinę temu, Radio Tirana napisał(a):

To jest właśnie upgrade, którego bym oczekiwał po DLSS 5. Efekt końcowy zgodny z oryginałem i jednocześnie dużo lepszy jakościowo. Na włosach jest największa różnica. 

Tu przynajmniej nie będzie obaw, że nagle przy Remaster zmniejszą cycki jak inni wydawcy... ;) 

• Like 1
Opublikowano
4 godziny temu, Element Wojny napisał(a):

Akurat te 2 gry interesuja cale 5 osob na tym forum ;) 

Ich strata :P

4 godziny temu, Kadajo napisał(a):

Kto to się kłócił ostatnio ze redzi nie używają żadnych modów i sami wszytko robią od zera ? :hihot:

@DITMD LOL

Ciekawe czy to będzie dodanie tego co już jest na Nexus mod czy to będzie coś nowszego.

To była kłótnia? Zresztą nie to miałem na myśli, źle napisałem posta. Poza tym to nie byłem ja, tylko mój daleki brat bliźniak, ale niech będzie, masz Pan rację.:uklony:

4 godziny temu, Kadajo napisał(a):

@DITMD :)

monty-python-ive-had-worse.gif

• Haha 2
Opublikowano
1 godzinę temu, voltq napisał(a):

CDPR kopiuje moje pomysły jeszcze z poprzedniego forum laba , ktoś musiał to czytać co pisałem o tych modach ze powinny być w grze bo ludzi to mocno ucieszy, wzrośnie sprzedaż i hype :D

ja mam okolo 100 tytulow do ogrania :D

Aktualnie mam ponad 200 %-)

• Like 1
Opublikowano
W dniu 26.08.2026 o 11:56, JeRRyF3D napisał(a):

Oj i tu bardzo mnie... nie przekonałeś. :) 
Nie kupuję tej argumentacji. :) 

Pokaż ukrytą zawartość

Przecież to sama radość, wiedzieć, że przede mną SUPER przygoda, która trwa... długo!
To trochę tak, jak byś w realu trafił na nimfomankę i narzekał: "jak się mam z nią całą noc szarpać, to podziękuję".  ;)

Wiesz co, jeszcze kilka lat temu bym się zgodził. Ale lata, natłok obowiązków i ogólnie brak czasu tyle, ile bym chciał sprawia, że nigdy bym tej gry nie przeszedł. A zaczynając coś i nie kończąc, no cóż strata czasu. Wolę go przeznaczyć na inne. 

Oczywiście to nie jest żaden zarzut do gry, ot proza życia.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Element Wojny napisał(a):

No to rozwód w drodze. 

Zone mam wyrozumiałą ale gorzej z pracą xD

Ale jak W3 E wyjdzie no to muszę zainstalować i chociaż zerknąć... Gorzej jak wsiąkne... 

Edytowane przez aureumchaos
  • Like 1
Opublikowano

Ja też mam mało czasu na granie. Zdarza się że kilka miesięcy nie siadam do PC ale ostatnio staram się chociaż na 15 minut siadać i cisnę. Teraz się cieszę że Wieśka przeszedłem 1,5 raza. Raz całość i wszystkie DLC, potem podstawkę i zacząłem Serca z Kamienia.

Teraz po tych zmianach i paru ładnych latach nie wyobrażam sobie nic innego niż zagrać w całość + dodatki. Ciężko by mi było chyba w sam dodatek zagrać jakoś oddzielnie nie mając swoich wyborów (tym razem Triss), dodatkowo wydaje mi się że musi być jakoś połączony fabularnie z Sercami z Kamienia bo ewidentnie Geralt wraca na szlak.

BTW to moja nadzieja ale raczej płonna - jak robili remaster to mogliby się pokusić o zmianę stanu świata na koniec gry. Nie było by to jakieś ultra ciężkie, wystarczyłoby w różne miejsca powkładać różne wojska w zależności od losów wojny.

Opublikowano

Znów spora zasługa społeczności moderskiej, autor HD Reworked Project potwierdza że jego mod zostanie zaimplementowany w nową odświeżoną wersję gry. Szkoda że nie skusili się po E3ARP animation dla Geralta, chłopaki odwalili kawał fajnej roboty w dodaniu i zblendowaniu nowych animacji. Składam petycje!

• Like 6
Opublikowano
21 minut temu, Marvf napisał(a):

Znów spora zasługa społeczności moderskiej, autor HD Reworked Project potwierdza że jego mod zostanie zaimplementowany w nową odświeżoną wersję gry. 

Super wiadomość :lovin:👍

• Like 1
Opublikowano
8 godzin temu, Marvf napisał(a):

Znów spora zasługa społeczności moderskiej, autor HD Reworked Project potwierdza że jego mod zostanie zaimplementowany w nową odświeżoną wersję gry. Szkoda że nie skusili się po E3ARP animation dla Geralta, chłopaki odwalili kawał fajnej roboty w dodaniu i zblendowaniu nowych animacji. Składam petycje!

Ależ to by było głupie gdyby wydali kolejny Remaster i chłop musiał robić kolejną paczkę tekstur bo Redom się nie chciało :E 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
16 godzin temu, pijoter100 napisał(a):

Wiem, że było ale teraz z polskim komentarzem Kondzia ;)

I jeszcze głębsza analiza dodatku od sway play - sztos

Ten drugi film jest super. Nie mam czasu oglądać 6h streama, komentarz Kondzia wiele nie daje a ta laseczka elegancko wszystko przeanalizowała i przekazała mase rzeczy. Polecam!

Bardzo podoba mi się teoria z Jaskrem który dzięki jakiejś klątwie zachowuje taki wygląd jak ma pomimo wieku, znając jego to może w zamian za bycie pięknym i chutliwym zaprzedał się jakiemuś diabelstwu i tera Geralt potrzebny żeby to odkręcić. Ta babcia jego czy tam matka też może mieć z kilkaset lat :E 

Po obejrzeniu całości gameplayów i koncept artów - jaram się. Ta sielska lokacja z mroczną stroną, te pszczelarskie swarmy itd. - wychodzi klimat świetny. Bardzo mi to przypomina chyba 4 rozdział Wieśka 1. Sielska spokojna wieś ale jak sie tak troche pochodzi to w cale nie taka sielska i spokojna. Niby we Krwi i Winie było podobnie ale francja to nie moje klimaty, tutaj widzę calość bardziej swojsko

• Like 2