Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
22 minuty temu, samsung70 napisał(a):

hej, a co w tym silniku jest takiego wyjątkowego z za razem trudnego do ogarniania? 

Nie powstał w celu dalszej sprzedaży innym studiom. 

Ostatnio na forum wrócił temat Arkham Knight i to jest dobry przykład kwestii własnych silników i użyczania ich innym. Rocksteady wykonało świetną robotę z UE3, silnie go modyfikując i optymalizując pod konsole, gdzie było masełko, ale Iron Galaxy - robiące port na PC - kompletnie go nie ogarnęło i wydali techniczny kupsztal, który musiało ratować Rocksteady.

• Upvote 2
Opublikowano

https://www.ppe.pl/news/412276/wiedzmin-3-dziki-gon-piesni-przeszlosci-to-pelnoprawny-dodatek-gracze-moga-liczyc-na-wielka-opowiesc.html

Już same wymagania sprzętowe sugerowały, że CD Projekt RED traktuje projekt bardzo poważnie. „Pieśni przeszłości” mają wymagać aż 70 GB wolnej przestrzeni na dysku, więc wygląda na to, że gracze faktycznie otrzymają naprawdę dużą historię.

• Upvote 1
Opublikowano
2 godziny temu, Phoenix. napisał(a):

https://www.ppe.pl/news/412276/wiedzmin-3-dziki-gon-piesni-przeszlosci-to-pelnoprawny-dodatek-gracze-moga-liczyc-na-wielka-opowiesc.html

Już same wymagania sprzętowe sugerowały, że CD Projekt RED traktuje projekt bardzo poważnie. „Pieśni przeszłości” mają wymagać aż 70 GB wolnej przestrzeni na dysku, więc wygląda na to, że gracze faktycznie otrzymają naprawdę dużą historię.

Bo pewnie będzie na mapie z podstawki:E

Opublikowano (edytowane)

Ceny gier poszły w górę, ale to nadal jest pod* poziomem inflacji na przestrzeni ostatnich 10-15 lat.

Co innego płacić 200 PLN za grę, która jest w EA, czy ma milion-pięćset micro później, a co innego płacić 200 PLN za grę, która jest kompletna.
Jeżeli faktycznie się sprawdzi i dodatek będzie miał content na te 15–20 h maina + 15–20 h side'ów. Bądźmy realistami. :) 

Ja wiem ze 20 lat temu kupowaliscie kolekcjonerskie po 149 PLN i byliscie krolami na osiedlu, no ale czasy sie zmienily. 

Edytowane przez oldfashioned
  • Haha 1
Opublikowano

Oczywiście, że będzie dojenie kasy - przyda się przy produkcji Wiedźmina 4. :hihot: Kupi się na pewno bo lipy nie będzie ale 200zł? Trochę dużo jak za DLC do xx letniej gry, moim zdaniem będzie taniej.

• Like 1
Opublikowano
53 minuty temu, Kadajo napisał(a):

200zl ... :hihot:

500 zł od razu przecież to Redzi :E

Albo wiem, dla Polaków cena specjalna 800+ LOL

🤭😂💸

800+ najlepiej za dodatek do 10 letniej gry z wsparciem dla "martwego" silnika 😅😉

38 minut temu, ODIN85 napisał(a):

79zł by było akurat;)

👍

Opublikowano

Twórcy mogą sobie życzyć ile chcą za ich dobro intelektualne, zawsze jak komuś się nie podoba może zagłosować portfelem. Ja za większą z dodatkami dałem 30zl 🤪 za droższy dodatek Korona mi z głowy nie spadnie.

Opublikowano
4 godziny temu, Phoenix. napisał(a):

Te 70 GB trzeba liczyć raczej jako całość. Podstawka, stare DLC i nowe DLC

• Upvote 1
Opublikowano

Wiedźmin 3 edycja kompletna cena standardowa to 150zl

Nie mogą zrobić dodatku do gry który będzie droższy od podstawki.

Już pomijam fakt ze nikt chyba przy zdrowych zmysłach nie zapłaci dziś za Wiedźmina 3 150zl jak co chwile można go kupić za 30zl albo nawet taniej.

Ten dodatek powinien być za free. Żeby rozpalić chęci Wiedźmińskie na 4 do czerwononosi.

Gdyby dali za free to PR by im wywaliło na orbitę.

• Upvote 3