Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Gram na padzie... No to bieganie jest jakieś za szybkie? Jakoś tak tymi nogami dziwnie przebiera i pochylony jest... Nie wiem jak to opisać. Czy to może kamera tak dziwna jest? Przy walce też tak jest. Po takim HZD czy FW jakoś tak dziwnie jest. Sprawdzę tego moda na walkę. 

Mod movement overhaul next gen polepszył sprawę, pobawiłem się jeszcze w edycję prędkości i wreszcie jest Next gen dla mnie w poruszaniu... 

Miałem iść tylko główny wątek żeby szybciej niż kiedyś i dupa... Juz kowala poboczna robię i wyspę wieży... Ehhh.... 

Edytowane przez aureumchaos
Opublikowano
W dniu 28.12.2024 o 21:54, Pavel87 napisał(a):

Wiele negatywnych rzeczy o walce w Wiedźminie 3 można powiedzieć, ale chyba nigdy nie słyszałem, że drewno :P  Co do walki to polecam tego moda, który zmienia co prawda animacje walki samej w sobie, ale samo to już sporo "daje":

https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/8153?tab=description

Jeśli chodzi o LM to polecam E3 2014 Lighting Mod v3

Czy ten podlinkowany mod daje również system uników widoczny na zwiastunach E3?

Opublikowano

Wgraj moda, to zobaczysz. Ja jednak go usunąłem, bo nie umiem się przyzwyczaić do pionowych ciosów od Geralta i miałem już przez to problemy z utrzymaniem życia :E  Ale jak komuś pasuje, to jak najbardziej polecam. A uników nie pamiętam czy robiłem :hihot:

Opublikowano
13 godzin temu, JeRRyF3D napisał(a):

Fajnie sięto ogląda ;)

13 godzin temu, tgolik napisał(a):

Widać, że mix SI i gry aktorskiej może dać dobre rezultaty.

Np. gdybym był kaskaderem, obawiałbym się o pracę.

Zobaczcie sobie jeszcze to, stylizowane na stare filmy 

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

Strach przed ryzykiem ale dziwne, że nikt nie zaryzykuje i nie stworzy dzisiejszy najpopularniejszych marek jak Gwiezdne Wojny, Marvel, DC czy nawet Wiedźmin w takim starym stylu sprzed kilkudziesięciu lat, a obecną technologię wykorzystać tylko do tego aby obraz był czytelny ale wszystko inne to już lata ubiegłego wieku.

Gdybyś ktoś zaryzykował i stworzyć dobre takie kino to mogła by przyjść tymczasowa moda na taki styl.

Edytowane przez Gothic
Opublikowano (edytowane)

Tak, można zmienić styl i kto wie, czy nie będzie to strzał w dziesiątkę :)

Takie Borderlandsy maja oprawę komiksową i bardzo dobrze się przyjęły na rynku gier.

Oprawa graficzna z filmiku w starszej stylizacji jest piękna.

Edytowane przez leven
  • 2 tygodnie później...