Phoenix. 6 909 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca (edytowane) Głupi jesteś i tyle , skoro nikt nie dostanie płyty oraz kodów to nie będzie żadnych przecieków. Nie bez powodu się mówi o pokazie zamkniętym dla prasy. 3 minuty temu, ODIN85 napisał(a): To nie ma znaczenia bo nawet recenzenci wrzucają filmy przed embargo. Nie można wrzucić czegoś czego się nie ma. Ale pojmowanie u ciebie prostych rzeczy to widzę nadal problem… Edytowane 25 Czerwca przez Phoenix.
ODIN85 4 866 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca Będą przecieki. W jakim Ty świecie żyjesz
areczek1987 1 096 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca Generalnie zawsze lepiej goty wersje do biblioteczki kupować. Najlepiej z wszystkimi dlc. Aka wiedzmin 3. Grunt na spojlery nie trafić.
GordonLameman 10 159 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca Godzinę temu, Jaycob napisał(a): Przy GTA 6 "głosuj portfelem” brzmi jak żart. Ta gra sprzeda się absurdalnie dobrze niezależnie od tego, co ludzie będą mówić. No dlatego to im pisze
areczek1987 1 096 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca Chyba będzie wersja z polskim dubbingiem
JeRRyF3D 2 074 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca (edytowane) Prawda jest taka, że KĄSOLE i ICH PŁYTY, to jakiś relikt przeszłości, hibenrus, dinozaur, który - nie mam pojęcia dlaczego i jak (?) - uchował się na rynku. To jedyny nośnik, który powszechnie jest sprzedawany, powszechnie jest kupowany i powszechnie akceptowany jest "ten proceder" - przy AKCEPTACJI wszystkich 3 stron (kupujący, sprzedający, developer / wydawca). Kolejna sprawa, że PŁYTA jest tylko NOŚNIKIEM transportowym (były kasety, dyskietki, cardrige, kto zabroni pendrivów?) i bez względu na to, na jakim nośniku dostaje się soft, wystarczy jeden myk wymóg "bycia online" i weryfikacji kopi. I nie ważne, czy grę odpalasz z kasety, dyskietki, płyty czy chmury - jak się producentowi "zachce" zablokować, wyłączyć, anulować dany produkt, to po prostu to zrobi (oczywiście userzy go zjedzą, ale fizycznie ma techniczną możliwość). Nie kumam więc tej podniety fizycznym krążkiem, jako "gwarantem posiadania", bo to żaden gwarant. Rozumiem natomiast lament, że już nie odsprzedam albo nie odkupię za pół ceny. Tyle, że tu nie ma co płakać, tylko bardziej cieszyć się, że tyle lat to się ślizgało ! (takie odsprzedawanie) Dla mnie jest to dalece dziwne, że dopiero teraz (!) to dokręcają. Edytowane 25 Czerwca przez JeRRyF3D 1 1
tgolik 720 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca 5 godzin temu, Wu70 napisał(a): I tyle wyszło z tych wielkich prognoz 100$ A czy przypadkiem 349 zł to nie jest 100$? No, może 94$
Kris194 5 038 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca 25 minut temu, ODIN85 napisał(a): Będą przecieki. W jakim Ty świecie żyjesz A niby skąd skoro nawet recenzenci nie dostaną kluczy przed premierą?
galakty 5 065 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca Godzinę temu, Kris194 napisał(a): Można się śmiać ale to oni jako pierwsi donosili, że nie ma planów na edycję pudełkową na premierę i jak widać mieli rację. Szansa 50/50 też mi coś
Kadajo 9 794 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca 23 minuty temu, JeRRyF3D napisał(a): Dla mnie jest to dalece dziwne, że dopiero teraz (!) to dokręcają. Oni to chcieli już odkręcić nie raz tylko gracze się buntowali. Trzeba było żabę gotować powoli. Zobacz ile dziś osób pisze ze "co to za różnica". Przypomnę tak tylko Poczytajcie ostatnie komentarze Ciekawe kiedy to video usuną 1 1
slafec 65 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca 15 minut temu, JeRRyF3D napisał(a): Prawda jest taka, że KĄSOLE i ICH PŁYTY, to jakiś relikt przeszłości, hibenrus, dinozaur, który - nie mam pojęcia dlaczego i jak (?) - uchował się na rynku. To jedyny nośnik, który powszechnie jest sprzedawany, powszechnie jest kupowany i powszechnie akceptowany jest "ten proceder" - przy AKCEPTACJI wszystkich 3 stron (kupujący, sprzedający, developer / wydawca). Kolejna sprawa, że PŁYTA jest tylko NOŚNIKIEM transportowym (były kasety, dyskietki, cardrige, kto zabroni pendrivów?) i bez względu na to, na jakim nośniku dostaje się soft, wystarczy jeden myk wymóg "bycia online" i weryfikacji kopi. I nie ważne, czy grę odpalasz z kasety, dyskietki, płyty czy chmury - jak się producentowi "zachce" zablokować, wyłączyć, anulować dany produkt, to po prostu to zrobi (oczywiście userzy go zjedzą, ale fizycznie ma techniczną możliwość). Nie kumam więc tej podniety fizycznym krążkiem, jako "gwarantem posiadania", bo to żaden gwarant. Rozumiem natomiast lament, że już nie odsprzedam albo nie odkupię za pół ceny. Tyle, że tu nie ma co płakać, tylko bardziej cieszyć się, że tyle lat to się ślizgało ! (takie odsprzedawanie) Dla mnie jest to dalece dziwne, że dopiero teraz (!) to dokręcają. Masz jakieś skrzywione spojrzenie na ten temat przez rynek PC. Kupuje płytę na PS5 i mogę sobie ją zainstalować offline (bez internetu, bez konta).
Fatality 842 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca 32 minuty temu, areczek1987 napisał(a): Chyba będzie wersja z polskim dubbingiem Uuu antysemityzm... Nie no, jak izrael ma najdrożej to mogę za to zapłacić więcej 1
galakty 5 065 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca 2 minuty temu, slafec napisał(a): Masz jakieś skrzywione spojrzenie na ten temat przez rynek PC. Kupuje płytę na PS5 i mogę sobie ją zainstalować offline (bez internetu, bez konta). Po czym i tak musisz zrobić aktualizację
tgolik 720 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca Teraz, slafec napisał(a): Masz jakieś skrzywione spojrzenie na ten temat przez rynek PC. Kupuje płytę na PS5 i mogę sobie ją zainstalować offline (bez internetu, bez konta). Gdybym nie miał internetu i całej biblioteki gier dostępnej na koncie na PSN to chyba byłoby mi bardzo smutno. Gry na płytach mnie wkurzaią, bo nie zawsze chyba da się je dodać do prywatnej biblioteki w sieci.
areczek1987 1 096 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca 24 minuty temu, JeRRyF3D napisał(a): Prawda jest taka, że KĄSOLE i ICH PŁYTY, to jakiś relikt przeszłości, hibenrus, dinozaur, który - nie mam pojęcia dlaczego i jak (?) - uchował się na rynku. To jedyny nośnik, który powszechnie jest sprzedawany, powszechnie jest kupowany i powszechnie akceptowany jest "ten proceder" - przy AKCEPTACJI wszystkich 3 stron (kupujący, sprzedający, developer / wydawca). Kolejna sprawa, że PŁYTA jest tylko NOŚNIKIEM transportowym (były kasety, dyskietki, cardrige, kto zabroni pendrivów?) i bez względu na to, na jakim nośniku dostaje się soft, wystarczy jeden myk wymóg "bycia online" i weryfikacji kopi. I nie ważne, czy grę odpalasz z kasety, dyskietki, płyty czy chmury - jak się producentowi "zachce" zablokować, wyłączyć, anulować dany produkt, to po prostu to zrobi (oczywiście userzy go zjedzą, ale fizycznie ma techniczną możliwość). Nie kumam więc tej podniety fizycznym krążkiem, jako "gwarantem posiadania", bo to żaden gwarant. Rozumiem natomiast lament, że już nie odsprzedam albo nie odkupię za pół ceny. Tyle, że tu nie ma co płakać, tylko bardziej cieszyć się, że tyle lat to się ślizgało ! (takie odsprzedawanie) Dla mnie jest to dalece dziwne, że dopiero teraz (!) to dokręcają.
Kadajo 9 794 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca Niesamowite jak łatwo ludzie oddają wolność. A najgorsze jak ją oddają w imię "wygody". 1 3
Paw79 256 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca (edytowane) 1. Podobno jednak mają być fizyczne wydania, ale dopiero później. 2. Sony podobno usunęło wszystkie swoje posty że "GTA VI plays best on PS5" (ciężko mi to zweryfikować- nie siedzę na X'ie). BTW: Dziwi mnie bierność Xbox'a. Ta gra to zdecydowanie największy "exclusive" i "system-seller" na obie platformy (nawet jeżeli tylko czasowy). Na miejscu Sharmy uderzyłbym do obecnej amerykańskiej administracji z pytaniem dlaczego jedne amerykańskie korpo (TakeTwo) wspiera zakulisowo japońskie korpo (Sony) zamiast wspierać inne amerykańskie korpo (Microsoft) z ich konsolą. Edytowane 25 Czerwca przez Paw79
slafec 65 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca 5 minut temu, galakty napisał(a): Po czym i tak musisz zrobić aktualizację To zależy, zdecydowana większość jest w pełni grywalna.
galakty 5 065 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca 7 minut temu, Kadajo napisał(a): Niesamowite jak łatwo ludzie oddają wolność. A najgorsze jak ją oddają w imię "wygody". Najlepsze jest to, że Ci co nie używają płyt cieszą się że nie będzie płyt. WTF!!!! 3
KamcioGF 154 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca 8 minut temu, Paw79 napisał(a): 2. Sony podobno usunęło wszystkie swoje posty że "GTA VI plays best on PS5" (ciężko mi to zweryfikować- nie siedzę na X'ie). Wróciło, podobno dali złe logo i przy okazji zmienili obrazek z ps5 z napędem na digital 1 1
Kadajo 9 794 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca 2 minuty temu, galakty napisał(a): Najlepsze jest to, że Ci co nie używają płyt cieszą się że nie będzie płyt. WTF!!!! Nie kumają co jest "pięć".
GordonLameman 10 159 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca 19 minut temu, Fatality napisał(a): Uuu antysemityzm... Nie no, jak izrael ma najdrożej to mogę za to zapłacić więcej Mogę zapłacić 700 żeby nie dostali w ogóle 1
galakty 5 065 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca Jak GTA6 nie będzie na płytce, to poczekam na PC i kupię kluczyk jak najtańszy, nie będę wspierał tego. 1 1
Rekomendowane odpowiedzi