Camis 6 354 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia 3 godziny temu, Kris194 napisał(a): Coś dziwnie cicho się zrobiło... Możliwe, że go złapali. BUSTED!! Zdjęcia z jego zatrzymania: 1 3 1
Mistrz zakonu Paladynów 912 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia 5 godzin temu, GTM napisał(a): Może się okazać, że wersja PC pojawi się odrobinę wcześniej niż zakładano Kurna myślałem że dziwnym przypadkiem zbiegnie się z premierą RTX 6xxx
samsung70 493 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia 15 minut temu, Camis napisał(a): BUSTED!! Zdjęcia z jego zatrzymania: bylo
Sylwekfox 9 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia 44 minuty temu, samsung70 napisał(a): koniec dnia, byle do jutra i nowegp odcinka tej opery mydlanej a gdzie link do torrenta z iso ?
raul_ole 190 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia (edytowane) Miał podobno 4 gwiazdki, mógł sobie auto na szybko przemalować. Chodzą słuchy że poprosił policjanta żeby dokończył misje i zrobił sejva Edytowane 20 Sierpnia przez raul_ole
Reddzik 4 189 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia Pewnie 5 przez 10 z tą prawdą ale co tam, nigdy się nie dowiemy jak to było
samsung70 493 Opublikowano 21 Sierpnia Opublikowano 21 Sierpnia było i nie prawda- trust me bro. nikt by nie dał 50 milionow z gierke - trust me bro
samsung70 493 Opublikowano 21 Sierpnia Opublikowano 21 Sierpnia 10 minut temu, JeRRyF3D napisał(a): Ukryj zawartość To NIE, czy PRAWDA? 😉 jedno i drugie byku, nieprawda ale jestem alfabeta 1
JeRRyF3D 2 308 Opublikowano 21 Sierpnia Opublikowano 21 Sierpnia (edytowane) Hehe. Nie przejmuj się. Bardzo wielu Polaków ma z tym probem, choć nie do końca kumam dlaczego? NIEPRAWDA, to rzeczownik... rzecz! Jak słońce, długopis, prawda i... nieprawda (przeciwność prawdy). Mówisz NIEPRAWDA = czyli fałsz, bzdura, nonsens (= jedno słowo). Zatem NIEPRAWDA to jedno słowo. To rzecz. Podobnie zresztą jest z NAPRAWDĘ. Ta sama historia. Edytowane 21 Sierpnia przez JeRRyF3D 1
samsung70 493 Opublikowano 21 Sierpnia Opublikowano 21 Sierpnia 1 minutę temu, JeanPepin napisał(a): brzmiało dobrze do momentu livestream the police po co takie guanoi w ogole - nie kumam
samsung70 493 Opublikowano 21 Sierpnia Opublikowano 21 Sierpnia co jest? taka cisza, wczoraj sajgon a dzisiaj nic, chyba jednak wszyscy zamknięci
oldfashioned 905 Opublikowano 21 Sierpnia Opublikowano 21 Sierpnia Spokojnie spokojnie, mysle ze mocno by o tym trabili jakby sie udalo go zlapac - a tutaj narazie cisza moze wlasnie iso sie gdzies uploaduje 1
JeRRyF3D 2 308 Opublikowano 21 Sierpnia Opublikowano 21 Sierpnia Mam kompletnie wywalone na tę grę. Nie poczułem vibe z żadnąpoprzednią. Dla mnie może nie istnieć, bo się nie zaraziłem, ALE... Jeśli ona będzie wyglądać, jak na tych "przeciekach", założywszy, że to nie są AI shity... no to ja pi...e !!! Grubo! Sztos!
Tomek_ITH 565 Opublikowano 21 Sierpnia Opublikowano 21 Sierpnia Wszystkie te gameplaye oprócz przelotu nad miastem są o kant dupy potłuc Nie dość, że bitrate jest tragicznie niski to chłop jeszcze w nocy nagrywa. Zajebisty pomysł. 1
Fatality 897 Opublikowano 21 Sierpnia Opublikowano 21 Sierpnia ciekawe, że to wersja z początku 2025r a wygląda lepiej niż każda inna gra, która wyszła
Tomek_ITH 565 Opublikowano 21 Sierpnia Opublikowano 21 Sierpnia (edytowane) Nawet zakładając, że jest to wersja z 2025 to w procesie optymalizacji raczej się tnie grafikę, niż ją ulepsza. Gra prezentuje się ładnie, ale rewolucji jak w przypadku rdr2 tu nie widzę. Edytowane 21 Sierpnia przez Tomek_ITH
Fatality 897 Opublikowano 21 Sierpnia Opublikowano 21 Sierpnia (edytowane) Mówimy o wersji PC z leaków. Wiadomo, że dla konsol obetną to i owo. Edit: jednak widać, że beta. Niektóre miejsce wyglądają ok, ale w innych budynki mają tekstury z GTA 5 na ustawieniach low Edytowane 21 Sierpnia przez Fatality
Kris194 5 123 Opublikowano 21 Sierpnia Opublikowano 21 Sierpnia 39 minut temu, Tomek_ITH napisał(a): Gra prezentuje się ładnie, ale rewolucji jak w przypadku rdr2 tu nie widzę. W porównaniu do GTA V nie ma rewolucji?
Rekomendowane odpowiedzi