Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, Alek_M napisał(a):

Czy w tej grze wszystkie laski mają takie wielkie tyłki? :dupa:

Klimat GTA VI kręci się wokół satyry, przerysowanych stereotypów i mediów społecznościowych, więc pewnie większość czarnych i latynosek będzie tak wyglądać. U nich jest to wręcz wymagane. W mediach społecznościowych zawsze widzisz twerkujące laski, a żeby twerkować, to trzeba mieć czym, więc robią sobie BBL, jeśli natura ich dobrze nie obdarzyła.

Edytowane przez DITMD
Opublikowano (edytowane)

Wygląda to niesamowicie, grafika, oświetlenie, szczegóły, fizyka, to poziom do którego nikt w najbliższym czasie się nie zbliży. 

Ależ się w to będzie grało na YouTube 😄 

To będzie ogromną piaskownica 🙂 

Edytowane przez Pavel87
  • Upvote 1
Opublikowano
Teraz, Pavel87 napisał(a):

Wygląda to niesamowicie, grafika, oświetlenie, szczegóły, fizyka, to poziom do którego nikt w najbliższym czasie się nie zbliży. 

Ależ się w to będzie grało na YouTube 😄 

Zanim to wyjdzie na PC gdzieś tam kiedyś, będziesz już znał całą fabułę i wszystkie zwroty fabularne na pamięć z tego pierdyliarda wysrywów, które pojawią się na YT.

Opublikowano
1 minutę temu, Element Wojny napisał(a):

Zanim to wyjdzie na PC gdzieś tam kiedyś, będziesz już znał całą fabułę i wszystkie zwroty fabularne na pamięć z tego pierdyliarda wysrywów, które pojawią się na YT.

Już mi kumple z PS5 zapowiedzieli bombardowanie informacjami codziennie. Dobrze, że już do biura nie muszę jeździć 😄 człowiek będzie się starał nie oglądać, nie czytać, ale różnie może być. 

Opublikowano

80 godzin, na papierze brzmi fajnie, ciężko cokolwiek zarzucić temu co dziś pokazano, detale topka, świat żyje.

I w teorii powinienem się na to rzucić jak rolnik na dopłaty, ale pamiętam to samo przy premierze GTA V i RDR2 - tak samo dałem się zbajerować, obie kupiłem, przy obu zasnąłem, żadnej nie skończyłem.

No ale Ci którzy lubią takie klimaty z pewnością będą się tutaj dobrze bawić. 

• Like 2
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Element Wojny napisał(a):

80 godzin, na papierze brzmi fajnie, ciężko cokolwiek zarzucić temu co dziś pokazano, detale topka, świat żyje.

I w teorii powinienem się na to rzucić jak rolnik na dopłaty, ale pamiętam to samo przy premierze GTA V i RDR2 - tak samo dałem się zbajerować, obie kupiłem, przy obu zasnąłem, żadnej nie skończyłem.

No ale Ci którzy lubią takie klimaty z pewnością będą się tutaj dobrze bawić. 

To samo. Jestem ciekaw, czy znowu będziemy mieli gigantyczny, interaktywny, żyjący świat, a obok tego oskryptowane do bólu misje fabularne, które będą psuły jego immersję, gdzie jesteś prowadzony za rączkę i praktycznie nic po swojemu nie możesz zrobić. Jak mnie to wkurzało w RDR2.

Edytowane przez DITMD
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Kto weźmie udział w bojkocie i przestanie kupować gry ten przestanie być graczem. W dalszym ciągu więc 100% graczy będzie grać i kupować gry.

Po pierwszych 5 minutach: odpychają mnie te ziomalskie klimaty, no i z daleka widać, że to GTA. I to grube dupsko bohaterki, mehh.

Wracam do oglądania.

Edytowane przez tgolik
Opublikowano (edytowane)

Szczerze, u mnie jak u niektórych trochę takie "meh”. Trailer obejrzałem, ale nawet go przewijałem. Trochę ciężko się jarać grą, którą ogram dopiero za rok albo i dłużej. ;)

8 minut temu, Element Wojny napisał(a):

80 godzin, na papierze brzmi fajnie

U mnie ostatnio same takie długie gry - po 80 -120h. Te JRPG mnie wykończą. :E 

Edytowane przez Jaycob
  • Upvote 2
Opublikowano
4 minuty temu, zozolek napisał(a):

Petarda, naprawdę warto będzie czekać na wersje PC, niż zmarnować sobie życie w 30 fps.

Miłego czekania do 2028 jak my już po 3x to ogramy :E

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, DITMD napisał(a):

a obok tego oskryptowane do bólu misje fabularne, które będą psuły jego immersję, gdzie jesteś prowadzony za rączkę i praktycznie nic po swojemu nie możesz zrobić. Jak mnie to wkurzało w RDR2.

No coś pamiętam, że tam musiałeś wszystko robić jak po sznurku, lekkie odejście od schematu i momentalnie misja niezaliczona; kojarzę że właśnie w RDR2 mnie to bardzo wkurzało. Ale jeśli chodziło o wykonanie to była petarda, kurde, zachowania NPC'ów czy nawet zwierząt to był kosmos. 

4 minuty temu, Jaycob napisał(a):

Trochę ciężko się jarać grą, którą ogram dopiero za rok albo i dłużej. ;)

Byłby inny feeling, gdyby gra wyszła na wszystkie platformy. To wtedy by zmiotła cały rynek, bez żadnych wątpliwości. A tak zmiecie tam, gdzie będzie. PC pewnie będzie początek 2028. 

Edytowane przez Element Wojny
Opublikowano
30 minut temu, Jaycob napisał(a):

:cool:

blUYio.jpg

Niezależne postacie w GTA VI wyglądają lepiej niż protagoniści w RDRII :E

14 minut temu, Jaycob napisał(a):

I jak tam akcja: "no disc no buy"?

:E

Spójrz na to co dzisiaj dostaliśmy, z czarną magią nie wygrasz :E

• Haha 1