skypan 57 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 37 minut temu, Pavel87 napisał(a): Ciekawe czy próba traw też jej wypaliła PMS bo jednak comiesięczne krawienie może wabić niektóre potwory Może po przejściu prób wyrósł jej siurak ? W obecnych realiach "miało by to sens". 4
Joloxx9 373 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 6 minut temu, Element Wojny napisał(a): Ciri. Hmm... mialem nadzieje ze to bedzie zupelnie nowa historia. No coz, zobaczy sie, po CP2077 i tak nie zamierzam kupowac na premiere. Premiera w 2028 jak dobrze pojdzie, wiec 2029-2030, wyjdzie wczesniej niz beta star citizen;a 1 minutę temu, skypan napisał(a): Może po przejściu prób wyrósł jej siurak ? W obecnych realiach "miało by to sens". Czyli bedzie Wiedzmio a jej przyimki to ono/oni?
dawiduser143 18 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu W sumie nic nowego. Po premierze CP2077 i co się w tym studiu działo,trailer ani ziębi, ani grzeje. Poczekamy, zobaczymy. Póki co bajki bajeczki. 1
Ryszawy 32 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) Słaby ten trailer. Zamiast Wieśka to mamy tam jakieś Diablo. No i: W rzyci mam takiego Wiedźmaka Edytowane 3 godziny temu przez Ryszawy
slafec 65 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Godzinę temu, galakty napisał(a): Tylko panowie, nie łudźmy się że cokolwiek przebije W3 pod kątem klimatu, bo to chyba nigdy nie wystąpi w tym uniwersum. Do tej pory jak usłyszę ścieżkę dźwiękową z W3 to mam wspomnienia i ciary, chce się odpalić grę jeszcze raz (a ja nigdy nie przechodzę gier ponownie, poza W3 właśnie). To duża zasługa Percivala. Zespół się trochę posypał, ale mam nadzieję, że będą kontynuowali współpracę. 1
GTM 18 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) Ale morda może to jednak jakiś Wiedźmin? z twarzy ciężko powiedzieć Niczego innego się nie spodziewałem po CDPR. Edytowane 4 godziny temu przez GTM
Vulc 508 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Percival i Marcin Przybyłowicz, nie zapominajmy. 2
zozolek 45 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Woke zawitał i tu .... Pewnie Ciri idenyfikuje się jako Geralt. 3 2
TmK 25 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Co ona taka spuchnięta na papie dobrze, że to tylko CGI, bo poszli trendem zachodnim i oczywiście oszpecili ładną dziewuchę.
Badalamann 171 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Jak ma na poważnie walczyć mieczami to nie może być delikatna. P.S. Dostaliśmy dobry filmik/trailer. Do kolejnej części doskonałej gry. Człowiek się od rana cieszy. Natomiast polski net zapluty jadem. 2 2 1 2
PepePanDziobak 27 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 4 minuty temu, Badalamann napisał(a): Jak ma na poważnie walczyć mieczami to nie może być delikatna. P.S. Dostaliśmy dobry filmik/trailer. Do kolejnej części doskonałej gry. Człowiek się od rana cieszy. Natomiast polski net zapluty jadem. taka mentalność cebulorzom nie dogodzisz , to be , tamto be. Dobrze że wychowałem się na bajkach z projektora Czekam z niecierpliwością na Wiesia 4 2 2 1 2
Vulc 508 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu No tak, jak komuś się coś nie podoba, to jest cebularz i pluje jadem. Taka mentalność jest już w porządku, dobrze rozumiem? Wiadomo, że hiperbolizacja będzie wchodzić ostro w takim wątku, ktoś miał jakieś wątpliwości? Dla mnie twarz Ciri to temat na granicy obojętności. Wyobrażałem sobie inaczej, ale płakać z tego tytułu nie będzie. Moje obawy co do tej gry, mają podłoże w całkiem innym miejscu. 4
azgan 790 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 4 godziny temu, Pavel87 napisał(a): Ciekawe czy gra wyjdzie za kadencji 5090 4 godziny temu, ODIN85 napisał(a): Jak wyjdzie to już będzie 8090 na salonach Pozwólcie że coś Wam przypomnę https://www.purepc.pl/wiedzmin-3-dziki-gon-bedzie-mial-koszmarne-wymagania-sprzetowe Sam kupiłem GTX780Ti zanim wyszedł Wiedźmin 3 po to żeby spokojnie w niego pograć
Pavel87 169 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) 6 minut temu, Vulc napisał(a): Dla mnie twarz Ciri to temat na granicy obojętności. Wyobrażałem sobie inaczej, ale płakać z tego tytułu nie będzie. Moje obawy co do tej gry, mają podłoże w całkiem innym miejscu. Tym bardziej, że to tylko CGI. Twarz Geralta w Wiedźminie 3 też się różniła względem CGI 2 minuty temu, azgan napisał(a): Sam kupiłem GTX780Ti zanim wyszedł Wiedźmin 3 po to żeby spokojnie w niego pograć Ja grałem na GTX 970 pierwszy raz, jaka to była piękna przygoda Edytowane 3 godziny temu przez Pavel87 1 1
Vulc 508 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 3 minuty temu, Pavel87 napisał(a): Tym bardziej, że to tylko CGI. Twarz Geralta w Wiedźminie 3 też się różniła względem CGI Yep. Zresztą widać, że jest tutaj wyraźnie starsza. Nie wiem czy pozostawienie tego samego głosu to dobry pomysł. Ja bym się jednak nieco bardziej odciął.
Pavel87 169 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu @Vulc Pytanie czy rzeczywiście będzie przeskok czasowy czy po prostu próba traw (o ile takowa była), życie na szlaku i większy kontakt z ludźmi ją tak zniszczyły, tak jak nocna zmiana z mema 3 1
tgolik 50 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 8 minut temu, Vulc napisał(a): Yep. Zresztą widać, że jest tutaj wyraźnie starsza. Nie wiem czy pozostawienie tego samego głosu to dobry pomysł. Ja bym się jednak nieco bardziej odciął. Ale ta pani, co podkłada głos też się zestarzała o 10 lat.
JeRRyF3D 486 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Jestem w szoku! TAKI CZAD! Taka zajawka! Ciri... agresywniejsza, doroślejsza. JESTEM OCZAROWANY i podniecony nowym W4, zajawką, ogólnie WOW! I co tu widzę? Samo sapanie (?!?) NIE WIERZĘ ! Edytowane 2 godziny temu przez JeRRyF3D 2 1 1
Pawelek6 68 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Ludzie grają kobietami w TLOU, TR, ME, itd. i jakoś nie mają problemów. Redzi robią teraz zupełnie nową trylogię (?), w każdym bądź razie nową historię, grane będzie dobrze znaną postacią z poprzedniej części i wielkie halo nagle. Już się w d**ach przewraca. Nie ma kobiet - źle. Dadzą - też źle. W czym wam ta Ciri przeszkadza? Takie pro elo koksy jesteście, że kulturystą musicie grać, a kobieta to do garów w kuchni tylko? Jakiś iście skrajny tok myślenia macie? Żal czytać co się dzieje w necie po tym pokazie. Jakby tam było przemycane jakieś woke czy inne cuda, jeszcze ok, ale Ciri ludziom nie pasuje? Serio? To nowa historia ma być. Edytowane 2 godziny temu przez Pawelek6 3
Vulc 508 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 3 minuty temu, tgolik napisał(a): Ale ta pani, co podkłada głos też się zestarzała o 10 lat. Tak, ale kompletnie tego nie słychać. Cały czas widziałem w tym trailerze Ciri z W3. W sumie nie wiem, może to i dobrze. 😉
JeRRyF3D 486 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Godzinę temu, zozolek napisał(a): Woke zawitał i tu .... Gdzie to widać? Godzinę temu, zozolek napisał(a): Pewnie Ciri idenyfikuje się jako Geralt. Jak wkładasz gdzieś słowo "pewnie", to w zasadzie nie musisz zdania kończyć, bo to tylko Twoje dziwne przemyślenia. Pewnie jutro będę drzewkiem Bonsai, a może jednak nie. 1
Vulc 508 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 2 minuty temu, JeRRyF3D napisał(a): Jestem w szoku! TAKI CZAD! Taka zajawka! Cyri... agresywniejsza, doroślejsza. JESTEM OCZAROWANY i podniecony nowym W4, zajawką, ogólnie WOW! I co tu widzę? Samo sapanie (?!?) NIE WIERZĘ ! 3
Kadajo 815 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Niektórzy chyba za bardzo nie wyłapali żartów Może tu też już same potwory
tuhmunud 80 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Chyba jeszcze nikt nie wrzucał (edit: był na 3 stronie, my bad, musiało mi przelecieć ) - polski trailer: Edytowane 2 godziny temu przez tuhmunud 2
Rekomendowane odpowiedzi