Vulc 528 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) 8 minut temu, Totek napisał(a): Jakikolwiek nowy bohater musiałby zmierzyć się z Geraltem, a jego ciężko byłoby przebić. Mogłaby wyjść z tego druga Andromeda i ostatecznie byłoby to gorsze wyjście. Niby tak, ale Ciri przecież taryfy ulgowej nie dostanie. Zwłaszcza że na W3 to najgłośniej narzekano u nas w kraju. Reszta świata w większości tonęła w zachwytach. Ja zawsze wolę powiew świeżości, od bezpiecznych rozwiązań, nawet jeśli wiążę się z tym pewne ryzyko. @Up. Jak widać co screen to trochę inna postać. Nie ma co panikować na zapas. Edytowane 3 godziny temu przez Vulc 1 1
zozolek 59 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Nie będzie chędożenia czarodziejek, ale ... 1 1 1
Tankietka 27 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) To mam teraz latać babą i dawać się ruchać chłopom? xd Chcą nową jakość to powinni przygotować dwie postacie. Faceta i kobietę. Dwa unikalne przejścia gry dla zainteresowanych. Edytowane 3 godziny temu przez Tankietka 1 2
Voodoo2 110 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Mogli Geralda uśmiercić jak AS nie było by burzy 1
Jaycob 483 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 43 minuty temu, tgolik napisał(a): A tu macie selfie zrobione, kiedy obejrzała to pierwsze. Wg mnie wygląda świetnie. Może ktoś znajdzie jeszcze lepsze? Znalazłem lepsze: 1 1
JeRRyF3D 491 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 3 godziny temu, GTM napisał(a): Moim zdaniem ten zwiastun jest bezsensowny, ale jak widać niektórym się podoba , przede wszystkim Ciri to podobno miała być bardzo potężna postać, za którą kiedyś uganiało się pół świata a tu wygląda jak reskin Geralta 1:1, eliksiry, miecze, nawet ubiera się tak samo, poza tym wiedźmińska sztampa aż wylewa się z tego trailera, znowu zlecenie na potwora i ten tekst na końcu który słyszeliśmy już 1000x o tym, że ludzie to potwory... ileż można, nie wiem kto wpadł na pomysł tego trailera ale wygląda to tak jakby to było wygenerowane z ChataGPT. Gwarant sukcesu, sprawdzony wariant. Zaczną udziwniać i klocki się posypią. IMO jest OK. 2
Vulc 528 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Geraldd nigdy by tak nie powiedział! 1
Brolly 63 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Rozumiem że fabuła toczy się po wieśku 3? ciekawe czy zobaczymy gościnnie geralta Czekam na screeny i gameplay 1 1
TheMr. 422 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Pokazanie Geralta byłoby słabym wyborem. Zwłaszcza że Geralt nie jest wcale stary więc o emeryturze mówić nie można. Jestem ciekaw co na to dziki gon, jak zobaczyli że Ciri stała się wiedźminem. Ciekawe co na to wybór z w3 jak miała być księżniczka. Geralt bronił ją przed bycie wiedźminem i próba traw, yen by ją zabiła za to No ale jak już mówiłem, fabularnie nic się nie spina, więc ten spin off na razie jest mierny. 1
Phoenix. 460 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 44 minuty temu, PaVLo napisał(a): Wspominałem o tym już wcześniej. Pozwoliłem sobie kilka wyciąć z materiału YT Jak dla mnie wyglada kapitalnie i nie ma sie do czego przyczepic, po probie traw i w starszym wieku chyba nikt nie oczekiwal wyglaskanej 18latki. Widac jak na dloni ze zalezy to od ujecia czy jest taka papusna twarz czy nie Edytowane 2 godziny temu przez Phoenix. 2 1
Element Wojny 629 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 7 minut temu, TheMr. napisał(a): Pokazanie Geralta byłoby słabym wyborem. Przecież Geralt jest potwierdzony. Dla zainteresowanych losem Geralta – gdyby ktoś miał wątpliwości, potwierdzono już, że zdania dające się usłyszeć w trakcie TGA: „Time for a new saga. See you on the path” („Czas na nową sagę. Do zobaczenia na szlaku”) zostały wypowiedziane przez odtwórcę roli Geralta z „trójki” – Douga Cockle’a. Okazało się więc, że tym wypadku do żadnych zmian nie doszło, a Cockle po raz kolejny wcieli się w Rzeźnika z Blaviken. W tym samym miejscu potwierdzono także, że białowłosy wiedźmin pojawi się w „czwórce”, lecz CD Projekt Red nie chce na razie wyjawiać jego roli. Edytowane 2 godziny temu przez Element Wojny 1
Voodoo2 110 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 51 minut temu, Tankietka napisał(a): To mam teraz latać babą i dawać się ruchać chłopom? xd To jest tylko gra, powstrzymaj swoje chore pragnienia 1 1 1
Bardak 4 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 53 minuty temu, Tankietka napisał(a): To mam teraz latać babą i dawać się ruchać chłopom? xd Chcą nową jakość to powinni przygotować dwie postacie. Faceta i kobietę. Dwa unikalne przejścia gry dla zainteresowanych. Życie, raz ruchasz Ty, raz ruchają Ciebie. Nikt nie obiecywał, że będzie łatwo 1 1
Voodoo2 110 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 25 lat temu już grało się kobietami, nikt się nie zastanawiał czy będzie wyruchany tomb raider, Heavy Metal: F.A.K.K, bloodrayne
ryba 167 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Gdzie Wasze rownouprawnienia? To tylko chlop ma prawo wyjsc na wies poruch*c? A baba to juz nie?
AndrzejTrg 311 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu W Tajlandii chłopy ruchają chłopów którzy wyglądają jak baby tylko później niesmak pozostaje jak Ci dowód pokaże, a może nawet niektórym się spodoba żeby życie miało smaczek... 1
sirlukas 8 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Cześć Zboki! Czy tylko mi się wydaje, że nowa Ciri ze zwiastuna jest wzorowana na Kelly Reilly? Zwiastun mega BTW! Edytowane 2 godziny temu przez sirlukas 1
JeanPepin 68 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 3 minuty temu, sirlukas napisał(a): Cześć Zboki! Czy tylko mi się wydaje, że nowa Ciri ze zwiastuna jest wzorowana na Kelly Reilly? Zwiastun mega BTW! Będzie wyglądać inaczej w grze i tak, tak jak Geralt zwiastuny vs gra, poczekajmy na jakis gameplay, ten rok czy ileś Ps. aktorka fajna, zdjęcie akurat bez jej fajnych innych atutów Edytowane 2 godziny temu przez JeanPepin 1
sirlukas 8 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 4 minuty temu, JeanPepin napisał(a): Ps. aktorka fajna, zdjęcie akurat bez jej fajnych innych atutów Przecież napisałem, "cześc zboki"! 1 1
ryba 167 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) e no, zdecydujcie sie na jednym z portali juz przeczytalem, ze CDP odwala maniane, bo uwaga: Ciri ma murzynskie usta imba na pelnej. Edytowane 1 godzinę temu przez ryba
JeanPepin 68 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Wpadłem na rozwiązanie w sumie z próbą traw itd. Ciri przeniosła się do Night City, poszła do Viktora, ten dał jej imba wszczepa, wróciła i dzięki wszczepowi przeżyła próbę traw, tak będzie 1
bbandi 133 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 46 minut temu, Voodoo2 napisał(a): 25 lat temu już grało się kobietami, nikt się nie zastanawiał czy będzie wyruchany tomb raider, Heavy Metal: F.A.K.K, bloodrayne Ale wtedy choć człowiek na podwórko wyszedł, teraz piwniczaki 24h przed kompem jedyną wiedzę na temat kobiet czerpią z wykopów itp więc mają myślenie jakie mają. 1
Jaycob 483 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 2 godziny temu, Tankietka napisał(a): To mam teraz latać babą i dawać się ruchać chłopom? xd Chcą nową jakość to powinni przygotować dwie postacie. Faceta i kobietę. Dwa unikalne przejścia gry dla zainteresowanych. A kto powiedział, że facetów? Może być les i uprawiać:
Rekomendowane odpowiedzi