TheMr. 432 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 13 minut temu, TmK napisał(a): To, że Gerwazy nie będzie główną postacią to dobry pomysł, z całym szacunkiem dla jednego z najlepszych protagonistów jakich prowadziłem padem. Zakończenie jego historii w winnicy Corvo Bianco na ławeczce z Yen było idealną klamrą jego historii i czas dać mu spokój. Wiem, że pojawi się w 4 ale oby tylko epizodycznie. Chłop już swoje zrobił, dajcie mu pić wino i chędożyć. Jak na 100 lat życia to wyjątkowo szybko opuścił miecz. Vesemir 300-400 lat a na końcu i tak CDPR zabił go Tbh cały cast powinien być side postaciami a nowego Wiedźmina powinien poprowadzić Geralt z odnowionej szkoły, być może nawet można by było wymyślić powrót do Próby Traw. Bo tutaj muszą zrobić fikołki sporej jakości.
Kakarotto 140 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 33 minuty temu, Dermi napisał(a): Bardziej miałem na myśli to, że wtedy też zapowiadali, że użycie kuszy będzie odpowiednio uzasadnione fabularnie, a wyszło, jak widać. Właśnie o to mi chodzi, dodanie kuszy, która kanoniczna nie była (używanie jej przez wiedźminów), ale trzeba było czymś latających wrogów ściągać na ziemię (można było co innego wymyślić) i w ogólnym rozrachunku nie była bardzo istotna i można było wyjaśnić jej dodanie w formie żartu, który pasuje do całości. W przypadku kocich oczek Ciri, mówimy o czymś znacznie poważniejszym, praktycznie rzecz biorąc najistotniejszym aspektem fabularnym i gameplayowym (z informacji jakie posiadamy o grze w tej chwili, a nie posiadamy ich wiele), więc to musi być wyjaśnione solidnie. Dlaczego i do czego jej to było potrzebne. 33 minuty temu, TmK napisał(a): To, że Gerwazy nie będzie główną postacią to dobry pomysł, z całym szacunkiem dla jednego z najlepszych protagonistów jakich prowadziłem padem. Zakończenie jego historii w winnicy Corvo Bianco na ławeczce z Yen było idealną klamrą jego historii i czas dać mu spokój. Wiem, że pojawi się w 4 ale oby tylko epizodycznie. Chłop już swoje zrobił, dajcie mu pić wino i chędożyć. Wiadomo jak jest, dla wielu mógłby pić i chędożyć delej bez zmian, ale jakby tam ponownie przy okazji uratował świat nikt by się nie obraził. Oczywiście zmiana Geralta na Ciri, to był od dawna znany fakt i przyjdzie się pogodzić, że tak się stało. Na złamane serca fanów Geralta mam tylko jedną radę - odpalić W3 i cieszyć się tym, co pozostało. 1
leelooo 50 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu mam nadzieje, ze chociaz geralt zachowa dawna twarz 1 6
Jaycob 497 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) 6 godzin temu, Tomek1623 napisał(a): Ja tu widzę bankructwo kreatywne. Ze swoja mocą Starszej Krwi mogłaby zniszczyć każdego (w grze była OP) i nie potrzebowałaby do tego próby traw i tych eliksirów. To nie, lepiej pójść na łatwiznę i dać jej możliwość picia eliksirów i w ten sposób Ciri stanie się Wiedźminką, będzie mieć dwa miecze na ludzi i potwory i będzie robić dokładnie to samo co Geralt. Edytowane 3 godziny temu przez Jaycob
larry.bigl 43 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Obejrzałem trailer I...nie czuje tego co czułem widząc trailer Wiedźmina 3 brakuje mi tego "CZEGOŚ". Obawiam się, że W3 tak wysoko postawił poprzeczkę, że kolejna część niestety nie przebije tego. 1
bbandi 133 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) Animacje w takim trailerze Concorda to miażdżą ten z Wiedźmina 4 - płynność i dynamika a w wieśku to odgrzewany drętwy kotlet, nie mogli nic nowego wymyślić tylko las, wieśniaki i potwór? i potwór oczywiście musi się rozprostować i zaryczeć po ciosie, jego wygląd też jakiś nijaki... Edytowane 4 godziny temu przez bbandi 1
Phoenix. 469 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Concord to CGI, a wiesiek to render na silniku gry. 2 3
tgolik 68 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 38 minut temu, Jaycob napisał(a): Ja tu widzę bankructwo kreatywne. Ze swoja mocą Starszej Krwi .... Widzę, że Kalemba i Badowski powinni trząść portkami. Mam nadzieję, że masz inną, dobrą pracę i nie puścisz chłopaków w skarpetkach na bezrobocie (bo jednak ufam ich kompetencji).
Jaycob 497 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 10 minut temu, tgolik napisał(a): Widzę, że Kalemba i Badowski powinni trząść portkami. Mam nadzieję, że masz inną, dobrą pracę i nie puścisz chłopaków w skarpetkach na bezrobocie (bo jednak ufam ich kompetencji). To sobie wierz. Pewnie to będzie bardzo dobra gra. Chodziło mi o to, że bardzo bezpiecznie podeszli do tematu. Robią w zasadzie to samo co już było (przynajmniej z tych kilku ostatnich informacji i zwiastuna). Z taką różnicą, że teraz mamy babkę.
tgolik 68 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) Takie czasy. Nie przeczę, że bezpieczna jest nazwa (W4) i historia (Ciri, jako naturalna kontynuatorka). Jednak ta gra będzie kosztować miliard. Musi sprzedać się w 20 mln w roku premiery - tu nie ma miejsca na porażki jak nowy Dragon Age, ostatnie gry UBI czy nawet skromna w sumie premiera Stalkera 2 - przecież Microsoft za gry w GP płaci grosze (w porównaniu do możliwych zysków w przypadku sukcesu). Edytowane 3 godziny temu przez tgolik
TheMr. 432 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Miliard? Bez przesady. Z cyberpunkiem już nieźle popłynęli kosztowo, powinni się zamknąć w 300 milionach. 20 mln w roku sprzedaży nie zrobił ani cyber, ani w3. 1
tgolik 68 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Płace w CDR wzrosły o 50% od 2020 roku (zresztą podobnie jak w innych firmach). CP2077 kosztował 600 mln zł ( w większości fundusz płac). Tylko z powodu inflacji koszt W4 może wynieść 900 mln. Do tego drugie tyle na marketing. Cyber sprzedał się w liczbie 18 mln szt. w ciągu 12 miesięcy od premiery. Chodziło mi o 20 mln szt. w ciągu roku od premiery. W3 pod względem przychodu jest obecnie daleko za Cyberpunkiem. Edytowane 1 godzinę temu przez tgolik 1
Joloxx9 393 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Godzinę temu, bbandi napisał(a): Animacje w takim trailerze Concorda to miażdżą ten z Wiedźmina 4 - płynność i dynamika a w wieśku to odgrzewany drętwy kotlet, nie mogli nic nowego wymyślić tylko las, wieśniaki i potwór? i potwór oczywiście musi się rozprostować i zaryczeć po ciosie, jego wygląd też jakiś nijaki... Fajnie wygląda ten Concord, musi być hitem, kiedy premiera? 1 1 7 1
Phoenix. 469 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Zaorał gościa perfekcyjnie 🤣 1 2
bbandi 133 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 19 minut temu, Joloxx9 napisał(a): Fajnie wygląda ten Concord, musi być hitem, kiedy premiera? Co to ma do rzeczy? porównałem dwa Trailery a nie gameplaye gry, trailery mają nakrecić hype a W4 moim zdaniem cofa się pod tym względem. Jak wyglądają animacje na silniku gry to sobie tailery Hideo Kojimy zobaczcie 1
misieq 10 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 3 godziny temu, tgolik napisał(a): Nie wiem, koledzy, ile macie lat ale może niektórzy doczekają Trzeciej Sagi Wiedźmińskiej. Jeśli miałby w niej wrócić Geralt, to wcześniej musi odpocząć. Świat Sapkowskiego jest zbyt duży, żeby eksploatować tylko jednego bohatera. Choć Ciri jest tak blisko Geralta (bezpiecznie zagrali Redzi).... W następnej Sadze albo Geralt albo zupełnie nowe postacie. Mi się marzy kolejna saga z Vesemirem. 2 1
Pitross20 20 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Wstyd się przyznać, ale w Wieśka 3 jeszcze nie grałem, chodź od dawna mam ta gierkę w bibliotece, ale po obejrzeniu trailera W4 chyba się skuszę . Ktoś ma info może do tej słowiańskiej nuty z trailera 4:20? 1
leelooo 50 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 6 minut temu, Pitross20 napisał(a): Wstyd się przyznać, ale w Wieśka 3 jeszcze nie grałem, chodź od dawna mam ta gierkę w bibliotece, ale po obejrzeniu trailera W4 chyba się skuszę . Ktoś ma info może do tej słowiańskiej nuty z trailera 4:20? wlasnie zajrzalem na gog, 412 h 46 m 1
Pitross20 20 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 2 minuty temu, leelooo napisał(a): wlasnie zajrzalem na gog, 412 h 46 m Szacun .
Stjepan 410 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Cyrilla 2024/2025 nie koloryzowane. 1 1
Jaycob 497 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 17 minut temu, Pitross20 napisał(a): Ktoś ma info może do tej słowiańskiej nuty z trailera 4:20? No Gods only Monsters by P.T. Adamczyk
Asag 60 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Mam wszystkie 3 części kupione ale chciałem je przechodzić po kolei dla historii i się jakoś zmobilizować nie mogę. W jedynkę dawno temu zacząłem grać ale nie skończyłem. Dobijały mnie loadingi przy każdym wejściu do domku czy innej lokacji ale było to lata temu. Kurde już taka kolejka gier do ogrania że ja nie wiem czy w 3 lata się wyrobię
leelooo 50 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 21 minut temu, Pitross20 napisał(a): Szacun . widzialem w temacie wieska 3, że ktos 1700+ godzin ma 1
Pavel87 180 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 33 minuty temu, misieq napisał(a): Mi się marzy kolejna saga z Vesemirem. Mi też 🙂 spokojnie Vesemirze, jeszcze nadejdzie Twój czas i wtedy każda białoglowa Twoja 1
Rekomendowane odpowiedzi