tuhmunud 98 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu A propos gier w grach to jest jeszcze niesławny Caravan z Fallout: New Vegas. Sam w sobie nie jest trudny, ale gra fatalnie wyjaśnia jego zasady (i sposób w nim sterowania) O jego popularności może świadczyć:
Lypton 69 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu 9 minut temu, tuhmunud napisał(a): A propos gier w grach to jest jeszcze niesławny Caravan z Fallout: New Vegas. Co jest? Przeszedłem New Vegas, grałem w dodatki, a tego czegoś za wuja nie pamiętam. I chyba wiem czemu, heh.
JeanPepin 88 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu 19 minut temu, caleb59 napisał(a): 100x lepsze niż Sabak w Star Wars Outlaws, którego zasad nie załapałem. Kiedy grałem 1x w Wiedźmina 3 też ominąłem ale przy drugim podejściu rozkminiłem co i jak, zwiększona uwaga na tutoriale i najprostsza moim zdaniem talia do gry to Królestwa Północy. Oczywiście na początku nie jest tak, że ogrywasz każdego bo nie masz mocnej talii ale z biegiem gry i odblokowywaniem kolejnych kart kosisz wszystkich znając podstawowe zagrywki, to nie poker. Polecam Sabaka, serio jest banalny , a jeżeli chodzi karcianki to chyba tylko w wojnę umiem grać także wiem co mówię w w3 questy zrobiłem wszystkie (karczmarze itd) turniej wygrałem , ale pamiętam że nie wygrałem tego turnieju w Toussaint, trzeba będzie wrócić
JeRRyF3D 527 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Nie podjąłem żadnej parti gwinta nigdy. 1 2
skypan 69 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Mi gwinta załatwiała komenda z wiersza poleceń 2
Keller 29 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 3 godziny temu, Jaycob napisał(a): CD Projekt knows why we're all really here: Gwent is coming back in The Witcher 4, and the devs 'don't think anyone will be disappointed' Graliście w Gwenta? Jakoś mnie nigdy nie ciągnęło i zawsze omijałem tą minigierkę. Ja grałem, tak samo online, bardzo fajna gierka. Dla mnie miła odskocznia - właśnie lubię gry jak mają różne mechaniki, a nie klepanie jednego i tego samego, klik klik klik. 1
wrobel_krk 399 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) 1 godzinę temu, skypan napisał(a): Mi gwinta załatwiała komenda z wiersza poleceń No tawi był Gwent jednych wciągnął tak że nie skończyłem w3 tylko zacząłem gwinta, innych nudził. Dla tych mody na wygrywanie.;) Edytowane 6 godzin temu przez wrobel_krk
Phoenix. 493 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu https://www.ppe.pl/news/359582/cd-projekt-red-swietuje-10-rocznice-wiedzmina-3-specjalne-wydarzenie-dla-fanow.html 1
Spychcio 369 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Przy dobrych wiatrach obstawiam datę premiery na 2027r.
lukadd 485 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Co by nie było muszą się wyrobić przed końcem obecnej generacji konsol.
Element Wojny 655 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) Ja w Gwinta grałem jak szalony. Czasem odpalałem W3 nie po to by zabić potwory, tylko by wbić do knajpy i grać z wieśniakami. Świetna minigierka, jedna z lepszych, ale z czasem zrobiła się zbyt łatwa. Edytowane 4 godziny temu przez Element Wojny
Sawyer1916 55 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Ja nigdy nie poświęciłem czasu, żeby się jej nauczyć. Ze dwa razy dałem się sprowokować frajerom w karczmie i wybierałem losowe karty, bez pozytywnych rezultatów 1
Element Wojny 655 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Gwint jest strasznie intuicyjny, 15 minut i będziesz wiedział co i jak. Oczywiście na początku jest ciężko, kiedy masz słaby deck, ale z czasem jak już budujesz własną talię wedle uznania i wiesz czego kiedy użyć, robi się wręcz banalny.
Suchy211 170 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Ja tam gwinta zawsze pomijałem. Kompletnie mi nie przypadł do gustu. Dla mnie jest kompletnie nieintuicyjny. No ale z drugiej strony ja wręcz nienawidzę gier w których dość istotny jest czynnik losowy. Jak grywam w gry o szansach na wygraną ok 50% (nie o gwincie akurat tutaj), to serie porażek są prawie zawsze dużo dłuższe niż serie zwycięstw. Straszenie to demotywujące.
Element Wojny 655 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 3 minuty temu, Suchy211 napisał(a): No ale z drugiej strony ja wręcz nienawidzę gier w których dość istotny jest czynnik losowy. Nawet nie próbuj grać w BG3
Suchy211 170 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu To zależy, na przykład w Neverwinter czy Dragon age 1 mi się dobrze grało. Ale w tamtych grach mimo że rzut kostką jest, to jednak rzutów jest na tyle dużo, że wszystko dąży do średniej i nie ma to aż takiego wpływu na wynik starć. Czy w BG3 jest tak samo? Czy jednak jak ci 2 pierwsze ataki nie wejdą, to można wczytywać save?
lukadd 485 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu W BG3 lecisz non stop na save. Nawet w trakcie dialogów
Suchy211 170 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu A to macie racje. Dla mnie to jest po prostu skasztaniony balans. takie sytuacje powinny być zarezerwowane dla najwyższych poziomów trudności. dzięki za ostrzeżenie.
Rekomendowane odpowiedzi