tgolik 546 Opublikowano 20 Listopada Opublikowano 20 Listopada Gdzie oglądacie ten Konflikt? Tylko Canal +?
Imm 275 Opublikowano 20 Listopada Opublikowano 20 Listopada Konflikt jest ok, obejrzałem cały sezon jakiś czas temu. Momentami nieco naciągany, ale mimo to oglądało się całkiem przyjemnie.
GordonLameman 8 432 Opublikowano Piątek o 08:12 Opublikowano Piątek o 08:12 Obejrzałem całego Dextera, łącznie ze Spin-offami i nowym sesonem i w sumie bardzo fajne to wszystko było. Daję solidne 8/10 mimo, że to procedural w sumie. Dobrze się bawiłem. Teraz jestem już na 3 sezonie Kulawych Koni i tak dobrego szpiegowskiego serialu to dawno nie widziałem 9/10 póki co
Liber8 138 Opublikowano Piątek o 11:31 Opublikowano Piątek o 11:31 Wiedźmin sezon 4, Cavill był prawilnym wiedźmakiem, Hemsworth się nie nadaje na Geralta. 2
Send1N 4 162 Opublikowano Piątek o 13:24 Opublikowano Piątek o 13:24 Tak samo jak był prawdziwym supkiem Cavil świetnie się sprawdza w takich rolach, od hemsworth'a to nasz Żebrowski był lepszym wiedzminem 1
Kaczkofan 243 Opublikowano Piątek o 13:44 Opublikowano Piątek o 13:44 Przebijam się przez "The Boys". Po każdej scenie, w której dzieją się rzeczy z cyklu "WTF?!" myślę sobie "ok, nic już mnie nie zaskoczy". I potem wpada sezon 3, odcinek z pułapką na zmniejszającego się supka Ciekawe spojrzenie na superhero, 8/10 daję póki co - zacząłem właśnie S4. W temacie Cavilla - tak, gość urodził się by grać Kal-Ela, miał jednak pecha. W mojej ocenie Snyder nie rozumie postaci Supermana. Kocham MoS, ale za dużo głupotek w filmach Zacka się przewija. Szkoda, bo mroczniejszy klimat nie jest niczym złym, tylko realizacja pomysłów...ech... Życie.
Dimazz 565 Opublikowano Piątek o 13:53 Opublikowano Piątek o 13:53 Henry Cavill jest po prostu pechowcem. Szkoda bo to naj superman. No i ma przydomek króla nerdów. Chłop co woli grać w gierki i siedzieć w domu. Cytat Jednak przez wiele lat Cavill był uznawany za najbardziej pechowego aktora w Hollywood, co potwierdził magazyn "Empire", umieszczając go na szczycie listy castingowych nieszczęśników Fabryki Snów. 1
Kadajo 7 406 Opublikowano Piątek o 16:06 Opublikowano Piątek o 16:06 Dwa razy zagrał fajnie szpiega, a nie wybrali go na Bonda, naprawdę pechowiec. A zajefajny jest typ i aktor... To nasz ziomal PCMR 1
Badalamann 982 Opublikowano Piątek o 16:30 Opublikowano Piątek o 16:30 @Kaczkofan Jest też spin off The Boys: Gen V, dwa sezony, też niezły.
Kaczkofan 243 Opublikowano Piątek o 16:57 Opublikowano Piątek o 16:57 Tak, ale takiej dawki przemocy i zwyrolstwa w krótkim okresie czasu nie ogarnę Skończę "They Boys", za tydzień "Stranger Things", choć podział na 3 części mnie nieco mierzi...co zrobić.
Lypton 953 Opublikowano Sobota o 07:39 Opublikowano Sobota o 07:39 (edytowane) Henry Cavill - fajny aktor jak trzeba wyglądać i zbytnio się nie odzywać. Na budowaniu pijaru zna się lepiej niż na graniu. Czy lubię Supermana Cavilla? Nie. Ale to nie jego wina. Tylko Snydera. Jego Supek po prostu chujowo napisana postać. A Geralta? Kurde ciężko, bo od razu wjechał Żebrowski. Wiedźmin nie po polsku? Nie godzi się tak. Edytowane Sobota o 08:14 przez Lypton
Vulc 2 191 Opublikowano Sobota o 10:01 Opublikowano Sobota o 10:01 No Heniek nigdy wybitnym aktorem nie był. Co do Wiedźmina, jako jeden z nielicznych o ile dobrze pamiętam, uważałem że taki kloc nie pasuje do roli Geralta. Jego gra wydawała mi się nienaturalna, za bardzo się angażował, zwłaszcza w przypadki dykcji. Żebrowski o niebo lepszy. 1
Katystopej 984 Opublikowano Sobota o 20:34 Opublikowano Sobota o 20:34 Skończyłem Absentie, drugi sezon mocno średni, trzeci bardzo dobry. Całościowo bardz9 fajny serial do połknięcia w kilka wieczorów.
dan254 118 Opublikowano Niedziela o 16:36 Opublikowano Niedziela o 16:36 Ja właśnie zaczynem.Zaczyna się dobrze i się zastanawiałem czy utrzyma poziom.
Qrdello 826 Opublikowano Niedziela o 16:46 Opublikowano Niedziela o 16:46 Bitwa Samurajów na Netflix. Po dwóch odcinkach zapowiada się spoko - w klimatach Rurouni Kenshin i Squid Game - jeżeli ktoś lubi.
ODIN85 3 501 Opublikowano Niedziela o 16:51 Opublikowano Niedziela o 16:51 Liczyłem na jakieś pomysłowe gry a tu jest zwykłe zabijanie. Całkiem spoko ogólnie.
Qrdello 826 Opublikowano Niedziela o 16:56 Opublikowano Niedziela o 16:56 I mi to wystarcza aż nadto dla mnie kino samurajskie to pojedynki 1 vs 1
j4z 937 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Wziąłem się za s04 Boysów. Kurna, aktorka grająca Star Light obrzydza mi ten już i tak średni sezon. Meh, ciężko się na nią patrzy. Co ci ludzie mają w głowach?
Kakarotto 727 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu @ODIN85 Raczej nie, choć raczej tak. "Schudła" na twarzy.
j4z 937 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Podobnie do niej, serial się stoczył. Nie wiem co robić, bo nie chce mi się dalej tego oglądać, a pierwszy sezon spin-offu podobał mi się.
hubio 1 173 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Na Netflixie: "Eric", "Czarne Lustro", "Potwór - historia Eda Geina (dla osób mających bardzo dużą tolerancję na zniesmaczenie ) . Z wcześniej obejrzanych polecam "Dzikość" i słynne "Dojrzewanie"... Netflix w ciągu ostatnich 2 lat bardzo się poprawił. Miałem wziąć na miesiąc, a już mija trzeci. Poziom seriali HBO. Zresztą własne filmy też poprawili. Dużo kasy za pakiet 4K ale wiem za co płacę.
Rekomendowane odpowiedzi