Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
32 minuty temu, dawidoxx napisał(a):

Jak ja nie trawie tej wytatuowanej piz..y z głosem jak u dziewczynki.. Niech zgadnę znowu narzeka? :E

Typ wygląda jakby się urwał z jakiegoś cosplayu dla Trzech Muszkieterów :lol2:

• Haha 3
Opublikowano (edytowane)

Świetnie to dalej wygląda! Gra nabrała rumieńców i klimat jest tu pierwsza klasa. Wszelkie bolączki z celowaniem naprawdę znikają z każdy kolejnym ulepszeniem broni. Zasobów też za wiele nie ma mimo, że liżę ściany. Dla mnie po tych kilku pierwszych godzinach jest rewelka.

obraz_2025-09-05_200320128.png

Edytowane przez userKAMIL
  • Like 2
  • Thanks 2
  • Upvote 4
Opublikowano
Godzinę temu, dawidoxx napisał(a):

Niech zgadnę znowu narzeka?

Po takiej zachecie mam ochote to kupic :D 

18 minut temu, eciepecie napisał(a):

Na jakim poziomie trudności grasz? 

Nie ma poziomu trudnosci ;) 

30 minut temu, Tomek_ITH napisał(a):

Kiszak jest wkurzający, to prawda, ale w wielu kwestiach wypowiada się logicznie.

Tez mnie to zawsze dziwi  czy jak ktos oglada kogos recke to slucha nt gry czy ocenia czy ktos ma blond czy czarne wlosy :hihot:

• Upvote 1
Opublikowano
30 minut temu, Tomek_ITH napisał(a):

Kiszak jest wkurzający, to prawda, ale w wielu kwestiach wypowiada się logicznie.

Nawet takim zawodnikom zdarza się powiedzieć coś mądrego, ale rzadko kiedy są to ich własne przemyślenia - najczęściej sprzedają zasłyszane opinie, albo banały pod publikę. Merytoryki jest tam IMO tyle co nic, dodatkowo materiały są wyraźnie podszyte sztucznymi emocjami, aby uatrakcyjnić przekaz, bo to się widocznie sprzedaje. Arkadikuss to ten samo poziom, wiele osób twierdzi, że wyższy prezentuje choćby  Drwal, ale i niego też mocno zalatuje populizmem. 

Opublikowano

Vulc, ale to są youtuberzy, populizm i to wszystko co tam wymieniłeś, to jest po prostu wpisane w ten biznes. Inaczej byś o tych gostkach nigdy nie usłyszał, bo mieliby 500 subskrybentów...

Opublikowano

Mi to lata jak on wygląda, ale jest wkurwiający tym ciągłym budowaniem connentu na kontrowersjach, ciągłym jechaniu po wszystkim. 

Dwa że nie zdzierżył bym słuchać dłużej jak 5 minut głosu tej piskliwej panienki. Niektórym pasuje i widzą w nim guru i wyrocznie..🙂

• Upvote 2
Opublikowano
49 minut temu, userKAMIL napisał(a):

Świetnie to dalej wygląda! Gra nabrała rumieńców i klimat jest tu pierwsza klasa. Wszelkie bolączki z celowaniem naprawdę znikają z każdy kolejnym ulepszeniem broni. Zasobów też za wiele nie ma mimo, że liżę ściany. Dla mnie po tych kilku pierwszych godzinach jest rewelka.

obraz_2025-09-05_200320128.png

No ale dalej drewniane celowanie i poruszanie się postacią ? Taki chodzący kloc. Zagrałem w "demo" i po godzinie odpuściłem, a początek, zanim pokazał się pierwszy mutant " Sideband " :wariat: to pięknie się grało, spokojnie, groźna atmosfera, klimat, itd  i lubię szukać znajdźki. No i zaskoczenie, bo na 2160p na epik z DLSS Q + FGx2 mam 50-70 fps ! No ale ponad 15GB Vram :P  Bardzo dobra optymalizacja gry. Właściwie nie miałem przycinek i innych cudów, tylko ten badziewny styl walki :(  A już chciałem zamawiać :(  Jednak wolę  Wieśka, jest dynamiczny, a nie taki opancerzony kloc, który właściwie nie ma szans na załatwienie tego czegoś. 

No i... grafika weszła na pełne obroty, nawet po UV !  74 stC ! W W3 mam max 67stC.  Szkoda, bo chciałem w coś nowego popykać :( 

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, leven napisał(a):

No ale dalej drewniane celowanie

Celowanie zmienia się drastycznie na plus po ulepszeniach danej broni.

Jednak wolę  Wieśka, jest dynamiczny, a nie taki opancerzony kloc

Jednak wole zupę pomidorową... Nie wiem co ma na celu porównywanie Wiedźmina do Cronosa XD

grafika weszła na pełne obroty, nawet po UV !  74 stC ! W W3 mam max 67stC. 

U mnie karta na full lata i 64 stC widzę.🤷

Edytowane przez userKAMIL
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, ODIN85 napisał(a):

Bez rt też?

Nawet nie włączałem! średnio ok 15 fps. Shadery średnie, cienie średnie, tekstury niskie.

To nie ma w ogóle optymalizacji... 

Nic dziwnego, że klucze tak tanieją. Wczoraj było 180 zł a dziś 150 zł. 

Edytowane przez Crew 900
  • Sad 1
Opublikowano
Godzinę temu, userKAMIL napisał(a):

Spoko wygląda. Jutro sam pogram :)

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

ja dopiero chwilę temu rozpocząłem, ustawienia max, rtx 4090 66-70 fps bez dlss i fg, ale pokazuje mi 98-99% wykorzystania karty i 235W poboru, dlss wskakuje na 95fps , z fg jeszcze więcej, ale pobór i obciążenie takie same, gra kto na 4090? Jakie fps, jaki pobór? 

Edytowane przez SylwesterI.
Opublikowano
11 minut temu, userKAMIL napisał(a):

Celowanie zmienia się drastycznie na plus po ulepszeniach danej broni.

Jednak wole zupę pomidorową... Nie wiem co ma na celu porównywanie Wiedźmina do Cronosa XD

U mnie karta na full lata i 64 stC widzę.🤷

Drugi przeciwnik zabrał mi parę podejść, które mnie wnerwiły, bo ani odskoczyć, jak tym czymś atakuje, ani dobrze przycelować, bo celownik lata, ani napełnić giwerę i czekać z już gotowym  punktem. Zanim się ogarnie ten opancerzony kloc, to mam dwa strzały w pancerz i piiiii. Brak możliwości zapisu gry przez gracza, to popieprzone jest. W W3 można przed walką zapisać save, a tu nie. I powrót do ostatniego miłościwie zapisanego miejsca. Żart jakiś. 

Opublikowano (edytowane)

No już demo poszło w diabły. Chciałem w coś nowego popykać, ale to fakt, nie dla mnie :(

12 minut temu, aureumchaos napisał(a):

Po 3h jednak na razie wracam do Hell is Us... Cos ten cronos jakoś nie pyknal. Taka generalnie słaba kopia Dead space. Moze później będzie lepiej.

Bo to mułowate jakieś jest. 

Poruszanie się jest podobne do WOT - niszczyciel czołgów :E 

Edytowane przez leven