-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Badalamann · Opublikowano
@łukasz850 Nie bardzo wiem co to zdanie ma do wcześniejszego tematu. W razie podboiju i okupacji Ukrainy, państwa zachodnie uznawałyby i wspierałyby ukriański rząd na uchodztwie. Doszłoby też do dużęj, znacznie większej niż obnecnie, ewakucaji ludności ukraińskiej do UE, w tym do Polski. Jesteśmy na taki wariant przygotowani od lat. Władze okupacyjne ani kolaboracyjne nie zostaną przez sojuszników Ukrainy uznane i bedziemy wspierać ich rpozachdoini rząd oraz sił specjane i wywiad wojskowy w działaniach partyzanckich. To nadal jest możliwy scenariusz, gdyby kacapstwu udało się dokonać dużej mobilizacji i rzucenia miliona lub więcej równocześnie z kilku frontów, w tym z Buiałorusi. -
Przez Badalamann · Opublikowano
@Zas "ukraińskie" organizacje antykorupcyjne są zorganizowane i zarządzane przez USA, zapewne CIA. Miały za zadanie pilnować wydawania środków z pomocy oraz uzbrojenia, by nie poszło na lewo. Co było bardzo dobrym i potrzebnym rozwiązaniem. Za Trumpa zaczęły być używane do wtrącania się w politykę i uderzenia w otoczenie Zelenskiego. O tym że tam wszyscy "biorą" wszyscy "gracze" wiedzą od lat. Chodziło o wyznaczenie ram i granic, a teraz o osłabianie Prezydenta i jego otoczenia. -
Przez Suchy211 · Opublikowano
Ja nie wiem co to za wojenka, ale tak jak przez ostatnie kilka lat, tj. od zen2 intel i AMD ida w miarę równo. Natomiast historycznie uwzględniając również współczesne czasy kiedy Intel miał przewagę, to ta przewaga potrafiła być duża (czasy buldożera). Kiedy to AMD było z przodu, to choćby metodą "brutal force", ale intel zawsze był nie dalej jak krok za AMD. O grach mówimy oczywiście, bo inne programy to osobna historia. Mówię to jako sympatyk AMD. Edit: no i Intel był zawsze dobry w wyceny. Nawet wtedy kiedy mieli dużą przewagę mieli jakąś dobrze wycenioną perełkę wyłączającą sens zakupu AMD. Procesory typu Pentium dual core 2160, i3 2100, i5 2500 i tak dalej i w innych generacjach to samo. -
Przez łukasz850 · Opublikowano
rosja sama przyznawala ,że tu nie chodzi o ukrainę, tylko o to ,żeby zastraszyć zachód. Po podboju ukriany zachod mial wejsc do rozmów z rosją przerażony. Tylko, że to się nie udalo, wiec wojna zmieniła sie wojne pozycyjną,zastępczą Ukraińcy chcą na zachód,bo widza zachodni dobrobyt -
Przez sideband · Opublikowano
Nie ma to nic wspólnego Intel vs AMD. Przechodząc z Z390 na Z690 też zaliczyłem spadki wydajności GPU również w markach tylko to są marginalne spadki i nikogo to interesuje bo nie jesteś w stanie tego w jakikolwiek sposób odrzuć.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi