Lypton 1 261 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca (edytowane) Do premiery jeszcze kupa czasu, będą i gameplaye z innymi elementami rozgrywki. A to, co teraz zaprezentowali, to jednak jest coś, co wyróżnia tę serię spośród setek innych erpegów. Nie dziwota, że promują swój trademarkowy gimmick. Edytowane 12 Czerwca przez Lypton
Pavel87 874 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca (edytowane) 18 godzin temu, Element Wojny napisał(a): Oczywiście że dla mnie. Jak się dowiedziałem że można brać śluby, rozwody, zdradzać, odbijać partnerów, pozostawiać na pastwę losu itd - od razu wpadła na listę. @Element Wojny po tygodniu w Fable Edytowane 12 Czerwca przez Pavel87 1 11
Vulc 2 753 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca Spokojnie, wszystko jest jeszcze do zrobienia. 8
Element Wojny 5 345 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca Oj bedzie sie dzialo, male elementy wojny beda w co drugim domu. 3
Kris194 5 069 Opublikowano 13 Czerwca Opublikowano 13 Czerwca (edytowane) Mi zdecydowanie nie pasuje ten brak konsekwencji w kwestii designu. Na przykład w grze jest dość "rozbudowany" system zatrudniania pracowników ale jednocześnie gdy my chcemy wykonać jakąś pracę to po prostu podchodzimy i ją wykonujemy, nikt nas nie zatrudnia. Do tego widać, że gra nie ma jakiegoś sensownego systemu progresji przez co może się szybko nudzić. Edytowane 13 Czerwca przez Kris194
samsung70 374 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca nikt w to nie będzie grał, wszystko co po premierze gta6 ma bardzo słabe szanse na dobry wynik, tak gdzieś do roku po premierze tego bydlaka gta6... 1
skypan 2 070 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca Ja tam nie rozumiem tego fenomenu GTA. V wymęczyłem po 3 podejściu a VI jest poza moim zainteresowaniem. W dawnych czasach zdecydowanie wolałem Mafię 4
piwakk 48 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca (edytowane) 13 minut temu, skypan napisał(a): Ja tam nie rozumiem tego fenomenu GTA. V wymęczyłem po 3 podejściu a VI jest poza moim zainteresowaniem. W dawnych czasach zdecydowanie wolałem Mafię Dokładnie. Kupiłem GTA 5 i przegrałem może kilkanaście godzin, nuda dla mnie straszna. Przy starych częściach się dużo lepiej bawiłem, miały klimat dla mnie. Edytowane 31 Lipca przez piwakk 1 1
Grolshek 1 272 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca (edytowane) 6 godzin temu, piwakk napisał(a): Dokładnie. Kupiłem GTA 5 i przegrałem może kilkanaście godzin, nuda dla mnie straszna. Przy starych częściach się dużo lepiej bawiłem, miały klimat dla mnie. Mam tak samo. Popykałem i nie widzę fenomenu. Nudna gra. Szóstkę włączę jak się już pojawi na Gamepassie i pewnie skończy się tak samo. Edytowane 31 Lipca przez Grolshek 1
slafec 76 Opublikowano 1 Sierpnia Opublikowano 1 Sierpnia Sony jest bezlitosne - w tym samym tygodniu wyjdzie GoW Laufey.
Phoenix. 7 022 Opublikowano 1 Sierpnia Opublikowano 1 Sierpnia 18 godzin temu, skypan napisał(a): Ja tam nie rozumiem tego fenomenu GTA Bo jesli chodzi o singla to nie ma zadnego fenomenu, tutaj online robi cala laurke i sprzedaz Ale mechaniki bedac w singlu dadza poglad na to co bedzie w online, a tam juz bedzie niekonczaca sie fantazja aktualizacji i wydarzen
Element Wojny 5 345 Opublikowano 1 Sierpnia Opublikowano 1 Sierpnia 18 godzin temu, skypan napisał(a): Ja tam nie rozumiem tego fenomenu GTA. V wymęczyłem po 3 podejściu a VI jest poza moim zainteresowaniem. W dawnych czasach zdecydowanie wolałem Mafię 18 godzin temu, piwakk napisał(a): Dokładnie. Kupiłem GTA 5 i przegrałem może kilkanaście godzin, nuda dla mnie straszna. Przy starych częściach się dużo lepiej bawiłem, miały klimat dla mnie. 11 godzin temu, Grolshek napisał(a): Mam tak samo. Popykałem i nie widzę fenomenu. Nudna gra. Szóstkę włączę jak się już pojawi na Gamepassie i pewnie skończy się tak samo. Panowie, GTA to fenomen kulturowy, łamiący ustalone bariery, kreujący nowe trendy, samym pojawieniem się wywołujący dodatkowy dreszczyk emocji - fabuła czy gameplay schodzi tutaj totalnie na drugi plan. Kupiłem V na fali tego fenomenu, pograłem parę godzin i usnąłem ze znudzenia, tyle mi z tego przyszło - ale rozumiem ludzi, którzy widzą w tym coś więcej; dostrzegam też, ile pracy włożono w wykreowanie poszczególnych elementów gry i ogromne przywiązanie twórców do detali. Na Fable czekam bo wiadomo, w tej grze będzie co robić 1
Phoenix. 7 022 Opublikowano 1 Sierpnia Opublikowano 1 Sierpnia 12 minut temu, skypan napisał(a): Online jeszcze większe guano. Dla ciebie moze tak, ale fakty sa takie, ze to motor napedowy tej gry
Element Wojny 5 345 Opublikowano 1 Sierpnia Opublikowano 1 Sierpnia 4 minuty temu, skypan napisał(a): Miliony much nie mogą się mylić
ODIN85 4 926 Opublikowano 1 Sierpnia Opublikowano 1 Sierpnia Godzinę temu, slafec napisał(a): Sony jest bezlitosne - w tym samym tygodniu wyjdzie GoW Laufey. Coś odwołają i tak.
slafec 76 Opublikowano 1 Sierpnia Opublikowano 1 Sierpnia Raczej marne szanse, bo Fable było już kilkukrotnie przekładane, a zgodnie z ostatnimi przeciekami, twórcy znacząco przekroczyli budżet i nie mogą sobie pozwolić na kolejną obsuwę.
Radio Tirana 1 606 Opublikowano 2 Sierpnia Opublikowano 2 Sierpnia (edytowane) W dniu 1.08.2026 o 10:04, slafec napisał(a): Sony jest bezlitosne - w tym samym tygodniu wyjdzie GoW Laufey. Posiadacze PS5 będą grać w Laufreya, a posiadacze Xboxów w nowego Fabla. Obie strony powinny być zadowolone Edytowane 2 Sierpnia przez Radio Tirana Literówka
Keller 879 Opublikowano 2 Sierpnia Opublikowano 2 Sierpnia (edytowane) Specjalnie zagrałem w jedynkę i nawet przyjemna gierka, taka harry potterowa. Tu coś zbierz dla kogoś, tam pobiegnij na czas, tam zawalcz i obroń kogoś, tam dobry uczynek zrób. Taka luźna giereczka. Edytowane 2 Sierpnia przez Keller
slafec 76 Opublikowano 2 Sierpnia Opublikowano 2 Sierpnia 2 godziny temu, Radio Tirana napisał(a): Posiadacze PS5 będą grać w Laufreya, a posiadacze Xboxów w nowego Fabla. Obie strony powinny być zadowolone Fable wychodzi też na PS5 i potencjalnie mogłoby sprzedać się tam lepiej niż na Xboxie. Sam czekam i chciałbym ograć je w okolicy premiery, ale GoW ma u mnie pierwszeństwo. Obawiam się, że kampania marketingowa Laufey przyćmi nieco Fable i seria znowu trafi do lodówki
Rekomendowane odpowiedzi