Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, maxmaster027 napisał(a):

Co Ty w Shreka grasz

Nie widziałeś, że gra posiada wiele mechanik? Nawet skopiowali Shreka w całej okazałości, tzn kobiecą wersję.

Edytowane przez Reddzik
  • Haha 1
  • Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
9 minut temu, userKAMIL napisał(a):

Można powiedzieć, ze od listopada na dobre wróciłem! :gordon:

Od listopada mówisz...

2 minuty temu, Ryszawy napisał(a):

Kamil ty się przyznaj, na GRYOnline to miałeś ksywę Alex...

...a Alex nie wykasował konta na GOL'u jakoś właśnie w okolicach września/października?

200.webp

• Haha 2
Opublikowano
11 minut temu, dawidoxx napisał(a):

Aż parsknąłem jak to czytałem.. Moja kobieta widząc jak się śmieje zapytała co oglądam ze się tam brechtam

Miło mi, że uśmiechnąłeś się pod nosem a wraz z Tobą pewnie i małżonka. ;)

Jednocześnie mi przykro, że gra Ci nie podeszła. Może kolejnym razem się uda!  

• Like 1
Opublikowano
8 minut temu, Reddzik napisał(a):

Nie widziałeś, że gra posiada wiele mechanik? Nawet skopiowali Shreka w całej okazałości, tzn kobiecą wersję.

Widzialem przeciez gram :) Mi sie te mechaniki podobaja. Ogolnie takie to jest soczyste wszystko, jazda na koniu, kopanie, powalanie drzewa, naciaganie drzewa wyskok. słonie, nawet potem smokiem mozna latac. Tego jest tyle że nie sposob ogarnac i jeszcze ten shrek

• Upvote 1
Opublikowano
25 minut temu, Tomek_ITH napisał(a):

Nie no teraz to dowaliłeś nieźle. Fabularnie to jest chyba najgorsza gra w jaką grałem od kilku ładnych lat, myślałem, że ostatniego assasyna nic nie pobije, ale przyszło pearl abys i - potrzymaj mi piwo:D

Ciąg przyczynowo skutkowy nie istnieje, robimy jakieś durne zadanie, a kolejne totalnie inne w żaden sposób nie związane z poprzednim i tak w kółko. Piszesz, że postacie gestykulują i fakt, ale do przesady, zachowują się jakby pierdolca dostali.

Clif główny bohater jest tragicznie napisany. Mruk taki, że geralt z wieśka to przy nim chodzący ekstrawertyk, a jak już czasem coś powie, to taki banał, że lepiej jakby w ogóle się nie odzywał. 

Kojarzę Ciebie jako jednego z tych raczej spokojnych użytkowników, niewdających się w żadne dziwne dyskusje czy typowe forumowe narzekania, także taki wpis od Ciebie to jednak duże zaskoczenie. 

Opublikowano

Może w końcu i ja trafię na tego  mesjasza gamingu 😁

2 minuty temu, userKAMIL napisał(a):

Miło mi, że uśmiechnąłeś się pod nosem a wraz z Tobą pewnie i małżonka. ;)

Jednocześnie mi przykro, że gra Ci nie podeszła. Może kolejnym razem się uda!  

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, maxmaster027 napisał(a):

naciaganie drzewa wyskok

To jest czyste złoto! ;)

P.S. Jakie słonie? 

Ja wiem, ze czasami to wygląda jakbym przez różowe okulary patrzył na te gry. Ale ja taki jestem i w życiu bym nie poświęcał prywatnego czasy na coś co nie sprawia mi radości. 

Wiecie jak ja się ciesze nad rzeką jak rybę złapię! Ludzie czasami tak samo sami do siebie się śmieją jak akurat obok przechodzą. XD 

Edytowane przez userKAMIL
Opublikowano

Im dalej jestem, tym lepiej się bawię. Zabawne, że nawet NPCe z tła mają lepszy voice acting, dają z siebie więcej emocji i entuzjazmu niż nasz protagonista, który chyba jest wzorowany na Geralcie, tylko że brakuje mu charyzmy. VA tego gościa ssie. A to podobno jakiś znany typ. 

3321460_20260322181447_1.thumb.png.a885bb728717b8056e3d4a2207cf839f.png

• Like 2
Opublikowano (edytowane)

@Sheenek

obraz.png.8e4b15239fbdd75b6dac5d879286e0d2.png

Przy gotowaniu przetłumaczone jako owsianka rybna- sprawdziłem po składnikach, to jest kuźwa mylące, tak to jest jak tłumaczy się maszynowo bez poprawek. 

Przepis z tamtego screena jest po sprzedaniu, to wszystko inaczej brzmi na instrukcji/recepcie a inaczej brzmi przy gotowaniu. Szkoda gadać, a nie chce grać po angielsku. Już się przyzwyczaiłem do polskiego, do tego tu jest sporo tego i jednak mimo tego jest łatwiej i szybciej się rozumie. 

Sprzedałem to i owo i od razu 84/100 miejsca.

Edytowane przez Reddzik
  • Like 1
Opublikowano

Juch tam z ryżanką, owsianką! Dawać mi tu przepis na eksplodujące strzały. Jaką rozpierduchę się tym robi :jupi: Wejdziesz na skałę i razisz obóz wroga z góry, tylko drzazgi w powietrzu latają :gordon:

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, tomcug napisał(a):

Jak patrzę na screeny z tego tematu, to ta gra wygląda momentami po prostu koszmarnie xD

Mnie drażni ten wypalony wygląd w słoneczny dzień, nie tylko w tej grze zresztą:

- Niedźwiedź z betonu.

- Kot wygląda jakby futro miał zrobione z gęsto upakowanych słomek.

- Koń z gliny.

Kolejna gra z takim wyglądem. No ale chcieli ludzie nowoczesność w oświetleniu, to mają :D 

Chyba demko ATI Radeon z 2002r. radziło sobie z tym lepiej, w sensie, że było gęściej i co prawda nie realistycznie, nie było "nowocześnie", ale teraz trzeba teraz oglądać tę glinianą wersje przyrody :D

(nie, nie oglądałem tego na OLEDach HDR, ale jakoś nie sądzę, żeby pomogło na te wady ;) 

Jednak  dla uczciwości trzeba przypomnieć, że ludzie piszą o tym, że po włączeniu HDR ta gra mocno pięknieje)

12 minut temu, Strilok napisał(a):

Trza trochę posiedzieć przed dalszą podróżą :D

- powiedział Zbyszko z Ziobrańca.

Edytowane przez VRman
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Strilok napisał(a):

Trza trochę posiedzieć przed dalszą podróżą :D

Piękne tekstury takie a'la 2002 rok i ta wieża (?) z tyłu z lego :E

Edytowane przez bleidd