DżonyBi 2 151 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia 9 minut temu, Wyhylylybymy napisał(a): O co chodzi z tymi migającymi teksturami u góry monitora?
Godlike 999 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia 54 minuty temu, j4z napisał(a): A ta część ma tam być? Na pierwszy rzut oka pomyślałem że mam uje*** ekran w telefonie Alez ta grafika jest realistyczna
j4z 1 433 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia (edytowane) Jak to aparatem zdjęcie robione. 4k dlss b Ale fakt, no mydło jest, na chmurach najbardziej chyba. Co zrobić? Jakieś kompromisy muszą być. Bez FG np. byłoby niegrywalnie. Edytowane 1 Kwietnia przez j4z
PaVLo 1 048 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia (edytowane) Czteroręki Jak zaczął machać łapami, to miał je raz jak teraz a raz w rękawach poniżej Poza tym gra mnie urzekła, zwłaszcza gdy zapada noc lub schodzimy do podziemi i rozświetlamy te egipskie ciemności Edytowane 1 Kwietnia przez PaVLo
Element Wojny 5 001 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia @azganJeśli chodzi o oprawę to dałbym dychę bez zastanowienia. 1
azgan 1 373 Opublikowano 1 Kwietnia Autor Opublikowano 1 Kwietnia 8 minut temu, Element Wojny napisał(a): @azganJeśli chodzi o oprawę to dałbym dychę bez zastanowienia. 8/9 na 10 bardziej bo nie wszystko jest idealnie ale graficznie jest na pewno w topce 1
Paw79 213 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia (edytowane) 11 minut temu, Element Wojny napisał(a): @azganJeśli chodzi o oprawę to dałbym dychę bez zastanowienia. Do tego potrzeba by jeszcze moda na zasięg rysowania obiektów na średnim dystansie. Bo pop-in niestety bije po oczach, nawet jeżeli ogólny obraz prezentuje się świetnie. Edytowane 1 Kwietnia przez Paw79 1
Vulc 2 456 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia Z innej beczki, David Jaffe (ten od God of War) się delikatnie spłakał o... rzekomy antysemityzm. https://www.fandompulse.com/p/god-of-war-director-david-jaffe-accuses Spoiler Bo gobliny wyglądają jak gobliny, lubią złoto i parają się handlem. Co za niespodzianka. 1 4
DITMD 1 140 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia 22 minuty temu, Paw79 napisał(a): Do tego potrzeba by jeszcze moda na zasięg rysowania obiektów na średnim dystansie. Bo pop-in niestety bije po oczach, nawet jeżeli ogólny obraz prezentuje się świetnie. Dla mnie to jest dziwne, bo zasięg rysowania dalekich obiektów, które są widoczne z detalami nawet z końca mapy, jest po prostu masakryczny, a te ze średniego dystansu pojawiają się praktycznie tuż przed tobą. 1
Paw79 213 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia To prawda- dalekie plany to jest absolutna topka, a jednocześnie jakieś kwiatki czy inne krzaki potrafią się rysować się kilka metrów przed postacią. Kojarzę że do Cyberpunka jest mod poprawiający zasięg detali, to może i tutaj ktoś takie coś zrobi. 1
Reddzik 3 351 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia (edytowane) Pierwszy raz zwiesiła mi się gra przy próbie szybkiej podróży, musiałem ją zamknąć. Dobrze, że miałem zapis. Ubiłem bossa w ramach zadań dla pewnej o dziwo ładnej wiedźmy potrzebowałem kilku prób, skubaniec mocny i miał mnie swoim uderzeniem na hita, ale nowa zabawka powinna być tego warta. Straciłem sporo żarcia, trzeba iść ugotować nowe. btw W tej grze Wiedźmy nie są z natury złe i brzydkie A tutaj fajny ciuszek(secik) dla naszej drugiej postaci: ... nią póki co mało grywam. Spoiler Edytowane 1 Kwietnia przez Reddzik 2
userKAMIL 1 059 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia 3 godziny temu, azgan napisał(a): 8/9 na 10 bardziej bo nie wszystko jest idealnie ale graficznie jest na pewno w topce Mówiłem, że MESJASZ!
Ryszawy 655 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia Nvidia coś pokombinowała ze sterami? Bo teraz, z najnowszymi, mam z DLAA 20 klatek więcej.
Reddzik 3 351 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia U mnie nie ma więcej klatek, czy to RR on czy off.
DITMD 1 140 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia 36 minut temu, Ryszawy napisał(a): Nvidia coś pokombinowała ze sterami? Bo teraz, z najnowszymi, mam z DLAA 20 klatek więcej. U mnie to samo, klatki poszły do góry, a gra bardziej obciąża kartę.
Ryszawy 655 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Zapomniałem dodać, że podmieniłem też DLSS na tą najnowszą wersję. Może to to?
j4z 1 433 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia (edytowane) Takie coś mi SI wypluło teraz Spoiler Edytowane 2 Kwietnia przez j4z 1
Ryszawy 655 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Z tyłka to trochę, RR w Crimson Desert wymusza oświetlenie Max i tyle. 1
ODIN85 4 255 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia (edytowane) Jak można nawet Epilog zje...? Bez podłączenia pada nie da się wybrać jednej rzeczy Finałowa walka tak samo schrzaniona i nie chodzi o trudność bo nawet tak cienką postacią jak moja dało się przejść. Podsumowując. Olewajcie fabułę i cieszcie się światem i tym co oferuje. Dla mnie 6 na 10. Wycinając fabułę 9 na 10. Edytowane 2 Kwietnia przez ODIN85 1 2
zoomehsak 50 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Cześć. Panowie nie śledziłem dokładnie całego wątku ale widzę, że pojawia się dyskusja na temat RR oraz DLSS. Proszę Was o wsparcie jakie będą najlepsze ustawienia dla 4080S dla 2k.
azgan 1 373 Opublikowano 2 Kwietnia Autor Opublikowano 2 Kwietnia 7 godzin temu, userKAMIL napisał(a): Mówiłem, że MESJASZ! Na pewno "żyjący" świat https://www.eurogamer.pl/to-pokazuje-jak-zywy-jest-swiat-crimson-desert-gracze-odkryli-ze-npc-naprawde-pracuja Taka trochę lepsza The Legend of Zelda: Breath of the Wild 1
Rekomendowane odpowiedzi