Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Jak to aparatem zdjęcie robione. 

4k dlss b

Ale fakt, no mydło jest, na chmurach najbardziej chyba. Co zrobić? Jakieś kompromisy muszą być. Bez FG np. byłoby niegrywalnie.

Edytowane przez j4z
Opublikowano (edytowane)

Czteroręki 8:E
Jak zaczął machać łapami, to miał je raz jak teraz a raz w rękawach poniżej :E

CrimsonDesert_2026_04_01_20_25_11_707.thumb.jpg.a9469a551a4c79bf7dba80e2f736ffb5.jpg

Poza tym gra mnie urzekła, zwłaszcza gdy zapada noc lub schodzimy do podziemi i rozświetlamy te egipskie ciemności :lovin:

CrimsonDesert_2026_04_01_20_10_01_666.thumb.jpg.3d4a75188c41937b6f22f1be7f439d90.jpg

Edytowane przez PaVLo
Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Element Wojny napisał(a):

@azganJeśli chodzi o oprawę to dałbym dychę bez zastanowienia.

Do tego potrzeba by jeszcze moda na zasięg rysowania obiektów na średnim dystansie.

Bo pop-in niestety bije po oczach, nawet jeżeli ogólny obraz prezentuje się świetnie.

Edytowane przez Paw79
  • Upvote 1
Opublikowano
22 minuty temu, Paw79 napisał(a):

Do tego potrzeba by jeszcze moda na zasięg rysowania obiektów na średnim dystansie.

Bo pop-in niestety bije po oczach, nawet jeżeli ogólny obraz prezentuje się świetnie.

Dla mnie to jest dziwne, bo zasięg rysowania dalekich obiektów, które są widoczne z detalami nawet z końca mapy, jest po prostu masakryczny, a te ze średniego dystansu pojawiają się praktycznie tuż przed tobą.

• Upvote 1
Opublikowano

To prawda- dalekie plany to jest absolutna topka, a jednocześnie jakieś kwiatki czy inne krzaki potrafią się rysować się kilka metrów przed postacią.

Kojarzę że do Cyberpunka jest mod poprawiający zasięg detali, to może i tutaj ktoś takie coś zrobi.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Pierwszy raz zwiesiła mi się gra przy próbie szybkiej podróży, musiałem ją zamknąć. Dobrze, że miałem zapis.

Ubiłem bossa w ramach zadań dla pewnej o dziwo ładnej wiedźmy :wariat: potrzebowałem kilku prób, skubaniec mocny i miał mnie swoim uderzeniem na hita, ale nowa zabawka powinna być tego warta. Straciłem sporo żarcia, trzeba iść ugotować nowe.
20260402004036_1.thumb.jpg.754e600b2a7927d80b2afc2ae98fc890.jpg

btw 
W tej grze Wiedźmy nie są z natury złe i brzydkie  :E

A tutaj fajny ciuszek(secik) dla naszej drugiej postaci: ... nią póki co mało grywam.

Spoiler

obraz.thumb.png.138f74bdbe7b8e7fe2a7de17ffa4cb71.png

Edytowane przez Reddzik
  • Like 2
Opublikowano
36 minut temu, Ryszawy napisał(a):

Nvidia coś pokombinowała ze sterami? Bo teraz, z najnowszymi, mam z DLAA 20 klatek więcej.

U mnie to samo, klatki poszły do góry, a gra bardziej obciąża kartę.

Opublikowano (edytowane)

Jak można nawet Epilog zje...?

Bez podłączenia pada nie da się wybrać jednej rzeczy:boink:

Finałowa walka tak samo schrzaniona i nie chodzi o trudność bo nawet tak cienką postacią jak moja dało się przejść.

Podsumowując. Olewajcie fabułę i cieszcie się światem i tym co oferuje.

Dla mnie 6 na 10. Wycinając fabułę 9 na 10.

Screenshot_2026-04-02-05-35-04-04_a5f05134355d0c28d0e7113add1d3465.jpg

Edytowane przez ODIN85
  • Haha 1
  • Upvote 2