Skocz do zawartości

Marvel's Wolverine - PS5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, Dudzio napisał(a):

Czym właściwie ta gra będzie się różniła od gier z serii Batman: Arkham? Poza skórką głównej postaci oczywiście.

Bardziej by tu pasowało czym się to właściwie rożni od SpiderMana :) co prawda SpiderMan wzorował się na Batmanie, ale Batman to jest inne studio a Wolverine i SpiderMan to to samo :) choć by na tapet mogli wziąć Batmana bo rocksteady po samobójstwie przestało dla mnie istnieć. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja tam w komisach nie siedzę ale pewnie jest sporo ciekawych bohaterów, którzy powinni mieć swoje gry. Ja chętnie bym pograł w np. "Punisher" zrobiony na wzór Max Payne. Lobo też jest dość ciekawy. Pierwsze Batmany od Rocksteady były świetne.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Szczerze? Wygląda to tak sobie. Paleta barw zbyt pstrokata, ale okej, komiksowy fundament. Przeciwnicy mocno generyczni. Morze krwii, ale żadnych latających kończyn (to może być kwestia ograniczeń YT, jak zauważono tu i tam). Od początku raczej nie nakręcałem się na ten tytuł i nowy materiał nic w tej kwestii nie zmienił.

• Upvote 4
Opublikowano

Tak, posoka leje się hektolitrami, trup ściele się gęsto ale fakt, nic nie odpada, może faktycznie ograniczenia YT. Raczej nie dla dzieci po ograniu przyjaznego Pająka z sąsiedztwa. Chciałbym zobaczyć Rosomaka w takiej misji w której musi sprawić, że para chłopaczków LGBT spotka się ze sobą na balu w szkole. Interesuje mnie jak on by to rozwiązał :E 

Niestety, nie kupię na PC, i to nie moja decyzja :D 

Opublikowano
7 godzin temu, Vulc napisał(a):

Szczerze? Wygląda to tak sobie. Paleta barw zbyt pstrokata, ale okej, komiksowy fundament. Przeciwnicy mocno generyczni. Morze krwii, ale żadnych latających kończyn (to może być kwestia ograniczeń YT, jak zauważono tu i tam). Od początku raczej nie nakręcałem się na ten tytuł i nowy materiał nic w tej kwestii nie zmienił.

Nie licząc większej rozwałki i krwi to praktycznie gierka TPP z kalki Sony. I jeszcze to skradanie za beczkami (ileż można) i generyczne środowisko. Wiem już, że to nie gra dla mnie. 

Opublikowano

Yep, skradanie pasuje do Logana jak pięść do nosa, ale przecież świat się zawali bez wciskania tych elementów gdzie się da. Takie czasy. Zabawne jest to, że mimo hektolitrów krwii, gra wygląda na niezmiernie "bezpieczną". Winić tutaj można głównie studio, którego historia wydanych gier nie pozostała bez wpływu na tej projekt. No, ale tego już nie zmienimy.

Opublikowano

Po tym pokazie emocje mi opadły. Spodziewałem się bardziej mrocznego i bardzo brutalnego klimatu. Tymczasem mamy spidero-wolverina. Pstrokatość i kiczowatość wylewa się z ekranu. No cóż, będzie kiedyś na promce za 100 zł to może się skuszę.

• Like 1
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...