tgolik 609 Opublikowano 16 Grudnia 2025 Opublikowano 16 Grudnia 2025 Gram sobie teraz 1,20m przed 48 calowym telewizorem i w dobrych okularach wreszcie widzę szczegóły w 4k. Obłędne szczegóły. Gram z RT i gra chodzi gładziutko. Może testowałeś Star warsa wiele miesięcy temu? Na premierę rzeczywiście było słabo z wydajnością. 2
eciepecie 98 Opublikowano 16 Grudnia 2025 Opublikowano 16 Grudnia 2025 (edytowane) Pograłem z pół dnia, poszło w kosz🙄 Edytowane 17 Grudnia 2025 przez eciepecie
tomcug 2 910 Opublikowano 16 Grudnia 2025 Opublikowano 16 Grudnia 2025 4 minuty temu, tgolik napisał(a): Gram sobie teraz 1,20m przed 48 calowym telewizorem i w dobrych okularach wreszcie widzę szczegóły w 4k. Obłędne szczegóły. Gram z RT i gra chodzi gładziutko. Może testowałeś Star warsa wiele miesięcy temu? Na premierę rzeczywiście było słabo z wydajnością. Nic się nie zmieniło od premiery z wydajnością 1
tgolik 609 Opublikowano 16 Grudnia 2025 Opublikowano 16 Grudnia 2025 Na premierę nie dało się jeździć ścigaczem bo leciały klatki. Teraz już nie ma tego problemu.
jankooo 321 Opublikowano 20 Grudnia 2025 Opublikowano 20 Grudnia 2025 W dniu 16.12.2025 o 17:06, Phoenix. napisał(a): Takiego asasyna za frytki mozna sprawdzic, tam chociaz grafika wymiata, tutaj grafika blee i wymagania z kosmosu. Też masz namiastkę asasyna i wcale to źle nie wygląda W takim dobrze ocenianym arc raiders razi np, że krzaki nie mają żadnej fizyki a w takim byle jakim outlaws jest fajna fizyka Chwilę kiedyś grałem ale przez natłok premier zostawiłem... więc w ramach przypomnienia zacząłem od nowa rozgrywkę to może tym razem uda się skończyć bo przynajmniej początek jest zachęcający 3
JeRRyF3D 1 793 Opublikowano 21 Grudnia 2025 Opublikowano 21 Grudnia 2025 za te niecałe 5 dyszek kusi, sam nie wiem, nie jestem przekonany, choć IMO każdy fan SW powinien raczej dotknąć dla zasady...
tgolik 609 Opublikowano 21 Grudnia 2025 Opublikowano 21 Grudnia 2025 (edytowane) Warto żeby chociaż zobaczyć Tatuine na żywo. 😉 Edytowane 21 Grudnia 2025 przez tgolik
Zas 363 Opublikowano 21 Grudnia 2025 Opublikowano 21 Grudnia 2025 37 minut temu, JeRRyF3D napisał(a): za te niecałe 5 dyszek kusi, sam nie wiem, nie jestem przekonany, Trzeba poczekać do trzech dyszek, spokojnie, spadnie i do tylu...
PaVLo 993 Opublikowano 21 Grudnia 2025 Opublikowano 21 Grudnia 2025 (edytowane) 1 godzinę temu, JeRRyF3D napisał(a): za te niecałe 5 dyszek kusi, sam nie wiem, nie jestem przekonany, choć IMO każdy fan SW powinien raczej dotknąć dla zasady... Bierz, żałować nie będziesz. Gra jest już dopracowana i ma wiele ciekawych miejscówek, a to tylko ułamek. Edytowane 21 Grudnia 2025 przez PaVLo 6
Art385 387 Opublikowano Środa o 11:48 Opublikowano Środa o 11:48 (edytowane) Dobra Panowie potrzebuje potwierdzenia, że biorąc wersję ultimate nie dałem się wyruchać na 50 zł a dodatki są tego warte. Dodatkowo grał w to ktoś na Radeonie? Będzie ze 60 fps z RT na low i FSR? Smali mnie ostatnio na coś z gwiezdnych wojen a outlaw mi przypomina taki mix AC z Jedi Survivor Sam sobie odpowiem. FSR Balanced i high detale co RT ustawia na medium z BVH na High. To w tym pierwszym mieście 140fps z FG w ciaśniejszych terenach 200 z FG czyli tak 70-100 fps. Myślałem, że mi zarżnie proca w pierwszym mieście ale nie chodzi nad wyraz dobrze i wygląda też elegancko. Karta puszczona na 304W. Swoją drogą gierka znacznie fajniejsza niż się spodziewałem. Edytowane Środa o 17:51 przez Art385
Zdzichon 72 Opublikowano Sobota o 21:07 Opublikowano Sobota o 21:07 Tyle się naczytałem że to jedna z najładniejszych gier obecnie, a jest mocno tak sobie. Nie dość że obraz wygląda jednocześnie (nie wiem jak im się to udało) jak ciapa i jakby był przy tym przeostrzony sharpenem, to "boiling effect" od RT jest mocniejszy niż w jakiejkolwiek grze dotąd. Ani w AW2 ani w Cyberku to tak źle nie wyglądało. Może w 4k na 4090 to wygląda lepiej ale w 1440p nawet z DLAA straszna ciapa. Dodatkowo coś jest nie tak z kontrastem i wszystko jest jakieś takie wyblakłe.
ODIN85 3 767 Opublikowano Niedziela o 00:42 Opublikowano Niedziela o 00:42 To raczej kwesti tego czy masz Oleda czy nie 1 1
Ryszawy 448 Opublikowano Niedziela o 01:51 Opublikowano Niedziela o 01:51 OLEDODIN85, w każdym wątku.., tak, w 2026 gry wyglądają dobrze tylko na Oledach. Jakbyś zobaczył oryginał Dooma na Oledzie to nie uwierzyłbyś, że ta gra powstała w 1993 roku, taka petarda. 1 1
bbandi 500 Opublikowano Niedziela o 08:31 Opublikowano Niedziela o 08:31 (edytowane) Ubi powinno dawać nalepkę na okładce - jak ci się nie podoba to graj na oledzie, wszystkie troski pójdą w sina dal Edytowane Niedziela o 08:31 przez bbandi 3
Reddzik 2 948 Opublikowano Niedziela o 09:58 Opublikowano Niedziela o 09:58 (edytowane) Jak nie masz OLEDa to nie jest się graczem, bo nie gra się na czymś innym. Gry wyglądają blado, nie ładnie itd. Edytowane Niedziela o 10:37 przez Reddzik 2
tgolik 609 Opublikowano Niedziela o 11:14 Opublikowano Niedziela o 11:14 (edytowane) Siadłem dzisiaj, żeby pociągnąć dalej fabułę. Lodowa planeta Kijimi. Gram z dużą przyjemnością, oczywiście 4k i 48" TV OLed z 1,2 m. PS Znowu przyszły te czasy, że boję się co będzie jak padnie mi karta graficzna. Na szczęście teraz mam integrę, bo w 2020 miałem jeszcze i9 w wersji kf i stresik był. Nie wiecie, czy dałoby się kupić assistance na GPU? Mój samochód z każdym rokiem mniej wart a RTX coraz droższy i niedługo będzie mijanka cen. Edytowane Niedziela o 11:20 przez tgolik 2
Dimazz 702 Opublikowano Niedziela o 11:27 Opublikowano Niedziela o 11:27 trzymać starą kartę, nie sprzedawać. Jakiegoś gtxa czy rtxa na wszelki wypadek i kupować proce z integrą. W nowych ryzenach jest podobno całkiem przyzwoita. Dziwne rzeczy dzieją się na rynku elektroniki. Nie spieszyć się ze sprzedażą sprzętu wartego grosze jak ram, proc, płyta czy karta graficzna. 1
ODIN85 3 767 Opublikowano Niedziela o 17:01 Opublikowano Niedziela o 17:01 7 godzin temu, Reddzik napisał(a): Jak nie masz OLEDa to nie jest się graczem, bo nie gra się na czymś innym. Gry wyglądają blado, nie ładnie itd. Kupisz to zrozumiesz 1 2
Reddzik 2 948 Opublikowano Niedziela o 17:15 Opublikowano Niedziela o 17:15 (edytowane) 15 minut temu, ODIN85 napisał(a): Kupisz to zrozumiesz Widziałem oleda u siostry, grałem w kilka gierek by sobie zobaczyć i porównać. Kupić nie kupię, po pierwsze mnie nie stać, a po drugie bo komp np jak dziś chodzi i w nic nie gram, więc OLED się wypali do działania neta. Pasek na dole, firefox dopalony, yt w oknie itd. Nie będę trzymać dwa monitory by jeden do normalnego użytkowania a drugi do grania/filmów(netflix itp) czy nawet eleven sports(Vectra). Edytowane Niedziela o 17:19 przez Reddzik 1
lukadd 3 277 Opublikowano Niedziela o 19:22 Opublikowano Niedziela o 19:22 Żaden Oled tej gry nie naprawi 1 1 1 3
tgolik 609 Opublikowano Niedziela o 19:25 Opublikowano Niedziela o 19:25 A co niby chciałbyś jeszcze naprawiać? Gra nie jest idealna ale daje sporo dobrej, bezstresowej zabawy. 3
Kadajo 8 090 Opublikowano Niedziela o 19:31 Opublikowano Niedziela o 19:31 Najlepsze w tej grze jest to, że razem z czarnym samurajem praktycznie zatopiła Ubisoft Jak słyszę tę muzyczkę z menu to taki triumf czuć, że ta gówno firma znika powoli z rynku. 1 1
tgolik 609 Opublikowano Niedziela o 19:41 Opublikowano Niedziela o 19:41 Lubię gry UBI. Ale jak pojawi się 3 dodatek do W3 a potem W4, W1Remake, CP2, to jakby nawet znikł UBI, to przez 10 lat tego nie zauważę.
leven 698 Opublikowano Niedziela o 19:46 Opublikowano Niedziela o 19:46 Za 10 lat, to może Ruskie do Polski wejdą. Patrz na teraz, bo czas leci
tgolik 609 Opublikowano Niedziela o 19:57 Opublikowano Niedziela o 19:57 (edytowane) Teraz to gram w Outlaws a UBI istnieje. Ważne jest, co będzie w przyszłości. Nie chciałbym tu rusków ale Redzi mają dobry przyczółek w USA, choć najlepsze talenty siedzą w Warszawie. I tak pewnie zostanie w razie W. Edytowane Niedziela o 19:57 przez tgolik
Rekomendowane odpowiedzi