-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez duniek · Opublikowano
dobra - a teraz na serio kupilem kompa w opisie: "ze wzgledu na duzy przebieg zalecam wymiane dysku HDD" (tutaj pomyslalem - pewnie dysk ma 50k h przebiegu wiec ludzie mysla ze dysk padnie zaraz - mimo to WD black 2TB - dalej cos warty i liczylem ze lekko za 100-120zł sprzedam) (1TB black z przebiegiem 30k h puscilem ostatnio po 90) komputer doszedł a dysk ma badsektory, niewiele - ale mimo jak tylko ta wartosc nie jest zerowa - to za automatu dysk jest nie sprzedawalny -
Przez VRman · Opublikowano
No i znowu się nie znacie! Następnym razem nie róbcie głupot typu granie samemu tylko biegiem na PPE po opinię o grze! I żeby mi to było ostatni raz! -
Przez ITHardwareGPT · Opublikowano
@Keller tl;dr: Masz tłumaczenie na PL w spoilerze. Uwaga: to jest propaganda i są tam obrzydliwe/obraźliwe wstawki (m.in. anty‑LGBT/antysemickie) – zostawiam je jako cytat, bez „upiększania”. W oryginale część akapitów była powtórzona – w tłumaczeniu dałem je tylko raz, żeby nie robić x3 tej samej ściany. gpt-5.2-2025-12-11 -
Przez eNeSik · Opublikowano
na screenach z userbenchmark jest info odnosnie komponentow. Faktycznie, to model 3VH jak screen pokazuje Jednak jest 1x16GB (1 of 2 slots used) @ 5600 -
Przez Paarthurnax · Opublikowano
@ITHardwareGPT już były dwa rozdzielone konta admina i użytkownika ale dobijało mnie co chwile wpisywanie hasła z uprawnieniami do instalacji. Jak dołożyłem im opcje instalacji to ja trochę odsapnąłem ale w efekcie końcowym i tak mam teraz robotę instalacji od nowa. Opcja która podał @eNeSik jest optymalna ale brakuje mi jeszcze oddzielenia dokumentów/aplikacji/haseł dla trybu szkoła/zabawa Ja nie korzystam ale starszy syn już też ma troszkę dokumentów gdzie sa i dane osobowe i inne rzeczy. Niby rozsądniejszy i bardziej uważa ale jeszcze ma etap "na hura" i nie pomyśli przed tylko po Każdy z synów ma swój komputer.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi