TmK 187 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Demko bardzo mi siadło, w piątek będzie grane. Już dodana do biblioteki. Gierki na 10h też są potrzebne, nie samymi piaskownicami człowiek żyje. 1
Jaycob 2 361 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 45 minut temu, TmK napisał(a): Gierki na 10h też są potrzebne, nie samymi piaskownicami człowiek żyje. Nowy RE też miał być krótki, a ja grałem ~16h.
Phoenix. 6 089 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 17 godzin temu, DżonyBi napisał(a): Ten test ma takie babole ze szkoda gadac 8gb lepsza od 16gb karty Edytowane 2 godziny temu przez Phoenix.
Kabor 532 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 40 minut temu, Phoenix. napisał(a): 98gb lepsza od 16gb karty Mówisz, że są jakieś babole nie widzę 1 1
DżonyBi 2 150 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 45 minut temu, Phoenix. napisał(a): Ten test ma takie babole ze szkoda gadac 8gb lepsza od 16gb karty Techpowerup też na to zwróciło uwagę i pisało o tym. Weryfikowali to klilkukrotnie i tak im wychodzilo z testów, ale teraz jest taki komunikat: "Ze względu na restrykcyjne wytyczne firmy Capcom dotyczące recenzentów, możemy prezentować wyniki wydajności tylko dla jednego procesora graficznego. Porównania będą dostępne dopiero po czwartku, 16 kwietnia. Zaktualizujemy recenzję, uwzględniając wszystkie pozostałe karty." Teraz jest tylko:
DITMD 1 133 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Jaycob napisał(a): Nowy RE też miał być krótki, a ja grałem ~16h. Na OFF wygląda bardziej klimatycznie 1
Rekomendowane odpowiedzi