galakty 5 169 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja A taki granat ma sens jak robię ozonowanie co roku?
Krzysiak 3 244 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja (edytowane) Oddałem 307 na żyletki Edytowane 14 Maja przez Krzysiak
Katystopej 2 046 Opublikowano 14 Maja Autor Opublikowano 14 Maja (edytowane) 22 minuty temu, Krzysiak napisał(a): Oddałem 307 na żyletki Co w zamian młody będzie zażynał? Kurde, pamiętam jak pokazywałeś tego Puga po zakupie, ile to już lat? Edytowane 14 Maja przez Katystopej
Krzysiak 3 244 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja @KatystopejNa razie corsa d którą jakoś tu początkiem kwietnia wrzucałem. We wrześniu byłoby 7 lat odkąd go pokazywałem. Za dużo rzeczy było do zrobienia w nim, stąd decyzja że wyciąga co kupił w ostatnim czasie (turbo, przednie lampy, audio) a auto do demontażu. Nie chciałem tego sprzedawać nikomu, wolałem wyeliminować z dróg zanim stanie się niebezpieczne. 3 1
Nareszcie 27 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja Zamowilem nowe klocki na przod, to w niedziele, przy okazji zmiany kol na letnie, wymienie.
kapcer 124 Opublikowano 21 Maja Opublikowano 21 Maja Wymienione tarcze i klocki w Insigni żony. Niby prosta robota, ale zeszły się dobre 3 godziny. W moim założone 2 letnie koła. Na pozostałe 2 już nie starczyło czasu.
galakty 5 169 Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja Wymiana tarcz to nigdy nie jest szybka robota, wystarczy że poprzednik nie oczyścił piast i pozamiatane. Do tego najlepiej byłoby mieć zegar pomiarowy i zmierzyć bicie
kapcer 124 Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja Tak zrobiłem. Z czyszczeniem piast i pomiarem bicia. Nazbierało się u mnie trochę tych gratów (narzędzi) do mechaniki. Widziałem nawet zabawnego mema jakiś czas temu: "Najdroższe hobby po 30? Nie będę komuś za to płacił, zrobię to sam!" Ale prawda jest taka, że najmniej problemów mam z hamulcami jak wszystko sam wymieniam. 2
serwal4 305 Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja Dolałem 100ml oleju do poziomu max, zrobiłem pętlę po Czechach / Słowacji (no i PL oczywiście) ~600 kilometrów, jutro sprawdzę poziom oleju
huudyy 3 445 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja 4 godziny temu, Katystopej napisał(a): Myjnia + SSW 2 razy musiałem spojrzeć co to za foto wstawiłeś Nice 1
dannykay 1 099 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja W dniu 23.05.2026 o 08:03, Katystopej napisał(a): Myjnia + SSW Dawaj ze źródłem światła, bo tak to se można
Katystopej 2 046 Opublikowano 26 Maja Autor Opublikowano 26 Maja 5 godzin temu, dannykay napisał(a): Dawaj ze źródłem światła, bo tak to se można
Doamdor 2 947 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja W dniu 23.05.2026 o 08:03, Katystopej napisał(a): Myjnia + SSW Czysty do następnego dnia. Od tych pyłków i owadów nie nadążam z myciem.
trepek 1 947 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja Wnętrze A6 C5 starzeje się zdecydowanie wolniej niż karoseria
Gość Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja (edytowane) No ja to zakochany w tym wnętrzu 😁 Myślałem, że z moimi wymaganiami trochę się naszukam takiego egzemplarza, czyli kombiak, tiptronic, 2.8 v6, quattro i koniecznie skóry w środku. Znalazłem następnego dnia osiedle obok 😅 Edytowane 28 Maja przez Ogoniasty
trepek 1 947 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja Fajny środek. Jeszcze mógłbyś się pokusić o radio 2DIN w postaci RNS-E Led.
galakty 5 169 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja Piękne wnętrze i zegary, nowe elektroniczne to już nie dla mnie...
Rekomendowane odpowiedzi