Co się dziś zepsuło w Twoim aucie?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Dirian · Opublikowano
Dasz radę sam złożyć? W media expert są części na raty 0 ale chyba nie ma tam usługi montażu. Co do zestawu - da się to zrobić lepiej. Tu przede wszystkim niepotrzebne wentylatory (obudowa ma 4 wentylatory), nie bardzo rozumiem też ideę dwóch dysków (po co?), wybrałeś też bardzo drogi RAM nawet jak na obecne szalone ceny. Procesor też niezbyt opłacalny - taniej masz Ryzen 5 9600X który będzie wyraźnie szybszy w grach. -
Przez caleb59 · Opublikowano
Ja tam porzuciłem w pizdu jakiś czas temu, nie przemawia do mnie ta część, żałuję wydanych 150zł. Nie wiem czy wrócę bo z tego co widzę nic się nie zmienia jeśli chodzi o rozgrywkę. -
Przez Oldman · Opublikowano
no wlasnie dlatego pytałem z ciekawosci zapytałem jeszcze o to dżepetto Czyli przynajmniej jeden problem z głowy -
Przez galakty · Opublikowano
Dzięki, ja teraz też mam tanią 4070Ti i mi szum jakoś nie przeszkadza, z racji że jestem alergikiem to i tak oczyszczacz z jonizacją chodzi więc nigdy totalnej ciszy nie mam Chyba się skuszę na 5070Ti póki mam gwarę i sprzedam 4070Ti... RAM tak podskoczył że AM5 nie ma sensu, a do 1440p się przyda więcej mocy, więcej VRAM pod AI i gwarancja na kolejne 3 lata. -
Przez KiloKush · Opublikowano
Nie kupiłem nigdy. Zawsze jak miałem kasę na auto nowe z salonu kupowałem mieszkanie. Teraz mam parę mieszkań na wynajem i zamiast auta za 120 000 zł, które teraz by kosztowało 50 000 zł mam mieszkania warte 380 000 zł każde. A jedno wymieniłem z dopłatą na dom. No ale wiem, że dla Polaka symbolem bogactwa jest BMW w najmie za 3000 zł z wykupem na 70% wartości auta, którego i tak nie zamierza zapłacić Ale co to ma do tematu auta za 30 000 zł? Wiem, że u delaera na auto pod zamówienie czeka się długo. Ale jak ktoś szuka auta za 30 000 zł to raczej nie interesują go nowe auta od dealera ani najmy gdzie po 3 latach znów ma problem typu auto za 30 000 zł, a drugiej dopłaty już nie dostanie. Cały ten program NaszeAuto służy tylko temu żeby dealer mógł sprzedać auto za 130 000 zł chociaż ma problem ze sprzedażą go za 90 000 zł. https://www.otomoto.pl/osobowe/citroen/c3?search[filter_enum_fuel_type]=electric&search[order]=filter_float_price%3Aasc
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi