Co się dziś zepsuło w Twoim aucie?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Umpero · Opublikowano
@tomcug możecie coś zrobić z tym typem z rozbuchanym ego i wykształconym ponad swoje możliwości? Generalnie za takie mądrości to się dostaje w splot słoneczny aby typ obrał trochę pokory i go chociaż na chwilę zatkało. -
Przez sk09372 · Opublikowano
Nie wiemy jak wypadnie konkurencja, jak taki RX 8xxx będzie na poziomie 4080 za 4tys to wiele osób przejdzie do czerwonych, tym bardziej że tam będzie więcej pamięci. -
Przez Keller · Opublikowano
Anachronox próbuję, ale ciężko bez polskiego języka. Masę modów też trzeba by to jakoś chodziło i wyglądało, no ale okej. Bardzo ciekawa mechanicznie gra, ale niedostosowana kompletnie do tych czasów i trudna językowo. -
Przez Gonzo3211 · Opublikowano
Fajny kawałek plastiku. Series X to dopiero musi robić wrażenie, ale nie żałuję, bo to był świadomy zakup i pokochałem to maleństwo . Wrzucam z padem w plecak i w drogę. Za różnicę w cenie dokupiłem pada, dysk i chyba naście gier, a i tak głównie tłukę w Far Cry 5, bo od dawna za mną chodził w 60fps. Nie dość że przyjemnie to szybkie loadingi i nie boli jak rednecki zatłuką Quick resume czy fps boost to kozak świnia ficzery, szkoda że już chyba nic nowego w tym drugim się nie pojawia. Z moich gier jedynie trylogia crasha i spyro chodzą niestety w 30fps, a tak można nadrobić starocie w większej ilości fps lub przejść ponownie w lepszych warunkach. Świetna sprawa że zmiana rozdzielczości w ustawieniach nie wymusza zamknięcia gry, czy tak samo kopiowałem z jednego dysku na drugi a konsolka nie stęka żeby coś zamknąć albo musisz patrzeć na pasek postępu. Do tego kopiowanie z ssd na ssd to aż miło. GPU nawet nie aktywowałem . Na razie jestem pochłonięty tym co mam, a może przetrzymam go do jakichś nowości na nowy rok (może nowy doom?). -
Przez JeanPepin · Opublikowano
No nic, instaluje po raz 18 i sprawdze te questy
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi