Mój Garaż / moje Auto.... dodaj swoje
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez VRman · Opublikowano
https://videocardz.com/newz/amd-to-use-rdna5-for-premium-igpu-solutions-but-rdna3-5-to-remain-the-core-of-amd-portfolio-until-2029 Steam Deck albo za pierdyliony cebulionów, albo (co bardziej prawdopodobne) z tragicznym, śmierdzącym FSR3. Super! -
Przez nozownikzberlina · Opublikowano
no to co w niego uderzyło, podmuch wiatru? przepuszczała samochody stojąc w poprzek drogi? nie wymyślaj już, a jak masz jakieś wątpliwości i jesteś taki pewny, że strzelił bo sobie stała i chciała pojechać, to odwzoruj jej zachowanie w stosunku do służb u nas i zobaczymy co się stanie, co prawda Cię nie zabiją (ale może strzelą sami do siebie jak w ostatnich przypadkach) ale kryminał to masz gwarantowany co do tego drugiego filmiku to nie wiem po co ten gość się tak rzucał, po co wstawał i czemu złapał coś do ręki (widać na stopklatce). ci co go tam łapali to oczywiście debile - to ICE niby ma przeszkolenie wojskowe, a zachowują się jak strażnicy miejscy niemniej jednak nie kumam dlaczego na siłę wybielacie tego typa, jakoby grzeczniutko położył się i jeszcze przeprosił za zamieszki a tamten podszedł i mu serie w plecy załadował bez pardonu -
Przez VRman · Opublikowano
https://videocardz.com/newz/amd-to-use-rdna5-for-premium-igpu-solutions-but-rdna3-5-to-remain-the-core-of-amd-portfolio-until-2029 KONKURENDZJA! Nawet nie 4. Po co się przemęczać dla jakiegoś tam nieważnego rynku. Steam Deck 2 z FSR3 FSR3 zawsze smaczny i zdrowy Co tam, że wygląda jakby ktoś się na monitor wyrzygał. Nie szkodzi. Starczy. Niech się gracze cieszą, że w ogóle coś robimy! -
Przez NotQuite · Opublikowano
Ogólnie odradzam korzystania z trasy S3 w godzinach porannych. O ile ciężarówki same sobie ocieplają prawą, to lewa tak do godz. 10 często jest nieogarnięta. -
Przez Send1N · Opublikowano
Ja od siebie piszę tylko o sadze i tym co do tej pory widziałem na ekranie o mandze się nie wypowiadam Ogólnie skoro ci nie brakuje DB to pewnie nie jesteś wielkim fanem, ja to nawet tą fanowską serię heroes obejrzałem w całości i zmęczyłem daime
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi