Tomasz Niechaj 145 Opublikowano 6 Lutego Opublikowano 6 Lutego Zapraszam osoby, które tutaj się wypowiadały do wzięcia udziału w ankiecie na temat układów napędowych w Waszych samochodach
Totek 994 Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego (edytowane) To może tym razem nietypowo, jako że zima się przeciąga a warto byłoby polatać i szlifować skilla, to postanowiłem porządnie zakolcować crossa zanim udam się w tereny i akweny Wyszło ok 2kg śrub zamkowych oraz trochę wiercenia i klasycznie, jedna dętka w plecy przy zakładaniu opony Jedzie wspaniale, trakcja jest bardzo dobra a najlepiej trzyma się ubitego śliskiego śniegu na polnej drodze. Edytowane 7 Lutego przez Totek
Krystian03 39 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego Aktualnie mam samochód Forda Mondeo z 2010 czyli międzyliftowego i pomimo że są uważane za awaryjne i bardzo ciężkie w samodzielnej naprawie (trzeba więcej demontować żeby się do czegoś dostać) to w ciągu 5 lat tylko raz był w warsztacie bo wtedy sprzęgło się psuło. Jedynym minusem to tylko ta korozja która zaczyna się pojawiać pod drzwiami. 1
lesiu155 461 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego Przyznaj, nową kostką się chciałeś pochwalić 😅 2
Gret 1 024 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego haha coś w tym jest bo kostka ma z pół roku sam kładłem
galakty 5 467 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego A już chciałem pisać "ło panie kto to panu tak s...." 3
Katystopej 2 171 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego 4 minuty temu, Gret napisał(a): sam kładłem Widać... 3
KiloKush 970 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego 36 minut temu, Gret napisał(a): haha coś w tym jest bo kostka ma z pół roku sam kładłem W sumie dobrze jest. Kolesie od kostki biorą już jakoś 110-140 za M2
Katystopej 2 171 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego 31 minut temu, Gret napisał(a): chu... się znacie, jest pięknie Ja też sobie każdy remont w domu tak tłumacze 2 2
Gret 1 024 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego 1 minutę temu, Katystopej napisał(a): Ja też sobie każdy remont w domu tak tłumacze najeba... się przy tym jak wół, najważniejsze że mróz nie rozwalił. ten grafitowy podjazd robiła firma i już w kilku miejscach się rozjechało... a wzięli grubą kasę. 1
KiloKush 970 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego Teraz, Gret napisał(a): najeba... się przy tym jak wół, najważniejsze że mróz nie rozwalił. ten grafitowy podjazd robiła firma i już w kilku miejscach się rozjechało... a wzięli grubą kasę. Tegoroczna zima bardzo dojechała kostkę. U mnie też w paru miejscach trochę się rozjechała. A na drodze osiedlowej z kostki to w ogóle się pozapadala miejscami chociaż przez ostatnie lata nic się z nią nie działo. 1
bleidd 1 510 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego (edytowane) U mnie kładziona na wiosnę 2025 na szczęście się trzyma, nawet tam gdzie sam kładłem a trochę metrów tego było PS. Domagam się więcej zdjęć auta! To subforum motoryzacyjne a nie budowlane Edytowane 25 Lutego przez bleidd 3
lesiu155 461 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego Godzinę temu, Gret napisał(a): najeba... się przy tym jak wół, najważniejsze że mróz nie rozwalił. ten grafitowy podjazd robiła firma i już w kilku miejscach się rozjechało... a wzięli grubą kasę. Miałem pisać, że kostka droższa od samochodu 😅 4
Katystopej 2 171 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego 1 godzinę temu, Gret napisał(a): najeba... się przy tym jak wół, najważniejsze że mróz nie rozwalił. ten grafitowy podjazd robiła firma i już w kilku miejscach się rozjechało... a wzięli grubą kasę. Ja w zeszłym roku kuchnię robiłem, roboty od groma ale też cholernie dumny z siebie jestem że tak dobrze to poszło, aż się przyjemnie na to patrzy rano przy kawie 3
galakty 5 467 Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca Miałem chwilę będąc w hali, to nagrałem cold start, jestem zdziwiony jak taki mały silniczek pierdzi
galakty 5 467 Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca (edytowane) Nieeee one tak mają w serii, Autowizja jak testował to brzmiało identycznie. Edytowane 26 Marca przez galakty
dannykay 1 136 Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca 18 minut temu, galakty napisał(a): 1.4 cold start 8
Gość Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia (edytowane) To, że akurat 3 sztuki tej samej marki to akurat czysty przypadek, serio. A4 B5 1.8T quattro. Fabrycznie 150KM obecnie 250KM i idziemy po dużo więcej. A6 C6 2.7TDi 190KM. Prezent dla mojej, że w momencie utraty mojego prawka odważyła się po 8 latach siąść za kółko 😅 A6 C5 2.8 Quattro - mój dupowoz, auto do zadań specjalnych. Edytowane 13 Kwietnia przez Ogoniasty
KiloKush 970 Opublikowano 14 Kwietnia Opublikowano 14 Kwietnia 7 godzin temu, Ogoniasty napisał(a): To, że akurat 3 sztuki tej samej marki to akurat czysty przypadek, serio. A4 B5 1.8T quattro. Fabrycznie 150KM obecnie 250KM i idziemy po dużo więcej. A6 C6 2.7TDi 190KM. Prezent dla mojej, że w momencie utraty mojego prawka odważyła się po 8 latach siąść za kółko 😅 A6 C5 2.8 Quattro - mój dupowoz, auto do zadań specjalnych. Czy ja dobrze rozumiem, że masz 3 Audi i zabrane prawo jazdy?
GordonLameman 10 313 Opublikowano 14 Kwietnia Opublikowano 14 Kwietnia (edytowane) . Edytowane 24 Czerwca przez GordonLameman 1 2
Rekomendowane odpowiedzi