Wasze utwory na 29 listopada (zamknięcie PCLab.pl)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Qrdello · Opublikowano
I chcesz mi powiedzieć, że zenek2gi ciągnie TLOUp1 w 4k30 natywnym ? powątpiewam. Tam i tak jest downscaler i, o ile dobrze kojarzę z filmów DF, obraz kręci się wokół natywnego 4k ale miewa spadki nawet do 1440p w niektórych scenariuszach. -
Przez Vulc · Opublikowano
No to niezłe jazdy, nie powiem. Nigdy nie słyszałem o prawnej blokadzie na jakąś konkretną instytucję. Człowiek się uczy całe życie. -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Ogolnie nie gram tak w gierki na VR, ale troche przelecialem tak po lebkach HL2 VR z epizodami wlacznie sztos. Nic i tak GT7 niedorownuje moze No mans sky jest na podobnym poziomie. Jezeli chodzi o VR to zaraz ma byc MSF2024 wiec to ciekawa opcja. Spoko tez jest Google Earth VR warto odkryc pozwiedzac. Najwieksze wrazenie chyba robi Cyberpunk, z tym ze nie ma natywnego wsparcia niestety. Super jest tez Squadrons jak ktos nie gral a ma VR to warto, z tym ze trzeba miec joystick. Doom3VR FP jest niezly. Te metro tez ma byc sztos ponoc, klimat itp. jak stanieje to sie kupi -
Przez Pentium D · Opublikowano
A może zrobić osobny dział polityczny, ale ukryty dla osób które mają mniej niż 20 postów na forum i są krócej niż 30 dni? Albo ustawić dostęp tylko dla wybranych userów którzy nie robią chlewu? -
Przez galakty · Opublikowano
JA powoli dochodzę do wniosku, że nie ma już sensu porównywać kart do xx90. One tak odjeżdżają specyfikacją jak kiedyś Titan.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi