Wszystkiego najlepszego! Czyli ile nasze auta mają na blacie :D
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Marvf · Opublikowano
Plotki o kolejnym DLC się tylko mnożą więc mały powrót do Wiesia -
Przez Harddrinkingman · Opublikowano
Jak w tytule tematu, zakupię procesor i7 5775C oraz maskownicę portów do mobo Asus Z97-Pro. CPU raczej nieskalpowany. Za oferty 500 PLN plus serdecznie dziękuję - nie jestem nimi zainteresowany. Kupuję na użytek własny a nie w celu zarobku. -
Przez Harddrinkingman · Opublikowano
Zacząłem dzisiaj Uncharted Zaginione dziedzictwo na PS5 (fizyczne wydanie PS4). Bardzo sympatyczna gierka. -
Przez VRman · Opublikowano
To temat, w którym bardzo mi pomógł chatbot ostatnio, więc skorzystaj z naszego ITHardwareGPT i podpytaj. - kwestie o które można popytać - szerokość, bardzo ważna przy dużych kartach z nową samozapłonową wtyczką - chcesz obudowy, w której nie musisz bokiem body wyginać tego gównianego kabla, no i oczywiście przydatne do montowania wielgachnych coolerów AC - możliwe miejsce na najdłuższe karty. Kto wie, teraz nie, ale może w przyszłości zapgragniesz mieć high-end np. 7090Ti. - jak z przeciągiem - jak z hałasem - rozeznaj się jak z chłodzeniem. Jedna buda się lepiej nada pod WC, inna pod AC. No i kwestia koloru: Czy ciemną, czy jasną? W starej budzie mam ciasno! Bo ją kupował wujek Staszek (ta!) Czy ciemną, czy jasną? (yo!) W starej budzie miał ciasno! Starą kupował wujek Staszek Ta! I nie mogło być inaczej, tak! https://youtu.be/qB81nRlTcRE?list=RDqB81nRlTcRE&t=89 -
Przez Marvf · Opublikowano
Jak już się chwalicie screenami to też od siebie dorzucę kilka, może kilka osób się skusi do powrotu Jeśli ktoś się bawi w mody - z czystą PRZYJEMNOŚCIĄ polecam E3ARP (dostępny na nexusmods) który przywraca animacje znane z dema gry ukazanego na E3 z 2013/14 roku. Jeśli ktoś nie lubiał dziecinnych przeskoków w walce to ten mod tego nie ma, Geralt porusza się "doroślej" i pewniej, przejścia pomiędzy różnymi animacjami są płynniejsze i bardziej rozbudowane. W podstawowej wersji Geralt w biegu wygląda jakby trzymał worki ziemniaków Są tam mimo wszystko jakieś niedociągnięcia i nie każdemu na pewno podejdzie, ale polecam spróbować. Nie jestem ani twórcą tego moda ani tym bardziej jego beneficjentem jak się może komuś wydawać, po prostu dzięki niemu gra stała się o wiele przyjemniejsza w odbiorze. Szczerze to spośród tych wszystkich modyfikacji które dodałem do gry (a udało się wgrać nieco) to po za teksturami HD ten chowa wszystkie w kieszeni
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi