System kaucyjny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kadajo · Opublikowano
Nie to dokładnie ten sam problem, vertical bading masz go tez tutaj: -
Przez VRman · Opublikowano
https://www.nbclosangeles.com/news/local/video-game-developer-vince-zampella-crash-call-of-duty/3819576/ Ale ujowe wieści Mimo tego, że BF6 mnie rozczarował bo nie jest dla mnie battlem w którego chcę pograć, to jednak jego odejście od korpokrawaciarzy i zrobienie Titanfalla dowiodło, że nie przypadkiem pierwsze CoDy były tak dobre. Ogromna strata dla branży -
Przez KiloKush · Opublikowano
Dlatego właśnie nie wiem po co Ian chce zrobić sima od wszystkiego. Dedykowane simy i iRacing lub AC na modach i tak będzie trudne do przebicia. Hardcore fanów i tak nie zadowolisz. Dedykowane simy zawsze będą miały przewagę bo masz jeden model opony. Natomiast na PC nawet takie średniaki jak Gear Club mają już zaraz 3 część. -
Przez j4z · Opublikowano
Nie, nie jest. Jak zacząłem grać z maski, dużo rzadziej wypadam z trasy. Na kamerze z tyłu widzisz więcej trasy, bo jest wyżej, ale słabiej czujesz samochod. -
Przez wallec · Opublikowano
@Send1N i ogólnie polecam oglądać mniej zmanipulowanych treści jak tamten kanał, bo oni robią jak chcą. Przykład z najnowszego dzieła o gamingu. W teście cinebench wrzucają pełen przegląd cpu bo to nie gaming W teście ładowania gier usuwają wielordzeniowe procki, żeby nie było, że na 9800x3d czekasz 4 minuty aż Ci się gra włączy a na Intelu dwie Sry ziom, pc to nie tylko maks avg fps I nie zdziwie się, jak przypadkiem mu się wkleiły wyniki z ddr4
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi