The Blood of Dawnwalker od ex CD Projekt RED
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Cappucino · Opublikowano
Dopisałem wyraźnie, że dbam o swoje auta i na przeglądach zwracam szczególna uwagę na te elementy. Patrzysz przez pryzmat Polski, a czy w Niemczech czy Danii spalinowe też nie przechodzą przeglądów z powodu usterek zawieszenia? -
Przez trepek · Opublikowano
Generalnie na modernizację WP potrzeba ok 600 mld złotych. SAFE EU to ok 200 mld, SAFE 0% to jakieś 185 mld. -
Przez Kyle · Opublikowano
Chery Tiggo 4 - ma pełną homologację. Nie wiem jak inne auta z hybrydą i silnikiem z wtryskiem pośrednim, bez turbo (czyli wolnossące) - trzeba by przeanalizować. Toyota np. Yaris z silnikiem wolnossącym, wersja hybrydowa, przyznaję nie sprawdzałem dokładnie. -
Przez caleb59 · Opublikowano
Teraz lekka inba bo ja już w drugiej części Racoon City, a tam z tego co czytałem nie ma już problemu ze stutterem. Jedynie gdzie udało mi się sprawdzić wcześniej to... Nie chce mi się specjalnie cofać postępu i po prostu będę grał dalej w nadziei, że wszystko będzie ok. Co ty możesz wiedzieć o grach jak przelatujesz przez nie na sprincie byle tylko zaliczyć, nawet przez sam ten fakt wiele problemów po prostu może Cię omijać. Nie bredź głupot jak nie masz pojęcia o co chodzi. -
Przez SuLac0 · Opublikowano
"W moich ostatnich autach jeszcze się nie zdażyło bym wymieniał jakąkolwiek część zawieszenia poniżej 100 tys. km." ale masz swiadosmoc, ze jezeli czegos nie wymieniasz, nie oznacza to , ze wg samego producenta auta/elementu ta wymniana jednak powinna byc zrobiona? biorac pod uwage jak to dziala w naszym kraju/ogolnie, wrecz mam pewnosc, ze nie masz tej swiadomosci...
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi