Offtopic Filmowy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez janek25 · Opublikowano
To nie nastąpi. Polacy wożą na ukrainne a nie odwrotnie. Coś tam słyszeli ale skończy sie na słoikach z piwnicy tak zatrudnijmy więcej nic robiących urzedników -
Przez sideband · Opublikowano
To teraz wsadź tam mocniejsze CPU. Bo nawet 13900K łyka 2W więcej od 12900k pomimo bardzo niskiego VCSSA, które na zasadniczy wpływ na pobór w idle. Wiadomo wyłączanie rdzeni nie ma żadnego wpływu na pobór w idle i niskich obciążeniach. Ja ci podałem konfig 8/16 z DDR5. -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Żeby jeszcze bardziej ludziom wodę z mózgu robić -
Przez ShaDow_Pro · Opublikowano
Czym się różni w hwinfo "normalny" hot spot od tego niżej, który jest opisany max hot spot, u każdego widzę trochę wyżej niż ten "zwykły" ? U wrobla np hot spot na screenie ma wartość 82* i ten poniżej 86.1*. -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Wiesz, załatwić fetę z Ukrainy spoko wtedy język nie ma znaczenia, ale usłyszeć akcent ukraiński w busie czy na chodniku to już powód do napaści Tak o tych dragach mówisz, goście jak sugerujesz z ZK spoko ale to margines, niech sobie robią co chcą, ale jakiś czas temu musiałem zajechać do siedziby banku autobusem jakoś w maju/czerwcu i byłem w ciężkim szoku jak "szkolnik" gadają o dragach bez jakiejkolwiek przyczajki, baaa nawet sobie nawzajem pokazują co kto ma , śmiało bym mógł kupić co chcę, choć połowy nazw nie znałem a jakbym był policjantem to tam ze 10 osób by szło lajtowo na dołek zawinąć...
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi