Skocz do zawartości

Wybory prezydenckie 2025 - 18.05.2025 r. / 1.06.2025 r.

Ankieta dot. wyborów prezydenckich  

159 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na jakiego kandydata zamierzasz oddać swój głos w wyborach prezydenckich?

• Rafał Kazimierz TRZASKOWSKI (Koalicja Obywatelska)
      56
    • Karol Tadeusz NAWROCKI (bezpartyjny, z poparciem PiS)
      10
    • Sławomir Jerzy MENTZEN (Konfederacja / Nowa Nadzieja)
      25
    • Szymon Franciszek HOŁOWNIA (Trzecia Droga / PL2050, z poparciem PSL)
      9
    • Grzegorz Michał BRAUN (Konfederacja / Konfederacja Korony Polskiej)
      7
    • Magdalena Agnieszka BIEJAT (bezpartyjna, z poparciem Nowej Lewicy)
      5
    • Adrian Tadeusz ZANDBERG (Razem)
      18
    • Artur BARTOSZEWICZ (bezpartyjny)
      2
    • Marek Marian WOCH (Bezpartyjni Samorządowcy)
      0
    • Joanna SENYSZYN (bezpartyjna)
      0
    • Maciej MACIAK (Ruch Dobrobytu i Pokoju)
      3
    • Marek JAKUBIAK (Wolni Republikanie)
      1
    • Krzysztof Jakub STANOWSKI (bezpartyjny, z poparciem PiS (?) )
      6
    • Nie wiem jeszcze, na kogo zagłosuję...
      11
    • Nie wezmę udziału w wyborach (czyli masz gdzieś przyszłość tego kraju...)
      6
  2. 2. Na jakiego kandydata zamierzasz oddać swój głos w II turze wyborów prezydenckich?

• Rafał Kazimierz TRZASKOWSKI (Koalicja Obywatelska)
      21
    • Karol Tadeusz NAWROCKI (bezpartyjny, z poparciem PiS)
      8
    • Nie wezmę udziału w wyborach...
      3

Ankieta została zamknięta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

CENZURA!!!1112oneoneone

Prawacy naziole prawakuka nazioluja!!!!

uwielbiam, jak brakuje argumentów i trzeba robić szopkę, byle tylko odwrócić uwagę od niewygodnego tematu :E

tymczasem komuch Miller też trafnie to podsumowuje - PiS to nie partia, PiS to wyznanie. Im nie trzeba ufać, w nich się ślepo wierzy.

image.thumb.png.610ce0713d227e099fbfa3b1c91d32ab.png

Edytowane przez huudyy
  • Upvote 8
Opublikowano
1 minutę temu, huudyy napisał(a):

Powiedz mi, czego nie rozumieć w Twoim poście? przecież jest jasne co napisałeś, daje do myślenia chyba każdemu.

I jaką dysputę mam podjąć, czy można mieć swastyki wytatuowane na ramieniu i być dobrym człowiekiem? czy zadawać się z człowiekiem co ma swastyki i Hitlera na ramionach i dalej być dobrym człowiekiem?

Nie rozumiesz tego, że są ludzie głupi, którzy są jednocześnie ludźmi czynu. Polać to jeszcze sosem silnej przynależności do grupy, co jest nieuniknione u kibolów to przy silnej nienawiści do komunizmu może prowadzić do jakieś pojebanego podziwu dla elementów nazizmu.
"No chyba że rozwiązanie sprawy mu odpowiadało, wtedy już gorzej..., ale to kwestia wiedzy i ucywilizowania. " Ten fragment dotyczył tego, że jeśli popiera element nazizmu, jakim było rozwiązanie sprawy żydowskiej, to jednak sprawa ma się już dużo gorzej...
Nawet dla takiej postawy jestem w stanie zrozumieć, dlaczego mógł dojść do takich wniosków, natomiast nie uważam ich za słuszne i dobre...  "Dobrym chęciami jest piekło wybrukowane" i jego chęci są przekierowane na złą drogę... Lub był na złej, bo nie wiemy czy coś zmieniło siew jego życiu.
A mówię tylko o Horodko i Patryku jakimś tam, bo reszty nie chcę mi się prześwietlać, a Olgierd już mi bardziej śmierdzi.

Nie byłbym jego przyjacielem, szczególnie że nawet piłki nie oglądam, ale z chęcią pogadałbym z nim dlaczego to zrobił, bo jest ciekaw oraz podyskutowałbym z nim, żeby zobaczyć jego stopień przemyślenia sprawy nazizmu. 

1 minutę temu, Lypton napisał(a):

Nie no, kurwa. Wielu rzeczy się po tym forum spodziewałem i oczekiwań zbyt wysokich nie mam, ale gówno psychoanalizy w celu wybielenia neonazisty to nie.

Kolejny który nie rozumie próby zrozumienia motywacji drugiego człowieka. :P

• Haha 4
  • Mar_s zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...