ODIN85 4 926 Opublikowano 2 Czerwca Autor Opublikowano 2 Czerwca 2 godziny temu, aureumchaos napisał(a): W grze Carin tak chodzą po górach Nie ma prawdziwego RT i PT to nie haczy I zgrzyta.. Jak dodadzą hardwarowy jak zapowiedzieli, że bedzie później to może nie być już tak kolorowo... Poza tym gra wyglada dość biednie, niezbyt silna grafika ale gameplay i story jest sztos. Chciałbym więcej gier tak biednie wyglądających. 1
oldfashioned 867 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca Cos mi sie chyba popsulo, steam mowi ze gierka sie bedzie patchowac 2h :>
Gordek 57 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca 17 godzin temu, Jaycob napisał(a): No to tam jest trochę opcji (i to chyba jedyna taka lokacja z większą swobodą), ale wciąż - imo nie warto. No chyba jednak nie, bo nawet w pierwszej misji na Islandii jest 9 różnych osiągnięć, z których nie wszystkie da się ukończyć za jednym razem, bo się wykluczają. Co prawda jest to tylko krótki fragment w obozie, ale jednak.
Isharoth 700 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca 15 godzin temu, JeRRyF3D napisał(a): IMO dziwny "zarzut" i nie trafia od mnie. Odkąd lata temu osiągnęliśmy w gamingu akceptowalny poziom mocapów, i odkąd ludzie w grach poruszają się jak... ludzie, czego oczekiwać więcej? Że po klifach i krawędziach bohater będzie przesuwał się... szpagatami, albo piruetami? Może źle to ująłem. Chodzi mi o to, że to kolejna przygodówka z tą samą, Tomb Raiderową wspinaczką. Może to po prostu przypadek, a może we współczesnym gamedevie za dużo zrzyna się z innych najpopularniejszych tytułów. Ten zarzut to i tak nie jest jakiejś wysokiej wagi, bo jak na razie gra mi się bardzo podoba. 1
Zas 462 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca Bez przesady, to trochę jakby się czepiać, ze w każdej ścigałce otoczenie tak samo się przesuwa za oknem/dookoła nas podczas jazdy i koła tak samo się kręcą. Albo że postaci w grach podobnie biegają.
j4z 1 873 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca Ale żeby to wyglądało chociaż jakoś fajnie, a tak nie jest. W crimson desert była zajebista wspinaczka. 1 1
userKAMIL 1 256 Opublikowano 4 Czerwca Opublikowano 4 Czerwca 22 godziny temu, j4z napisał(a): Ale żeby to wyglądało chociaż jakoś fajnie, a tak nie jest. W crimson desert była zajebista wspinaczka. Bo te animacje są co najwyżej OK. Nic więcej a Crimson pod tym względem wyznacza jednak inne standardy. 15h z mną i jestem w środku tego statku. Przygoda naprawdę świetna! Szkoda, że PL dubbingu nie dali.
STALKER 157 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca I patrzajta nie ma jeszcze witaminki do tego jejmsa chyba jakieś dodatkowe kłódki pozakładali😀
GordonLameman 10 200 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca 59 minut temu, STALKER napisał(a): I patrzajta nie ma jeszcze witaminki do tego jejmsa chyba jakieś dodatkowe kłódki pozakładali😀 I bardzo dobrze, że złodzieje nie mogą grać 4
STALKER 157 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Mogą i grają bo gra jest już dawno złamana przez ten hiper visor czy jakoś tak. Chodziło mi o zwykłego cuksa.
dawidoxx 1 169 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca W tej grze w poźniejszym etapie istnieje jakas wieksza swoboda działania? bo mam wrażenie ze wszystko jest za bardzo liniowe.. na razie jakoś mnie nie pochłonął ten bond
STALKER 157 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca 59 minut temu, j4z napisał(a): To nie jest złamanie. No chyba bardziej jakieś obejście ale nie wnikałem w szczegóły. 1
j4z 1 873 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Co do tematu gry, siadałem 2x chyba. Dzisiaj siądę 1-2 i jak nie kliknie, porzucam. Na tę chwilę nie chcę mi się wracać do tej gry.
sideband 3 101 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca 3 godziny temu, GordonLameman napisał(a): I bardzo dobrze, że złodzieje nie mogą grać Grają od dnia premiery. Denuvo jest martwe i nie da się tego naprawić. W sumie z ciekawości muszę sprawdzić org vs hypervisor jeżeli chodzi chociażby użycie pamięci i czas wczytywania bo "normalny" crack też nie łamie Denuvo.
JeRRyF3D 2 115 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Tyle ze HV, to chyba odkrycie podbrzusza, czy sie mylę.
ODIN85 4 926 Opublikowano 5 Czerwca Autor Opublikowano 5 Czerwca (edytowane) Edytowane 6 Czerwca przez ODIN85
j4z 1 873 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca (edytowane) Panie, tematu nie chciało się zakładać, to do OT mogłeś dać. :p Coś tam zaczyna klikać ten 007 wczoraj już nawet przyjemnie mi się grało. Chyba skończę. Dopiero jak włączyłem dynamiczne mapowanie tonów zamiast hgig w TV to normalnie ta gra zaczęła wyglądać. Edytowane 6 Czerwca przez j4z
aureumchaos 717 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca Skończyłem i świetnie się bawiłem! Daje 9/10. Zabieram 1, bo bond wyglądał jakby chciał mnie oszukać i za to, że mogłoby być trochę więcej detektywa i gra mogłaby być trochę dłuższa. Ale garafa spoko, optymalizacja sztos, fabuła akcyjniakowa czekam na sequel. Grafike mialem silna: 1
userKAMIL 1 256 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca Ja po 18h dotarłem na tą ulicę co nocą jedziemy autem. Mega dobrze to oświetlenie tam wygląda. Szkoda, że taki króciutki etap tylko.
oldfashioned 867 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca 17h i wedlug AI, dopiero polowa gry. Duzo restartowalem, bo mialem manie przejscia calych etapow niewykrytym. Dla mnie gierka serio prima sort, az by sie chcialo w jakiegos splinter cella zagrac. 1
Zas 462 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca W dniu 7.06.2026 o 12:27, aureumchaos napisał(a): fabuła akcyjniakowa czekam na sequel. Chyba jakieś DLC zapowiedzieli na pokazach. 1
Rekomendowane odpowiedzi