oldfashioned 925 Opublikowano 9 Czerwca Opublikowano 9 Czerwca Bond skonczony, w te cale tac simy sie nie bawilem - sama farma dla farmy mnie jakos nie bawi w takich grach. Daje mocne 8/10 - dobre, wciagajace SP - mile, proste i dajace frajde. 2
JeRRyF3D 2 488 Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca (edytowane) BTW. Franek Jankowski padł (voice38)... Edytowane 10 Czerwca przez JeRRyF3D 2 1 1
AndrzejTrg 3 698 Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca (edytowane) 3 minuty temu, oldfashioned napisał(a): W zabce tez kradniesz? Nie dyskutuj, sensu nie ma, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu a w nim jest mistrzem także lepiej olać takie coś. Edytowane 10 Czerwca przez AndrzejTrg 3
JeRRyF3D 2 488 Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca (edytowane) Sami nakręcacie spiralę bezsensu (i będzie pitolenie na kolejne strony). Już o tym była rozmowa. Czyste info - gra złamana. Każdy pocznie z tym info, co zechce = jego sprawa i jego sumienia. Podniecić się / obruszyć / spuścić w kiblu / zbagatelizować (pełna gama reakcji). Byle nie klepać o "moralności" - do porzygu - raz na kwartał w 100 wątkach. Edytowane 10 Czerwca przez JeRRyF3D 4
Pentium D 2 052 Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca Dobrze, że ja na gry już mam wywalone i nawet opcja darmowego grania mnie nie rusza.
Mar_s 2 530 Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca Wyczyściłem, nie kontynuować tematu. A te "witaminy" to niech sobie każdy bierze na własną odpowiedzialność. @Pentium D nie marudź
Strilok 646 Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca Taki mały offtop zrobię. Z jednej strony dobrze że Denuvo padło, bo może wreszcie dadzą sobie siana z tym zabezpieczeniem. Przez to cierpieli tylko uczciwi użytkownicy. Z drugiej może znowu stworzą jakieś kolejne gówno, które będzie jeszcze bardziej inwazyjne niż Denuvo. Na dwoje babka wróżyła.
dawidoxx 1 188 Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca Może i dadzą albo wymyślą jeszcze gorsze zabezpieczenia
oldfashioned 925 Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca Gierki powinny losowo usuwać save'y na piratach. 3
ronaldo864 166 Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca Denuvo to rak, więc jakikolwiek sukces w walce tym czymś to świetna wiadomość dla graczy bez podziałów na legit czy cracked ... Jaki to coś ma wpływ na wydajność to druga sprawa, w niektórych grach nie jest to dotkliwe, ale są też gry jak RE.V gdzie w dniu premiery nie dało się grać bez spadków do 30 fps !
AndrzejTrg 3 698 Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca (edytowane) Od razu uwalać RAM 😁. Ja tak jestem zdania, że kto ma zamiar kupić to kupi. Nie małe 💲 idą na "zabezpieczenie" które co raz częściej dupy daje, tak przynajmniej twórcy by mogli wykorzystać kasę na coś innego 🙂albo zostawić w kieszeni. Sam kiedyś testowałem witaminę w którymś AC i tak 0 stutteru i ok 15% FPS w górę i tyle w temacie denuvo. Edytowane 10 Czerwca przez AndrzejTrg 1
Strilok 646 Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca 13 minut temu, oldfashioned napisał(a): Gierki powinny losowo usuwać save'y na piratach. Powinny robić format C podczas uruchamiania 1
sideband 3 404 Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca 6 minut temu, AndrzejTrg napisał(a): Od razu uwalać RAM 😁. Ja tak jestem zdania, że kto ma zamiar kupić to kupi. Nie małe 💲 idą na "zabezpieczenie" które co raz częściej dupy daje, tak przynajmniej twórcy by mogli wykorzystać kasę na coś innego 🙂albo zostawić w kieszeni. Sam kiedyś testowałem witaminę w którymś AC i tak 0 stutteru i ok 15% FPS w górę i tyle w temacie denuvo. Denuvo "uwala" RAM to nie mało Niedługo exe będzie ważył tyle co obraz Windows XP Z tym wpływem na CPU to sobie porównaj wersje z Denuvo i bez, a nie crack bo crack czasem przy okazji ma wpływ na inne rzeczy. Poza tym stricte crack w ogóle nie usuwa Denuvo cały czas działa w tle
j4z 2 030 Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca Rockstar ponoć fajnie trollował piratów przy GTA 4.
AndrzejTrg 3 698 Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca 56 minut temu, sideband napisał(a): Denuvo "uwala" RAM to nie mało Niedługo exe będzie ważył tyle co obraz Windows XP Z tym wpływem na CPU to sobie porównaj wersje z Denuvo i bez, a nie crack bo crack czasem przy okazji ma wpływ na inne rzeczy. Poza tym stricte crack w ogóle nie usuwa Denuvo cały czas działa w tle Aż tak to się nie zagłębiałem, czy usuwa czy nie, ale jak napisałem z vitC 0 stutteru i fps o 15% więcej, a było testowane jeszcze na i7 4770 i 970.
sideband 3 404 Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca https://www.techpowerup.com/review/denuvo-performance-loss-test/2.html
dawidoxx 1 188 Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca @up podajesz testy z 2019 roku, w nowszych gierkach róznica bywa większa niż te 3-4%
sideband 3 404 Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca I znajdziesz z tamtego okresu również bzdurne wyniki Denuvo mocno zassysa RAMU, ale stricte CPU obciąża w stopniu min dlatego powtórzę kolejny raz jak gra problem od strony CPU czy stutteru to brak Denuvo tego nie naprawi. Jedynie co może być istotne Denuvo ma wpływ na końcową cenę gry
j4z 2 030 Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca W 007 denuvo przetrwało chyba najważniejszy okres czyli pierwsze tygodnie, więc twórcy zabezpieczenia i gry mogą myśleć o tym, jak o jakimś sukcesie.
ODIN85 5 321 Opublikowano 10 Czerwca Autor Opublikowano 10 Czerwca Zaraz zrobią wymóg bycia online w każdej grze.
sideband 3 404 Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca 27 minut temu, j4z napisał(a): W 007 denuvo przetrwało chyba najważniejszy okres czyli pierwsze tygodnie, więc twórcy zabezpieczenia i gry mogą myśleć o tym, jak o jakimś sukcesie. Niczego nie przetrwało ile razy można Denuvo jest martwe i koniec. HV masz na premierę lub wcześniej do tego łatki od strzała. 17 minut temu, ODIN85 napisał(a): Zaraz zrobią wymóg bycia online w każdej grze. Co też da się ominąć i przeszłości padały takie zabezpieczenia. To musi być znacznie bardziej wymyślne zabezpieczenie online by nie dało tego obejść. A Denuvo i tak długo się opierało to chyba najbardziej skuteczne zabezpieczenie jakie było.
AndrzejTrg 3 698 Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca 33 minuty temu, sideband napisał(a): I znajdziesz z tamtego okresu również bzdurne wyniki Denuvo mocno zassysa RAMU, ale stricte CPU obciąża w stopniu min dlatego powtórzę kolejny raz jak gra problem od strony CPU czy stutteru to brak Denuvo tego nie naprawi. Jedynie co może być istotne Denuvo ma wpływ na końcową cenę gry Ale żeby nie ciągnąć już offa, to wytłumacz mi moją sytuację z AC gdzie po vitC stutter jak ręką odjąć i fps 15% w górę i to w identycznych warunkach
sideband 3 404 Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca Bo crack swoje 3 grosze wprowadza pomimo braku usunięcia Denuvo Dlatego czasami z crackiem jest lepiej. Nie pierwszy raz crack przy okazji usuwa błędy grach i nie dotyczy to tylko gier z Denuvo. 1
Rekomendowane odpowiedzi