Auto na krótkie dystanse, bezawaryjne. 100tyś zł.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez TheMr. · Opublikowano
U mnie 5.84 na Shell, promocja Shella minus 30/40 gr skończyła się na koniec lutego Ale za to mają promocje 98 w cenie 95, szkoda tylko że Shell ma 98 E10 a Orlen 98 ma E5 Dopiero Racing 100 jest E5, suabo. -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
A to ja też takim masochistom nie jestem, jak w danym dniu kilka razy mi nie poszło, to olewałem i oglądałem jak go biją na SL1 to mi zawsze jakiś taki boost dodaje, oni go bez levelowania robią to ja z levelowaniem nie dam rady? Też staram się korzystać z tego co gra oferuje, ale sobie powidziałem że będę walczył sam i się tego trzymam, nie że to uwłacza moje umiejętności ale takie moje postanowienie i niechcę aby było "łatwo" Co do mojego grania, to też nie używam itemów, jedynie lecznicze, ale jakieś buffy itp itd to może z ciekawości skorzystałem, i też trzymałem na czarną godzinę, która nie nadeszła -
Przez DITMD · Opublikowano
Jeśli konkretnie przygrindujesz, boss może paść na strzała lub dwa i w zasadzie nie musisz się niczego uczyć, bo zginie zanim zdąży stanowić jakiekolwiek zagrożenie dla ciebie. -
Przez Jaycob · Opublikowano
Grind to nie żaden easy mode, a jedynie większy margines błędu. Nawet z wysokim levelem zbierzesz bęcki, jeśli nie nauczysz się movesetu i timingu. Dlatego podoba mi się system w Sekiro, nie da się przefarmić grę, a liczy się tylko czysty skill. Jak nie ogarnie się: parowania, timingu, łamania postury to się utknie. -
Przez AudRob · Opublikowano
Mało co ci dadzą te wyższe prędkości , może w Intelu tak ale w ryzenie X3D na pewno nie przynajmniej w grach.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi