Auto na krótkie dystanse, bezawaryjne. 100tyś zł.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez miro · Opublikowano
nie rachunek a miernik, podpinasz cała jednostkę, obciążasz i widzisz realne zużycie przy obciązeniu lub bez a nie dyrdymały z kalkulatora czy dyrdymały szkodliwego czata poza tym nawet jakby tu była 500W zasilacz to komp powinien wstać, wywali się przy obciązeniu, tu jest dętka całkowita i tyle -
Przez huudyy · Opublikowano
liczba bestii, takie tam, nieśmieszne jak nie w temacie jesteś -
Przez x-kom · Opublikowano
Tak jest, do smartfonów realme czy OnePlus ładowarka musi mieć standard SuperVOOC, na przykład realme SUPERVOOC 120W Power Adapter wtedy w około 40 min się naładuje od 1 do 100%. -
Przez Necronom · Opublikowano
Widać, że chyba nigdy nie miałeś do czynienia ze sprzedażą złota Złoto jest jednym z najbardziej płynnych aktywów. Sprzedasz od ręki praktycznie u każdego dealera. Ludzie pakują się w srebro bo rośnie, ale nie do końca rozumieją, że jednak pozycja jego jest inna. Złoto poza przemysłem ma zastosowanie w systemie monetarnym, srebro jest stricte przemysłowe. Chociaż Stany to niedawno zmieniły klasyfikując je do aktyw strategicznych. A druga sprawa jak @Cappucino wspomniał srebro jest opodatkowane, stąd takie różnice w spreadzie. A pisanie, że w czasie wojny jest do niczego też nie jest prawdą. Jasne mogą skonfiskować i tyle, ale będzie miało wartość. W czasie wojny wszystko traci. Trafi bomba w twoje nieruchomości i odszkodowanie dostaniesz nie wiadomo kiedy albo w ogóle. Akcje polecą na łeb. Złoto ma bardzo dużą gęstość kapitału. Równowartość mieszkania jesteś w stanie przenieść w kieszeniach spodni. Jedyny problem to granice. Niestety nie ukryjesz tego, więc będzie potrzeba deklaracji, podczas której rożnie może być. Pod względem transportu jednak Bitcoin wygrywa. -
Przez Jedi88 · Opublikowano
A tak, przeoczyłem. O micro-ledach nie piszę, bo nic na ten temat nie wiem o to raczej jakieś głębokie R&D I tak go nie ma dostępnego w Europie, ale gdyby był, to biorę od razu, bo tego potrzebuję. Obecny rynek w Europie to bierz OLEDA, albo wyp......
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi