Skocz do zawartości

Auto na krótkie dystanse, bezawaryjne. 100tyś zł.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
15 godzin temu, Seeba03 napisał(a):

Po długich latach stwierdzam, że Multipla wcale nie jest taka brzydka.

To auto przynajmniej było "jakieś", wyróżniające się z tłumu, oryginalne i na swój sposób ... ponadczasowe ;)

Nietuzinkowe. Chyba o to określenie Ci chodzi.

Ponadczasowe w ogóle tu nie pasuje. Do tego słowa pasują np. modele Aston Martin. 

Edytowane przez marko
  • Upvote 3
Opublikowano (edytowane)
W dniu 10.10.2025 o 20:27, Kyle napisał(a):

Natomiast ta najnowsza (5 crosSsSsstar) ... chyba na żywo nie widziałem (chyba) bo auto już wybitnie smętnie/ultra przeciętnie (w złym znaczeniu) wygląda, więc nawet gdybym widział, to i tak odwróciłbym wzrok.

Ja prdl. Oceniłeś auto nawet go nie widząc na żywo :D

Auto zajebiście dobrze jeździ, zaweszenie jak na takiego małego piździka bardzo komfortowe. Dodatkowo pali tyle co mały motocykl i jest totalnie bezawaryjne jak to Honda. W środku też przyjemnie wykonane.

Edytowane przez IceMan
Opublikowano
27 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Ale… czemu?! 

To było dawno temu, mniej więcej wtedy kiedy Maryla Rodowicz rzucała kamieniami w dinozaury :E

Poza wyglądem bardzo miło go wspominam. Mega przestronny w środku a silnik 1.4 TDI 90 KM (po chipie 110KM i 270NM) całkiem spoko napędzał ten aluminiowy samochód.

Opublikowano
W dniu 16.10.2025 o 16:29, bergercs napisał(a):

Aż wrzuciłem w google - jeśli to to:

Crosstar2023-PremiumOpalPearl-0-700-0-350-crop-aspect.png.616eaa8e71701655c8e2988ea8accf4d.png

to jprdl, ale brzydkie :E

Bo to nie dla Was. Jesteście zbyt męscy. Pokażcie to swoim kobietom ;)

Opublikowano (edytowane)

@huudyy

Ale to wersja z pakietem terenowym Crosstar active. Jest też normalna Elegance i imo wygląda normalnie. Jak dzisiejsze miejskie auto, które nie jest statkiem kosmicznym z chin

honda-jazz-podstawowa-cover.webp

Hyundai? 8:E

Edytowane przez Petru23
Opublikowano

@GordonLameman

Przypomina japońskie samochodziki sprzed nastu lat.

Ale aktualnie w sprzedaży jest takie coś przecież. Tofik :E

voiture-suzuki-swift.jpg

Opublikowano
3 godziny temu, huudyy napisał(a):

Moja powiedziała, że szkarada, zwlaszcza W tym kolorze :E

W ogóle kobyety to mają chyba mocne skrzywienie kolorystyczne, też jeśli chodzi o samochody. Taka jedna mi mówi, że biały to totalnie niefajny kolor (jakiekolwiek auto), dwie inne że srebrny to paskudny kolor (:smiech:), a jeszcze inna, że srebrny bardzo ładny.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Kup sobię beeee pięć w 1.9tdi jak nie będzie cię stać na olej napędowy to zawsze możesz wlewać cokolwiek ale żeby miało w nazwie olej, np. olej silnikowy*zużyty, olej po frytkach, opałówka czy nawet kilka litrów benzyny do tego całego miksu i będzie się cieszył jaki ma kaloryczne dobre paliwo :D:D Ale żeby był komfort z jazdy to polecam już poliftowe 2001

Edytowane przez Pan Ciastovy
Opublikowano (edytowane)
28 minut temu, Kyle napisał(a):

W ogóle kobyety to mają chyba mocne skrzywienie kolorystyczne, też jeśli chodzi o samochody. Taka jedna mi mówi, że biały to totalnie niefajny kolor (jakiekolwiek auto), dwie inne że srebrny to paskudny kolor (:smiech:), a jeszcze inna, że srebrny bardzo ładny.

Moja zastrzegła na wstępie, że ma być czarny, cały czarny z ciemną felgą. Z trudem przebolała kilka srebrnych listewek na przodzie. W środku też chciała czarno.

Dla niej białe to dla PH, srebrne jak taksówka a kolorowe są brzydkie.

Także wyjątkowo tu nie było żadnych dyskusji.😳

😳

Edytowane przez Petru23
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...