Chińskie samochody (dyskusja, newsy itp)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
Eh, całe szczęście że mam 0 gier działających w 4K na limicie CPU 😀 Pewnie stąd brak przycinek i problemów przy włączonym monitoringu i OSD hehe. -
Przez Pitt_34 · Opublikowano
Zawsze włączony i żadnych dropów jak co niektórzy tutaj sugerują . -
Przez Pentium D · Opublikowano
Zacząłem TLOU 2 i gra chodzi elegancko, komp się nawet nie poci. Nie wiem po co ja kupiłem zasilacz 1 kW -
Przez Pavel87 · Opublikowano
Niestety nowy trener w Legii niewiele pomoże, chociaż mam nadzieję, że się utrzymają. Ryba psuje się od głowy, a w Legii ta "ryba" już pływa do góry brzuchem w Wiśle od kilku lat. -
Przez SylwesterI. · Opublikowano
Około 20-30fps na 1% i podobnie albo ciut więcej na 0,1% Określenie dokladnych wartości w multi bf jest trudne, bo każda rozgrywka jest inna. Testowalem w ten sposób, że 10-15 gier sprawdzałem z capeframex z włączonym monitoringiem w msi afterburner lub hwinfo, a kolejne 10-15 z wyłączonym, jest wyraźnie gorzej z włączonym monitoringiem. Mozna to nawet ustawic ekstremalnie, dac monitorowanie wszystkich rdzeni, napiecia temperatury, obciazenie, do tego wszystkie parametry z czujnikow plyty, gpu . Wtedy nawet bez capeframex czuc przycinki. Ale gra musi latac na granicy cpu nie gpu
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi