bleidd 1 510 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia Majonez pod korkiem to może być UPG Ale i niedogrzany silnik na krótkich odcinkach 1
GordonLameman 10 313 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia (edytowane) . Edytowane 24 Czerwca przez GordonLameman
SuLac0 749 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia jakie typowe - "nie wiem co to tam jest, ale mogli to zrobic lepiej" 1
huudyy 3 513 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia 14 minut temu, SuLac0 napisał(a): jakie typowe - "nie wiem co to tam jest, ale mogli to zrobic lepiej" Przecież widać co jest, masło
SuLac0 749 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia jak wiadc, dla niektorych "nagar, czy maslo", bez znaczenia, wiadomo, ze "mogli to zrobic lepiej"
Katystopej 2 171 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia Ale piękny płyn chłodniczy w oleju
bleidd 1 510 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia (edytowane) Przełączanie z tyłu - ciemmy. Macie taki funkcje w europejczykach czy japońcach hejterzy? Nawet kierować z spokojem nie możecie Edytowane 13 Kwietnia przez bleidd 4
galakty 5 467 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia Niekoniecznie płyn, może niedogrzany silnik i coś z odpowietrzeniem skrzyni korbowej, jak hybrydę ustawili tak że się nie dogrzewa zimą to nic dziwnego. Ojciec w Golfie 4 miał to ciągle dopóki nie pojechał w trasę, nawet po mieście wiecznie masło pod korkiem. Tylko tam odma była zwalona mocno
Cappucino 545 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia Jak po zimie i krótkie dystanse to normalne, szukanie dziury w całym. 1
Gość Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia No i ch** no i cześć. Pierwsze zdjęcie na tej stronie nie jest przypadkiem 🤷
SuLac0 749 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia (edytowane) tego walca, juz nie da sie zatrzymac... https://elektromobilni.pl/chinskie-samochody-zdobywaja-europe-i-rosna/ no coz, zainteresowanie np. Chery Tiggo widzialem wczoraj wieksze niz Fordem, w tym samym salonie Edytowane 17 Kwietnia przez SuLac0 1
galakty 5 467 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia (edytowane) 10 godzin temu, Ogoniasty napisał(a): No i ch** no i cześć. Pierwsze zdjęcie na tej stronie nie jest przypadkiem 🤷 No to teraz Europa musi nowe normy emisji zrobić... Wiadomo jaka przyczyna tego pożaru? Taka prawdziwa, nie z plotek. Edytowane 17 Kwietnia przez galakty
GordonLameman 10 313 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia 6 minut temu, galakty napisał(a): No to teraz Europa musi nowe normy emisji zrobić... Wiadomo jaka przyczyna tego pożaru? Taka prawdziwa, nie z plotek. A widziałeś ostatnio @bergercs? Pewnie poleciał do Chin zrobić to co musiało być zrobione! 6
SuLac0 749 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia ..firma BYD poinformowała, że pożar wybuchł na wyznaczonym parkingu dla pojazdów testowych i złomowanych w kampusie Pingshan. Wstępne dochodzenie wykazało, że incydent nie wiązał się z żadnymi problemami z bezpieczeństwem akumulatorów, ani nie wpłynął na pojazdy produkcyjne ani te użytkowane przez klientów. Pożar został spowodowany nieprawidłowymi pracami konstrukcyjnymi na zewnątrz pojazdu. Nie stwierdzono samozapłonu akumulatora ani problemów z jakością w pojazdach produkowanych masowo. BYD parking garage fire in Shenzhen caused by improper construction work - Chinadaily.com.cn 1
Krystian03 39 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia Mam takie wrażenie że do 2035 będzie troszkę większy wzrost tych samochodów niż na tym wykresie. Patrząc np. ile teraz kupują autobusów z Chin żeby były chociaż elektryczne.
GordonLameman 10 313 Opublikowano 18 Kwietnia Opublikowano 18 Kwietnia Mam dobre wieści, więcej info o 12. 4
Cappucino 545 Opublikowano 18 Kwietnia Opublikowano 18 Kwietnia W dniu 17.04.2026 o 08:47, SuLac0 napisał(a): tego walca, juz nie da sie zatrzymac... No walec...prognoza to ok. 15% rynku do 2035r. Cały chiński desant, więc kilkadziesiąt marek z których sporo i tak pewno wyleci z rynku. Raporty awaryjności i jakości mogą jeszcze zweryfikować te prognozy.
GordonLameman 10 313 Opublikowano 18 Kwietnia Opublikowano 18 Kwietnia Zaskakująco przyjemny ten Xpeng G9 3
Katystopej 2 171 Opublikowano 18 Kwietnia Opublikowano 18 Kwietnia Gordon, mrugnij dwa razy jeśli Kyle Cię przetrzymuje i z twojego konta pisze 4
galakty 5 467 Opublikowano 18 Kwietnia Opublikowano 18 Kwietnia A to nie jest jakaś wyższa półka w porównaniu do Komody i Cherry?
GordonLameman 10 313 Opublikowano 18 Kwietnia Opublikowano 18 Kwietnia (edytowane) Aktualnie jestem przetrzymywany w środku tego. Mówi, że wyjdę jak podpisze papiery leasingowe i pokłonie się przed potężnym chery tiggo 4. 35 minut temu, galakty napisał(a): A to nie jest jakaś wyższa półka w porównaniu do Komody i Cherry? Tak, to jest chińskie premium. Co robi wrażenie: - jakość wnętrza (nie trwałość ale to jak wszystko jest dobrze wykończone) - moc, ale nie jest to 575KM moim zdaniem - cisza w środku- kurła autentycznie. - nagłośnienie ale nie jestem audiofilem, więc Petru się na tym znam - bajery- masaż na tylnych fotelach - wszystko działało co na minus: - tabletoza - mnóstwo funkcji co do których spodziewałbym się przycisku jest na tablecie - wysuwanie haka na tablecie - kiepskie przyciski na kierownicy - przy parkowaniu kilka razy nacisnąłem przycisk asystenta i coś tam gadal - słabo pasował mi układ kierowniczy, w trybie indywidualnym sobie go jako tako ustawiłem, ale ogólnie prowadzenie go po mieście to trochę masakra była, za to pływanie po ekspresówce naprawdę spoko. Średnie zużycie z 30-40 minut jazdy 32 kWh Edytowane 18 Kwietnia przez GordonLameman 1
Katystopej 2 171 Opublikowano 18 Kwietnia Opublikowano 18 Kwietnia Wydech w półtorarocznym i 40kkm MG ZS 4
galakty 5 467 Opublikowano 19 Kwietnia Opublikowano 19 Kwietnia 19 godzin temu, GordonLameman napisał(a): Średnie zużycie z 30-40 minut jazdy 32 kWh To taniej benzyna wyjdzie
GordonLameman 10 313 Opublikowano 19 Kwietnia Opublikowano 19 Kwietnia 41 minut temu, galakty napisał(a): To taniej benzyna wyjdzie Aż tak to nie. Ale tak od strony jakość tego co widać moim laickim okiem to nie ma się do czego przyczepić
Rekomendowane odpowiedzi