TYLKO Auta elektryczne (BEV) - dyskusje użytkowników i opinie zainteresowanych
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
@Qrdello Lian Li 217 mega fajna obudowa, szczególnie ta z drewnianą ramką. Jedynie te frontowe wentyle mogą budzić jakieś wątpliwości bo to ich autorskie konstrukcje 170mm x 30mm. Jak klęknie łożysko albo zacznie coś buczeć to chyba tylko RMA bezpośrednio u nich wchodzi w grę na dzień dzisiejszy. Może da radę coś tam wyczarować z 180mm wentylami, pewnie na patencie by weszły Phanteks'y to świtne budy ale czy w Twoim przypadku opłacalna jest przesiadka na NV7 ? Pewnie 3080Ti i reszta gratów by miała trochę chłodniej, szczególnie przy zastosowaniu 3 x 140mm 30mm na spodzie. Mnie się też bardzo podoba Antec Flux Pro, elegancka, funkcjonalna i mega przewiewna buda. Jest spora ale masz też zwykłego Flux'a w mniejszym rozmiarze w razie czego. -
Przez Nareszcie · Opublikowano
@CryptTM, nie to Ty zle podchodzisz do tematu. Dla mnie jako potencjalnego kupujacego jest bez znaczenia, ze teraz ta karta kosztuje wiecej w Morelach czy innym X-komie. Szukam sprzedawcy, ktory przedstawi mi najkorzystniejsza oferte. A tutaj Tooth oferuje uzywana karte w cenie wyzszej, niz moge miec nowa. Na Olx cos takiego przejdzie, ale na forum komputerowym, jak slusznie VRman zauwazyl, to brak elementarnego szacunku dla spolecznosci. @Tooth, tak z ciekawosci, jaka jest kwota na fakturze zakupu? -
Przez SylwesterI. · Opublikowano
nawet 130k pln za to auto to za dużo skoro dustera 3 z pakietem parking+, zimowy+, dodatkowy kolor, full hybrid z cennika na wejście masz za 125,5k pln -
Przez Reddzik · Opublikowano
Raczej instant gaming to nie jest to samo co G2A, bo to nie są aukcje, to nie jest pośrednik jak allegro, Instant Gaming sprzedaje tak jak Loaded(cdkeys) choć ja często kupuję na cdkeys,bo tam nigdy nie miałem problemów, a support jest nawet spoko, bo raz musiałem z nimi pogadać w sprawie zakupu PES19, zwrócili różnicę 5 funtów. Oczywiście czy są zaufani to inna liga ale chodzi mi o samą sprzedaż gier, to nie jest to samo. -
Przez caleb59 · Opublikowano
Bo miałem mega problemy na 591.xx ze Smooth Motion, których nie było z 581.94 - ostatnimi przed 591.xx dlatego pytam, może dziady z Nvidii naprawili losowy stuttering z włączonym Smooth Motion.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi