TYLKO Auta elektryczne (BEV) - dyskusje użytkowników i opinie zainteresowanych
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez j4z · Opublikowano
Na filmiku średnio ta walka wygląda, ciekawe jak feeling. No i ciekawe jak z optymalizacją, bo UE i widziałem spadki i stuttery, no chyba, że to wina yt lub przeglądarki w moim TV. -
Przez Lancer · Opublikowano
Widzę, że masz jakiś problem. Otwórz okno i trochę się przewietrz, bo strasznie agresywny jesteś. -
Przez Necronom · Opublikowano
Znowu naoglądałeś się filmików jaki to "projekt" gry jest zepsuty i będziesz z AI pisał elaboraty? -
Przez sabaru128 · Opublikowano
Panu premierowi zapomnieli powiedzieć chyba po co to referendum jest robione w Krakowie. https://www.rmf24.pl/regiony/krakow/news-krakow-odwola-miszalskiego-w-referendum-tusk-zabral-glos,nId,8068361 Po za tym chyba już wiadomo dlaczego wprowadzili ta strefę. -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Twarze to najmniejszy problem RE9, ale już napisałem swoje wypociny, a końcowe wnioski umieściłem w offtopie growym. Zobaczymy jak sprawdzą się moje narzekania. Gdy w pierwszej godzinie zobaczyłem kiepskie fragmenty Leona, a dalej z walką jest niewiele lepiej + inne sceny to zdecydowałem obejrzeć całość po łebkach, bo nie będę w to grał. Pominąłem prawie całość momentów z Grace. Kto może niech wstrzyma się do czasu jakiejś sensownej krytyki, zamiast obecnego tłumu naganiaczy. Chyba że lubi to co opisałem w podsumowaniu tutaj lub w offtopie. Chyba wszyscy sensowni projektanci poszli pracować nad Pragmatą, bo RE9 tylko dobrze wygląda, ale w taki płytki sposób.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi