Skocz do zawartości

Nowe Audi RS5 ma 640 KM mocy i jest to hybryda PlugIN (jest ciężko)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

On tam pewnie siedzi, żeby pisać, że bmw to :kupa:. Taki właściciel kopciucha na grupie właścicieli pomp ciepła, co tylko czeka na okazję, żeby napisać: "haaaa ku$#@ zachciało się pomp, to tera płaćcie!" :E 

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
59 minut temu, maras2574 napisał(a):

Jprdl !!!! Jeszcze się przyznaje, świat się kończy :( Państwo milicyjne 

Ps. Ojca już podpierdoliłeś ? 

Jakbyś widział złodzieja, co się włamuje do domy sąsiada, to byś przeszedł obok i olał temat?

Gdybyś widział, że banda wyrostków bije jakiegoś dzieciaka, to byś machnął ręką i poszedł do domu?

W którym miejscu przebiega granica twojej moralności, co można robić, co nie, gdzie i kiedy powinno się reagować?

Edytowane przez huudyy
  • Upvote 2
Opublikowano
Godzinę temu, maras2574 napisał(a):

Można szybko i bezpiecznie ;)

Jeden z najgłupszych argumentów jaki znam. Każdy zapierdzielacz tak mówi dopóki jednak okazuje się, że nie jest mistrzem kierownicy. Pół biedy jak tylko sam w tym poniesie szkodę.

Chodzi też o to, że wykazujesz poziom wręcz strasznej ignorancji wrzucając wszystkich jeżdżących wolniej w danym momencie do jednego wora zawalidróg. Nie bierzesz pod uwagę różnych czynników dlaczego jedzie wolniej. Bo kogoś wiezie chorego, bo może transportuje jakiś towar np. szklany czy sprzęt delikatny.

• Upvote 2
Opublikowano
11 minut temu, huudyy napisał(a):

Jakbyś widział złodzieja, co się włamuje do domy sąsiada, to byś przeszedł obok i olał temat?

Gdybyś widział, że banda wyrostków bije jakiegoś dzieciaka, to byś machnął ręką i poszedł do domu?

Reakcja by była natychmiastowa, to chyba normalne nie 

12 minut temu, huudyy napisał(a):

W którym miejscu przebiega granica twojej moralności, co można robić, co nie, gdzie i kiedy powinno się reagować?

Na pewno nie wysyłać filmików na komendę z byle pierdołą....

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, Necronom napisał(a):

Chodzi też o to, że wykazujesz poziom wręcz strasznej ignorancji wrzucając wszystkich jeżdżących wolniej w danym momencie do jednego wora zawalidróg. Nie bierzesz pod uwagę różnych czynników dlaczego jedzie wolniej. Bo kogoś wiezie chorego, bo może transportuje jakiś towar np. szklany czy sprzęt delikatny.

Brałem przykład tylko z codziennej drogi do i z pracy na odcinku 70 km. I wiem że nie ma tam żadnych czynników o których piszesz 

5 minut temu, galakty napisał(a):

Za dużo simracingu, pewność siebie urosła, ale droga to nie gra. Więcej pokory ;) 

Bez przesady ! Umiem odróżnić świat wirtualny od rzeczywistości. Nie mogę się doczekać kiedy Ci dupę skopię na jakimś torze w np. ACE :E

Edytowane przez maras2574
Opublikowano
6 minut temu, maras2574 napisał(a):

Bez przesady ! Umiem odróżnić świat wirtualny od rzeczywistości. Nie mogę się doczekać kiedy Ci dupę skopię na jakimś torze w np. ACE :E

Sorry, szanuję swój czas, chyba zrozumiesz :hihot: 

Opublikowano
17 minut temu, maras2574 napisał(a):

Tymczasem byle pierdoła...

Inne byle pierdoły to przejazd po przejściu dla pieszych babce z wózkiem orzed samym wózkiem czy przejazd na czerwonym przez przejście gdy było na nim dwóch chłopców w wieku mojego syna, wtedy chłop nawet nie zwolnił.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Będąc przy temacie Audi i bezpiecznej jazdy 3 tygodnie temu mój podwładny jadąc za mną do pracy swoją RS3 Sportback z 2010r poganiał mnie światłami bym cisnął 3 samochody na wjeździe przed wiaduktem. Nie reagowałem i jechałem zgodnie z przepisami 90km/h a za wiaduktem jeszcze na podwójnej ciągłej od razu pocisnął mnie i auta jadące przede mną wychodząc na czołówkę z tirem. Pierwszy samochód jadący przed nami przyhamował i go wpuścił inaczej skończyło by się dzwonem.

W pracy rozmawiałem z nim i chciał się sprawdzić z moją Teslą dlatego migał. Zwróciłem mu uwagę, że skończy na drzewie albo kiedyś ktoś mu nie zjedzie i pójdzie na czołówkę. Skwitował, że mam fantazję i że umie jeździć. Ta fantazja trwała 2 dni bo dosłownie po 2 dniach od tego zdarzenia zadzwonił do mnie, że go nie będzie w pracy.  Co się okazało?

Tak mu się spieszyło i chciał po raz kolejny wyprzedzić rząd samochodów i po raz kolejny w ostatniej chwili chciał się wepchnąć przed jadące auta ale miał pecha bo było ślisko, auto zarzuciło i wpadł do rowu. Przód RS3 skasowany łącznie z połową osprzętu. do tego boki całe poobcierane i progi pogniecione.  Dostał mandat 1200zł bo go ktoś podkablował i do tego zapłacił 1500zł za lawetę. Pierwsza laweta nie dała rady go wyciągnąć. Walczyła z autem prawie 1.5h i zmuszony był wezwać dużą, która go konkretnie skasowała. Jak do rowy wpadł o 7:40 tak auto wyciągnęli przed 15:00.  

Jak się o tym dowiedziałem to parsknąłem śmiechem w głos bo koszt naprawy przekracza wartość tego auta :D

Teraz codziennie mu dogryzam tekstem, że Tesla chce się sprawdzić no ale Ty nie masz czym 8:E

Edytowane przez DjXbeat
  • Like 1
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)
28 minut temu, maras2574 napisał(a):

Dlaczego złodzieja byś zgłaszał, a bandytę drogowego już nie? Prawo na Ciebie działa wybiórczo?

28 minut temu, maras2574 napisał(a):

Reakcja by była natychmiastowa, to chyba normalne nie 

no to widzisz, Ci co mają kamerki też mogą natychmiast reagować, to chyba normalne nie

Edytowane przez huudyy
  • Upvote 1
Opublikowano
1 minutę temu, Mar_s napisał(a):

Zalecam ostudzenie dyskusji zanim smutno się ona zakończy dla niektórych uczestników.

@Katystopej nie rób takich rzeczy, nas interesuje tutejsze forum, i jak chcecie dyskutować to kulturalnie i na argumenty.

Co znowu ja? :E Ja rozpętałem tą gównoburzę? cygan ukradł, kowala powiesili xD

• Haha 1
Opublikowano
9 minut temu, huudyy napisał(a):

Dlaczego złodzieja byś zgłaszał, a bandytę drogowego już nie? Prawo na Ciebie działa wybiórczo?

no to widzisz, Ci co mają kamerki też mogą natychmiast reagować, to chyba normalne nie

Pisząc "byle pierdoła", mam na myśli np. wyprzedzanie traktora na ciągłej....

Opublikowano
Godzinę temu, Necronom napisał(a):

bo może transportuje jakiś towar np. szklany czy sprzęt delikatny.

Jakiś czas temu jadę do pracy, a przede mną wlecze się stare, pordzewiałe Kangoo. 20 km/h w mieście. Zadowolony czy nie, jadę za nim w oczekiwaniu na miejsce gdzie będę mógł bezpiecznie wyprzedzić. Po chwili dopiero dojrzałem, że koleś miał całe auto wypełnione wytłoczkami z jajami po dach. Dosłownie po dach. Tam musiało być kilka tysięcy jajek. :E 

Opublikowano
7 godzin temu, trepek napisał(a):

Kiedyś francuskie samochody były projektowane tak aby jajka w wytłoczkach nie popękały jadąc wyboistą drogą :)

Megane 2 pamiętam że było dość twarde, a wnętrze było naprawdę niezłej jakości jak na tamte czasy ale jechałem w jakieś całkiem dobrej wersji.