Marathon od twórców Halo
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Pentium D · Opublikowano
Myślałem, że już tu odpisałem ale widocznie nie. Przyjrzałem się kilka dni temu rdzeniowi i faktycznie kulki są jednego rozmiaru, ale przez ich układ po prostu na żywo w oczach się pierdzieli i te ciaśniej upakowane wydają się mniejsze. -
Przez Vulc · Opublikowano
Od Halo TV Series proponowałbym się trzymać z daleka. Chyba, że kogoś nie interesuje oryginał, który został tutaj zdeptany, zmielony i spuszczony w kiblu. A nie, nawet w tej sytuacji to bardzo słaby serial, który nie bez powodu został anulowany. Zerknij na wspomniane For All Mankind. Serial ma gorsze i lepsze sezony/epizody, ogólnie trzyma przyzwoity poziom. Prócz tego Fundacja, która z działem Asimova ma często niewiele wspólnego, ale nadal to kilka półek wyżej niż te popłuczyny od Paramountu. Z quasi sf masz znakomite Pluribus i Severance, choć to niekoniecznie może być to czego szukasz. Aczkolwiek i tak polecam sprawdzić, może siądzie. -
Przez Pentium D · Opublikowano
Co do gruzu to ostatnio na vinted był taki GTX 570 o dość unikalnym wyglądzie i w bardzo spoko stanie jak na tyle lat. Z tego co wiem to ten wentyl jest na ramie którą można odchylić i ułatwia to czyszczenie. 65 zł z dostawą kosztowało i szybko zeszło. Kiedyś na allegro taką widziałem za 80 - 100 zł ale stan śmieć. -
Przez Doamdor · Opublikowano
Wyniki na Techpowerup są poprawne, jak i na Guru3D, miałem bliźniaczy model Phantom GS, więc bardzo dobrze znam ten model. Wyniki Phantom GS. Quiet Mode Game Mode -
Przez KaszaWspraju · Opublikowano
Przepraszam, ale będę kolejnym rozczarowanym graczem Marathon. Ta gra kładzie ogromny nacisk na wyposażenie i statystyki skorup. Grając solo, będziesz musiał znieść kilkanaście godzin tortur, zanim cokolwiek osiągniesz, a skorupa nie będzie wydawać się topora i wolna w ruchach. To nie jest gra dla graczy solo, to jest gra dla streamerów. Mapy Marathon wydają się puste i bez życia, liczą się tylko punkty zainteresowania. Nudna. Gra niszowa. Już odinstalowałem.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi