Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Kamiyanx napisał(a):

A czy ty możesz pisać jak człowiek, a nie jak prawak? Co to za słownictwo.

Ludzie, którzy demolują i kradną nie zasługują na szacunek niezależnie od koloru skóry i nacji.

Opublikowano
30 minut temu, Szambo napisał(a):

Może w końcu nadejdzie moment, że się to trochę wyrówna.

To się kończy hiperinflacją, bo wyrównanie = zwiększenie kosztów. Zatem wzrost cen, tym samym wzrost wymagań płacowych itd. 

Opublikowano
15 minut temu, LeBomB napisał(a):

To się kończy hiperinflacją, bo wyrównanie = zwiększenie kosztów. Zatem wzrost cen, tym samym wzrost wymagań płacowych itd. 

No to się skończy.

Jak wywalą nielegalnych imigrantów, którzy są notabene i tak wykorzystywani to się dowiemy jaki efekt to przyniesie.

Opublikowano

Ciekawe kogo wtedy Trump i tacy mld jak on będą wykorzystywać, puste słowa, jedynie zrobią jakaś tanią akcje żeby prafaki mogły "zbić niemca" i pary spuścić

w 2016 tez cuda miały się dziać a jak się skończyło 

Opublikowano (edytowane)

GhsOAV-XYAAGcdn?format=jpg&name=small

Cytat

Komisja wszczyna formalne postępowanie przeciwko TikTok w sprawie ryzyka związanego z wyborami na podstawie aktu o usługach cyfrowych

https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/pl/ip_24_6487

https://www.euractiv.com/section/cybersecurity/news/european-commission-bans-tiktok-from-corporate-devices/

Edytowane przez Camis
  • Upvote 1
Opublikowano
1 minutę temu, GordonLameman napisał(a):

Wykluczanie obywateli z powodu przekonań religijnych nie jest normalne :) 

Gordon, na Labie byłeś mniej skrajny w poglądach.

Opublikowano
3 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

To prawda, że Biden ułaskawił prewencyjnie jakichś kolesi? xD 

Przecież to jest gorsze od tego co zrobił Duda, Kamiński i Wąsik chociaż mieli już postawione zarzuty. 

Fauciego.

Opublikowano
7 minut temu, Winter napisał(a):

Gordon, na Labie byłeś mniej skrajny w poglądach.

Skrajne jest wykluczanie obywateli.

BTW. Wydawało mi się, że każdy ewoluuje, rozwija się. Niektórzy jednak są tacy sami jak byli na PCL :E 

Ja nie rozumiem na czym polega problem w uznaniu transpłciowości czy tam neutralności. Przecież to nie wpływa na Twoje życie. Ot, element empatii do innych.

Pracowalem kiedyś z pewnym Irkiem - chciał żeby mu mówić Wojtek, bo nie lubił tamtego imienia. Nie miałem z tym problemu. Jakby chciał być Zuzanną to tak samo bym problemu nie miał, bo to nie moja sprawa. 

8 minut temu, Element Wojny napisał(a):

To prawda, że Biden ułaskawił prewencyjnie jakichś kolesi? xD 

Przecież to jest gorsze od tego co zrobił Duda, Kamiński i Wąsik chociaż mieli już postawione zarzuty. 

Standard w USA. Co kadencję tak robią.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Pragnę przypomnieć, że morawiecka szumowina zjawiła się w Ameryce ze swoimi przydupasami by oczerniać obecny rząd Polski.

Również przypominam, że Trump jest kłamcą i skazanym przestępcą którego interesują wyłącznie jego interesy jak i teraz Muska. Obawiam się i szybko to będzie widoczne, że to Musk będzie sterował a Trump wykonywał. Będą niszczyć firmy które Musk za grosze będzie przejmował. Interesy Europejskie czy tam Ukraina to on ma głęboko w d...

Osobiście to obawiam się i to mocno tej prezydentury bo trump, musk jak i j.d. vance to są po prostu totalni idioci bez kompetencji i obsadzają urzędy idiotami bez kompetencji. 

Edytowane przez Crew 900
  • Upvote 1
Opublikowano
11 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Skrajne jest wykluczanie obywateli.

BTW. Wydawało mi się, że każdy ewoluuje, rozwija się. Niektórzy jednak są tacy sami jak byli na PCL :E 

Ja nie rozumiem na czym polega problem w uznaniu transpłciowości czy tam neutralności. Przecież to nie wpływa na Twoje życie. Ot, element empatii do innych.

Pracowalem kiedyś z pewnym Irkiem - chciał żeby mu mówić Wojtek, bo nie lubił tamtego imienia. Nie miałem z tym problemu. Jakby chciał być Zuzanną to tak samo bym problemu nie miał, bo to nie moja sprawa. 

Standard w USA. Co kadencję tak robią.

Ty oczywiście nie widzisz, że ta lgbtowska gówno papka jest wdrażana prze korpo w każdym możliwym miejscu. Dla tych ludzi jest tylko jedno miejsce. I nie ma ono klamek i okien.