Suchy211 1 260 Opublikowano 11 Kwietnia Opublikowano 11 Kwietnia Hej ludzie, odpalam se YT a tam w proponowanych debata w Kńskich na kanale Stanowskiego. Odpalam a tam Stanowski mówi że jak wygra to do końca roku wybuduje 6 elektrowni atomowych. Jest tam też Senyszyn która wyszła zza sceny i też odpowiada. Myślałem że era slapstikowych komedii minęła?
lokiju 526 Opublikowano 11 Kwietnia Opublikowano 11 Kwietnia Nie oglądam tego gówna zresztą tej debaty o 20 też nie zamierzam. Tam nic istotnego się nie wydarzy.
Suchy211 1 260 Opublikowano 11 Kwietnia Opublikowano 11 Kwietnia A ta druga debata co to ma być? To jest jakaś dramat, a bardziej konkretnie tragikomedia. Jak to nas reklamuje za granicą.
ryba 1 246 Opublikowano 11 Kwietnia Opublikowano 11 Kwietnia 3 minuty temu, Suchy211 napisał(a): Hej ludzie, odpalam se YT a tam w proponowanych debata w Kńskich na kanale Stanowskiego. Odpalam a tam Stanowski mówi że jak wygra to do końca roku wybuduje 6 elektrowni atomowych. Jest tam też Senyszyn która wyszła zza sceny i też odpowiada. Myślałem że era slapstikowych komedii minęła? Senyszyn to smiech na sali - bo to ona twierdzi ze jest na powaznie w wyborach. Stano to jaja i szydera x1000, bo republika.
adashi 1 638 Opublikowano 11 Kwietnia Opublikowano 11 Kwietnia 23 minuty temu, MaxaM napisał(a): Czy Ty zawsze na wszystko musisz mieć odpowiedź, że nic się nie stało albo szachy 5d? Obecnie rentowność obligacji wzrasta, spada zaufanie do USA, a obsługa długu rośnie. No big deal A ja zawsze tak piszę? Przecież choćby w wątku ukraińskim od dwóch lat piszę, że właśnie się stało i Ukraina nie ma żadnych szans na przetrwanie. Jak rentowność obligacji rośnie, to spada bieżącą wycena tych na rynku wtórnym. To to jest dobre dla ich posiadaczy czy niedobre? Poza tym zdecydowana większość twitterowych końców świata i tragedii słabo się zestarzała.
LeBomB 2 055 Opublikowano 11 Kwietnia Opublikowano 11 Kwietnia Ogólnie "debata" w której nielubiani kandydaci muszą przekrzykiwać tłum. Stanowski to taki standup, w sumie w każdym pytaniu. Senyszyn mu wtóruje w żartach o elektrowniach. O miksie energetycznym to się nawet ten co zadawał pytanie zaśmiał pod nosem. Nawrocki recytuje formułki i jeszcze gadanie że mamy w Polsce technologię, która pozwala na niskoemisyjne elektrownie węglowe i że elektrownie wiatrowe ktoś chciałby stawiać je w miejscach pamięci narodowej czy rolnikom na polach. Hołownia też się wkręcił przeplatając swoje zdanie innymi żartami i licytacją na obietnice. Jakubiak wylatuje z geotermią i ogólnie frazesami jak każdy. Taki teatrzyk dla ludu. 1
Kris194 4 720 Opublikowano 11 Kwietnia Opublikowano 11 Kwietnia Na debatę ogranizowaną przez sztab RT przyszedł nawet Nawrocki.
trepek 1 353 Opublikowano 11 Kwietnia Opublikowano 11 Kwietnia 45 minut temu, hwdp43 napisał(a): ale czilala sie odpalil Kto? 🧐
Szambo 641 Opublikowano 11 Kwietnia Opublikowano 11 Kwietnia (edytowane) 2 minuty temu, trepek napisał(a): Kto? 🧐 Hołownia Na to się przykro aż patrzy. Tak głębokie podziały, że nawet debaty nie da się zorganizować. Edytowane 11 Kwietnia przez Szambo 3
Spl97 1 293 Opublikowano 11 Kwietnia Autor Opublikowano 11 Kwietnia 12 minut temu, Kris194 napisał(a): Na debatę ogranizowaną przez sztab RT przyszedł nawet Nawrocki. Mam nadzieję, że zostanie na tej debacie zmiażdżony, to się jemu i całemu PiS-owi należy . 1 1
Tankietka 218 Opublikowano 11 Kwietnia Opublikowano 11 Kwietnia "Należy" Dobrych wynalazków macie tutaj w temacie. Jednak nie ma po co zaglądać a szkoda.
TheMr. 2 606 Opublikowano 11 Kwietnia Opublikowano 11 Kwietnia O co chodzi z debatą z tyłka nagle bez terminu, bez przygotowania i zaplecza? Co to za cyrk? 1
Kris194 4 720 Opublikowano 11 Kwietnia Opublikowano 11 Kwietnia (edytowane) Jak słyszę Senyszyn mówiącą o armii to mam to przed oczami Edytowane 11 Kwietnia przez Kris194 4
Szambo 641 Opublikowano 11 Kwietnia Opublikowano 11 Kwietnia (edytowane) Matko Boska... Jaki Kraj taka debata hehe Płakać... tu tylko płakać nad tym żeśmy na dno upadli. Edytowane 11 Kwietnia przez Szambo 1 1
LeBomB 2 055 Opublikowano 11 Kwietnia Opublikowano 11 Kwietnia (edytowane) Nie wiem czy faktycznie tak jest, czy to wybieg, żeby wytłumaczyć ten cyrk, ale zaznaczyli na początku, że debata w TVP, TVN i Polsacie jest organizowana przez sztab Trzaskowskiego, a nie jest debatą ogólną, która ma być ponoć 12 maja. Edytowane 11 Kwietnia przez LeBomB 1
MaxaM 1 662 Opublikowano 11 Kwietnia Opublikowano 11 Kwietnia Tego jeszcze nie było aby równolegle leciały 2 debaty i to w dodatku z tej samej miejscowości 1
Szambo 641 Opublikowano 11 Kwietnia Opublikowano 11 Kwietnia Ale serio Oni już w tej Koalicji mają siebie dość. 1 2
Kris194 4 720 Opublikowano 11 Kwietnia Opublikowano 11 Kwietnia Jakubiak w czasie debaty: Węgla mamy na 900 lat 2 1
Szambo 641 Opublikowano 11 Kwietnia Opublikowano 11 Kwietnia (edytowane) Stanowski obiecuje Elektrownie w co 2 gminie, ale nie w tej w której mieszkacie. Ale walą kocopoły... To mają być nasi reprezentanci? Edytowane 11 Kwietnia przez Szambo 1 1
Kamiyanx 1 247 Opublikowano 11 Kwietnia Opublikowano 11 Kwietnia 1 godzinę temu, Suchy211 napisał(a): To jest jakaś dramat, a bardziej konkretnie tragikomedia. Jak to nas reklamuje za granicą. Reklamę sobie zrobiliśmy sami tą dziwną konstytucją z 97. W systemie prezydenckim te debaty miałyby jakiś sens, bo teraz to
LeBomB 2 055 Opublikowano 11 Kwietnia Opublikowano 11 Kwietnia (edytowane) @Szambo Po tym jak się zachowuje dziś Stanowski, to odnoszę wrażenie, że on startuje dla jaj. Edytowane 11 Kwietnia przez LeBomB 1
Szambo 641 Opublikowano 11 Kwietnia Opublikowano 11 Kwietnia Teraz, LeBomB napisał(a): @Szambo Po tym jak się zachowuje dziś Stanowski, to odnoszę wrażenie, że on startuje dla jaj. On tego nie ukrywam. 1
LeBomB 2 055 Opublikowano 11 Kwietnia Opublikowano 11 Kwietnia (edytowane) @Szambo nie wiem, nie obserwuję go zbyt dokładnie, nie był u mnie od początku w kategoriach kandydata wartego uwagi. Widać automatycznie dobrze zrobiłem Edytowane 11 Kwietnia przez LeBomB
Szambo 641 Opublikowano 11 Kwietnia Opublikowano 11 Kwietnia 2 minuty temu, LeBomB napisał(a): @Szambo nie wiem, nie obserwuję go zbyt dokładnie, nie był od początku w kategoriach kandydata wartego uwagi. Widać automatycznie dobrze zrobiłem On chce zwrócić uwagę na to, że politycy tylko obiecują. Ale jest lekko pro-pis.
Rekomendowane odpowiedzi