Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kadajo · Opublikowano
Mam najnowsze nie bete. -
Przez Elder · Opublikowano
Cablemod zdjął pierwsze wersje adapterów 90 stopni 12VHPWR bo spaprali i zabijały np RTX 4090 Natomiast Cablemod 90 stopni wtyczka plus do wyboru 2x8pin/3x8pin i 4x8pin spox (16AWG) nawet na tej 2x8pin dowalałem syntetyki w testach godzinami (4090) i potem jej użyłem do RTX 5090 z pomiarem temp wtyczki/kabli w testach i zdała egzamin. https://eustore.cablemod.com/product/cablemod-rt-series-pro-modmesh-sleeved-12vhpwr-90-degree-stealthsense-pci-e-cable-for-asus-seasonic-phanteks/ Tutaj nie ma lekko elektronika i kable... zamknięta w pełnym szkle konstrukcja zero noise PC i w środku temp wyższe niż w otoczeniu o 15*C. Działa od miesięcy przeorana w grach i syntetykach. Luzik. @duniek przewody możesz zmienić na grubsze, pozostaje problem małych pinów we wtyczkach tego bubla 12VHPWR od nvidii jak to jest dojechane 600W w RTX 5090. Brak zapasu wytrzymałości jak w starych 8pin GPU a ile tam ludzie walili na 3x 8pin na ciekłym azocie w 3090 Kingpin/3090 Galax HOF z BIOS 1000W to wiesz. Jak by każda RTX 5090 miała po dwie wtyczki 12VHPWR i rozkład prądu i amperów sensowny to problem by nie istniał ale tak nie jest (no poza Galax HOF i MSI Ligtning) -
Przez Send1N · Opublikowano
A myślałem @Caps że z pod kamienia wyszedłeś po roku a to jednak z pod narożnika -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Pierwszy kod sprzedalem za 150, a drugi kod za 140 Finalnie i tak sobie gre sprawdze bo mam ze znajomym konto rodzinne na steam i on kupil gre Kody mialem dwa -
Przez Reddzik · Opublikowano
@caleb59 Wiem z kim i od kogo, bo ja sam z nim gadałem na pm:P Mam to zapisane, widocznie jesteś VIP Ja się zgłosiłem zaraz po jego pierwszym poście jak tylko wspomniał.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi