GordonLameman 8 459 Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września “Wszystko zawsze dzieje się tak samo “~ Winter
GordonLameman 8 459 Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września 1 minutę temu, Winter napisał(a): Zeleński już o tobie wspomniał na Twitterze. Napisał, że Gordą ma się natychmiast zameldować w Medyce i zostanie następnie skierowany na front. Polaka patriotę będziesz na front wysyłał? Ech, panie holender. Ogarnij się. I przestań ziać tępą ruską propagandą. 6
Dirian 676 Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września 25 minut temu, Badalamann napisał(a): Już psiałem wcześniej, główny ciężar działań odwetowych wobec kacapstwa spoczywa na nas. Sikorski już powiedział, że "tak tego nie zostawi". Myślę, że te słowa to szczyt działań odwetowych, na jakie możemy sobie pozwolić 1 2
kubikolos 1 328 Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września 14 minut temu, Winter napisał(a): Rakieta też miała być ruska, Zełeński od razu tak stwierdził. A jak wyszło? Mam wam tutaj przypomnieć jakie fejki waliliście na PCLabie przez 3 lata? Poczynając od Prigożina i kończąc na wyzwoleniu Krymu. to akurat prawda, obroncy ukrainu bez zastanowienia potrafia leciec samymi fejkami jesli tylko pasowalo
lukadd 2 913 Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września 13 minut temu, Winter napisał(a): i wystosować notę protestacyjną. Tam notę. To dobra chwila, aby Nawrocki zażądał reperacji od Rosji 3
adashi 1 638 Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września 31 minut temu, Badalamann napisał(a): @adashi Zobaczymy. Też się tego obawiam, ale jednak liczę na coś więcej. Tak naprawdę niewiele się stało. Prowokacja ze strony Federacji. Udolność reakcji natowskiej ograniczona. Co tu niby innego robić niż się zaniepokoić. Ale okej, czekamy na komunikat. Lub jego brak. 1
Henryk Nowak 1 929 Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września (edytowane) 24 minuty temu, Winter napisał(a): Nie miałem czasu śledzić wszystkich newsów... ... więc wymyśliłem sobie stertę bredni I się nimi podzieliłem z całym forum. 👍 24 minuty temu, GordonLameman napisał(a): “Nie wiem, ale mam opinię” typowe. I to w sytuacji kiedy fakty są znane, nie trzeba zgadywać. 23 minuty temu, Winter napisał(a): (...) Mam wam tutaj przypomnieć jakie fejki waliliście na PCLabie przez 3 lata? (...) A co mnie to obchodzi? Ja nie pisałem żadnych fejków a dzisiaj trafiłem na twoje brednie. To, że ktoś coś pisał znaczy, że teraz ty możesz siać fejki w ruskim tonie? 10 minut temu, kubikolos napisał(a): to akurat prawda, obroncy ukrainu bez zastanowienia potrafia leciec samymi fejkami jesli tylko pasowalo Każdy idiota niezależnie od tego kim jest potrafi lecieć fejkami byle wyszło na jego, w tym nie ma niczego nowego. Dzisiaj winter nam to pięknie zademonstrował. Edytowane 10 Września przez Henryk Nowak 2
adashi 1 638 Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września 15 minut temu, Dirian napisał(a): Sikorski już powiedział, że "tak tego nie zostawi". Myślę, że te słowa to szczyt działań odwetowych, na jakie możemy sobie pozwolić To jest odwet na miarę naszych ambicji i możliwości. I to nie jest nasze ostatnie słowo! 3
skypan 1 753 Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września Mamy sukces i sprawne systemy. Wleciało ok 20 dronów, 4 strącone a reszta spadła. Nie no fantastyczna sprawa. 3
VRman 2 641 Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września 46 minut temu, adashi napisał(a): Tak naprawdę niewiele się stało. Prowokacja ze strony Federacji. Udolność reakcji natowskiej ograniczona. Co tu niby innego robić niż się zaniepokoić. Ale okej, czekamy na komunikat. Lub jego brak. Udolność?
8V32 PcLab 249 Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września 23 minuty temu, VRman napisał(a): Udolność? Po rusku pisał
Badalamann 986 Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września 1 godzinę temu, Dirian napisał(a): Sikorski już powiedział, że "tak tego nie zostawi". Myślę, że te słowa to szczyt działań odwetowych, na jakie możemy sobie pozwolić Nie. Nie tylko możemy, ale musimy odpowiedzieć co najmniej proporcjonalnie. Pisałem tu już dziś o tym. Teraz czekamy na ustalenia i działania.
Kris194 4 720 Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września 29 minut temu, Winter napisał(a): U mnie w mieście już kolejki po papier toaletowy i cukier w supermarketach. Jak łatwo u ludzi wywołać panikę to głowa mała Mogę się mylić ale obstawiam, że to ta nasza "husaria"
adashi 1 638 Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września W ziemię będziemy wgniatać ale co szkodzi kilka dodatkowych rulonów papieru.
skypan 1 753 Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września 37 minut temu, Winter napisał(a): U mnie w mieście już kolejki po papier toaletowy i cukier w supermarketach. Jak by wam zabrakło mogę wysłać Można wybrać kolor i zapach.
Henryk Nowak 1 929 Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września 24 minuty temu, adashi napisał(a): W ziemię będziemy wgniatać ale co szkodzi kilka dodatkowych rulonów papieru. Jak za covida, ludzie znowu będą jeść papier toaletowy z cukrem. 3
Digger 352 Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września 1 godzinę temu, skypan napisał(a): Mamy sukces i sprawne systemy. Wleciało ok 20 dronów, 4 strącone a reszta spadła. Nie no fantastyczna sprawa. Podziękuj piss i macierewiczowi. 1
MaxaM 1 662 Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września (edytowane) Godzinę temu, Winter napisał(a): U mnie w mieście już kolejki po papier toaletowy i cukier w supermarketach. Jak łatwo u ludzi wywołać panikę to głowa mała Tak, na pewno. U nas w Polsce, nawet na wschodniej granicy wszyscy spokojni, a w Holandii rzucili się na papier toaletowy w panice. Dobre bajki. Tak jak reszta Twoich dzisiejszych wypowiedzi. W TV mówili, że dzisiaj uaktywniło się szacunkowo 90k rosyjskich botów, co dzisiaj było widać doskonale na twitterze jakie ściemy były puszczane. Pewnie tylko je śledzisz w mediach społecznościowych patrząc co piszesz. To one pisały o kolejkach w sklepach? Edytowane 10 Września przez MaxaM 4
skypan 1 753 Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września 14 minut temu, Digger napisał(a): Podziękuj piss i macierewiczowi. Dziękuję.
LeBomB 2 057 Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września (edytowane) Godzinę temu, Badalamann napisał(a): Nie. Nie tylko możemy, ale musimy odpowiedzieć co najmniej proporcjonalnie. Jak i czym? Konkretnie. Edytowane 10 Września przez LeBomB 1
Áltair 270 Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września 1 godzinę temu, Winter napisał(a): U mnie w mieście już kolejki po papier toaletowy i cukier w supermarketach. Jak łatwo u ludzi wywołać panikę to głowa mała Poka fotę
Badalamann 986 Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września (edytowane) 22 minuty temu, LeBomB napisał(a): Jak i czym? Konkretnie. Pisaliśmy o tym dziś przecież, może w temacie o wojnie, wielokrotnie. Edycja: A może i w tym temacie też. W największym skrócie, najlepiej tak samo. Wabikami lecącymi przez Białoruś do Rosji. Możemy też parę puścić w Kaliningrad. Możemy wesprzeć Ukrainę w zestrzeliwaniu dronów nad Ukrainą. Możemy na jakiś czas, całkiem długi, zamknąć granicę z Białorusią oraz obwodem królewieckim. Edytowane 10 Września przez Badalamann
kubikolos 1 328 Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września juz widze jak Polscy politycy puszczaja wabiki w kaliningrad XDDDDDDDDDDD cool story bro, pewnie ktos oglosi medialne dostawienie jednego patriota i tyle z tego bedzie
Rekomendowane odpowiedzi