Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez raziel88 · Opublikowano
Nie poddałem się niczym ukochana ma z Warszawy i zainstalowałem demo jeszcze raz tym razem podchodząc do pierwszego bossa metodycznie, dwa strzały i odskok. Boss padł a zaraz po nim padli rownież kolejni dostępni w demie które w całości ukończyłem. Najtrudniejszy wydaje się ten pierwszy, potem nasza postać uzyskuje różnego rodzaju bufy, triki i gadżety dzięki którym jest o wiele łatwiej. Preorder złożony hiehie. -
Przez Gret · Opublikowano
Pewnie przed wyjazdem zapomnial na 10 minut odłączyć akumulator. -
Przez miro · Opublikowano
nie jest patologią, czasem takim czołgiem też jest fajnie, czasem się po prostu inaczej nie da kolor skóry naprawdę nie ma znaczenia, bo i tak go w chełmie nie widać niektóre misje musisz nim zrobić, albo się czegoś nauczyć... oj to prawda ale po Valhalli, nudnym pływaniu po rzece i paleniu kościołow nie spodziewałem się cudów, tu są jednakowe zamki. to jest fajna gra włączyć popykać, wyłączyć, do mirage nowego dodatku w ogóle mnie nie ciągnie, a tu tak. claws of awaji było bardzo fajne. może jeszcze jakieś sensowne dlc wyjdzie Nagonka na ubi bo zrobił z niewolnika samuraja... Nolan z Heleny Trojańskiej zrobił czarnoskóra brzydulę, a i tak wszyscy będą walić do kin drzwiami i oknami -
Przez kapcer · Opublikowano
Częściowo dla auta, częściowo dla siebie: posprzątałem garaż (ogrzewany...) i wjechałem autem, żeby rano wsiadać do ciepłego. -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Fabuła już od dawna jest jaka jest 🙂 z tymi celami to widzę że jest yo strasznie rozciągnięte. Yasuke to wiadomo że granie nim to będzie patologia, sam gdybym ogrywał to starałabym się jak najmniej nim grać. Ważne że się Wam dobrze gra.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi