GordonLameman Opublikowano 26 Kwietnia Opublikowano 26 Kwietnia (edytowane) . Edytowane 24 Czerwca przez GordonLameman
kubikolos Opublikowano 26 Kwietnia Opublikowano 26 Kwietnia cieszy mnie ze tyle po wyborach a tu dalej strzela wiec dolaczam!! a tutaj troche z innej strony, nie od politycznych troll kont XDDDDDDDDDDDDDD https://nypost.com/2026/04/26/us-news/read-whcd-gunman-cole-allens-full-anti-trump-manifesto/ https://nypost.com/2026/04/25/us-news/gunman-at-white-house-correspondents-dinner-identified-as-cole-allen-from-california/
GordonLameman Opublikowano 26 Kwietnia Opublikowano 26 Kwietnia Ty kubi jesteś definicją politycznego trolla - wjeżdżasz z jakimiś wpisami i nie interesuje cię dyskusja tylko pisanie tępej prawicowej propagandy A no rozsiewanie „Xdddddddddddd” , ale to już kwestia dojrzałości emocjonalnej, a w zasadzie jej braku
Badalamann Opublikowano 26 Kwietnia Opublikowano 26 Kwietnia @Kris194 Raczej po prostu ma ekipę agentów secret service której ufa.
Mar_s Opublikowano 26 Kwietnia Opublikowano 26 Kwietnia Panowie, jak sobie dosrywacie w granicach rozsądku to naprawdę nie ma sensu tego zgłaszać, bo nas to za bardzo nie obchodzi więc i tak raport leci do śmieci.
GordonLameman Opublikowano 26 Kwietnia Opublikowano 26 Kwietnia (edytowane) 11 minut temu, Mar_s napisał(a): Panowie, jak sobie dosrywacie w granicach rozsądku to naprawdę nie ma sensu tego zgłaszać, bo nas to za bardzo nie obchodzi więc i tak raport leci do śmieci. Ja nic nie raportowałem, kolego. to kubiś się spłakał Edytowane 26 Kwietnia przez GordonLameman
Mar_s Opublikowano 26 Kwietnia Opublikowano 26 Kwietnia Nie ważne kto składa raport, ważne kto go weryfikuje.
Kamiyanx Opublikowano 26 Kwietnia Opublikowano 26 Kwietnia 1 godzinę temu, Mar_s napisał(a): Nie ważne kto składa raport, ważne kto go weryfikuje. *Niewarzne
Suchy211 Opublikowano 26 Kwietnia Opublikowano 26 Kwietnia 42 minuty temu, GordonLameman napisał(a): Ja nic nie raportowałem, kolego. to kubiś się spłakał Ja to w ogóle mam ubaw po pachy z tych waszych raportów jak Mars przychodzi się skarżyć. Mamy kilka tematów do dyskusji, również takich w których się kłócimy. Na własne życzenie przecież a i tak od czasu do czasu ktoś leci z płaczem do taty.
Kamiyanx Opublikowano 26 Kwietnia Opublikowano 26 Kwietnia Raporty to głównie prawaki, bo to takie kozaki w necie, a w świecie wiadomo co Ostatnio temu papieżowi z Twittera wpierdzielił gość, co się hobbystycznie przebiera za babę
Pan Mateoo Opublikowano 26 Kwietnia Opublikowano 26 Kwietnia 32 minuty temu, Kamiyanx napisał(a): *Nieważne co jak co, ale to sie bardziej kwalifikuje pod bieszczady, niz to co tam wyzej wypisujecie do siebie.
Kris194 Opublikowano 26 Kwietnia Opublikowano 26 Kwietnia (edytowane) Godzinę temu, Badalamann napisał(a): @Kris194 Raczej po prostu ma ekipę agentów secret service której ufa. Niewątpliwie, w końcu jaki pan taki kram Niby cywile a opanowani po tym "zamachu" chyba bardziej niż ukraińscy żołnierze po 4 latach wojny... Edytowane 26 Kwietnia przez Kris194
Klakier1984 Opublikowano 26 Kwietnia Opublikowano 26 Kwietnia Ciekawe jak jest liczba dłużników w skali całego kraju? Swoją drogą jak to czytam to już rozumiem dlaczego u nas praktycznie nie ma bezdomnych https://www.tokfm.pl/polska/lubelskie/node_992790
Kamiyanx Opublikowano 27 Kwietnia Opublikowano 27 Kwietnia 12 godzin temu, Pan Mateoo napisał(a): co jak co, ale to sie bardziej kwalifikuje pod bieszczady, niz to co tam wyzej wypisujecie do siebie. I jeszcze zmieniłeś mi na orta, żeby wybielić
Mar_s Opublikowano 27 Kwietnia Opublikowano 27 Kwietnia Bez przesady, z tabletu pisałem, android jakieś dziwne poprawki wprowadza, wnerwia mnie to i czasami bzdety wychodzą, szczególnie jak się spieszę i nie uważam co tam się wypisały za cuda. A błąd ja wprowadziłem, żeby śmisznie było.
GordonLameman Opublikowano 27 Kwietnia Opublikowano 27 Kwietnia 11 minut temu, Mar_s napisał(a): Bez przesady, z tabletu pisałem, android jakieś dziwne poprawki wprowadza, wnerwia mnie to i czasami bzdety wychodzą, szczególnie jak się spieszę i nie uważam co tam się wypisały za cuda. A błąd ja wprowadziłem, żeby śmisznie było. ios lepsze
Kamiyanx Opublikowano 27 Kwietnia Opublikowano 27 Kwietnia 7 minut temu, GordonLameman napisał(a): ios lepsze Heretyk!
Mar_s Opublikowano 27 Kwietnia Opublikowano 27 Kwietnia 12 minut temu, GordonLameman napisał(a): ios lepsze Pod wieloma względami tak, ale wtedy warto mieć jakiś komputer z MacOS, dopóki miałem to wszystko to świetnie współgrało, w koegzystencji z Windą andek sprawdza się jednak lepiej.
LeBomB Opublikowano 27 Kwietnia Opublikowano 27 Kwietnia 13 godzin temu, Klakier1984 napisał(a): Ciekawe jak jest liczba dłużników w skali całego kraju? Swoją drogą jak to czytam to już rozumiem dlaczego u nas praktycznie nie ma bezdomnych https://www.tokfm.pl/polska/lubelskie/node_992790 Według informacji z 2023 roku ponad 50% mieszkań komunalnych jest zadłużonych, a kwota zadłużenia to prawie 4 miliardy zł. https://www.portalsamorzadowy.pl/gospodarka-komunalna/zadluzone-mieszkania-komunalne-to-problem-gmin-wiceminister-szwankuje-zarzadzanie,623695.html
nozownikzberlina Opublikowano 27 Kwietnia Opublikowano 27 Kwietnia Cytat 17 lutego 2026 r. Sąd Rejonowy Katowice-Wschód wykreśla spółkę z KRS w trybie art. 25a–25d ustawy o KRS, bez postępowania likwidacyjnego, z urzędową adnotacją braku majątku. Sześć tygodni później — 27 marca 2026 r. — BB Trade Estonia OÜ wstrzymuje wypłaty klientom giełdy ZondaCrypto, ujawniając ekspozycję wobec użytkowników rzędu 722 milionów EUR przy 9,7 milionach EUR posiadanej gotówki. parafrazując klasyka: "Panie premierze proszę powiedzieć w takim razie, jak Pan ocenia swój nadzór, choćby w zakresie tego, że służby specjalne miały pełną wiedzę dziewięć miesięcy wcześniej, i nic z tym nie zrobiły." https://kancelaria-skarbiec.pl/bitbay/
Badalamann Opublikowano 27 Kwietnia Opublikowano 27 Kwietnia Polska będzie produkowała drony przy wsparciu Ukrainy. Mamy to, czego chcieliśmy i domagano się już jakiś czas. Będziemy korzystać z know-how Ukrainy w zakresie dronów To bardzo dobra wiadomość.
Keller Opublikowano 27 Kwietnia Opublikowano 27 Kwietnia (edytowane) 18 godzin temu, Mar_s napisał(a): 19 godzin temu, Mar_s napisał(a): Panowie, jak sobie dosrywacie w granicach rozsądku to naprawdę nie ma sensu tego zgłaszać, bo nas to za bardzo nie obchodzi więc i tak raport leci do śmieci. Spoko, ja ostatnio dostałem bana od ciebie za napisanie "i znowu będą wylewać jad, że będzie gej w grze". I nic więcej, więc spoczko ciekawe który prawak zgłosił. Bardzo agresywne zachowanie z mojej strony, bardzo. No ale boli. Albo po jednej linii pisać akceptowalnej dla większości albo wcale. Tak czy siak te granice rozsądku to są oceniane bardzo płynnie i to co personalne - też. Bo to co napisałem nawet nie było. Może nawet i ten komentarz sprowokuje kogoś z moich "fanów" co tak nie lubią jak piszę że nie jechać po mniejszościach, bo niczym sobie nie zasłużyły na swój niezbyt fajny los i będzie ok. Edytowane 27 Kwietnia przez Keller
Suchy211 Opublikowano 27 Kwietnia Opublikowano 27 Kwietnia @KellerUżyłeś magicznych słów na magiczny temat. Są ludzie których możesz zjechać jak burą sucz od góry do dołu i ujdzie ci to na sucho, a użyj słowa gej albo jakiegokolwiek innego w drażliwym kontekście i to "już".
Rekomendowane odpowiedzi