Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
17 godzin temu, hubio napisał(a):

Kurczę myślałem, że facet dożyje 100 :( 

https://wiadomosci.wp.pl/nie-zyje-andrzej-olechowski-wspolzalozyciel-po-mial-78-lat-7279062125873600a

Wyglądał zawsze na osobę w dobrej kondycji. Wysportowany. Pełen energii. Do tego zamożny. Jednak choroba nie wybiera. 

RIP...

kiedys powiedzial kilka fajnych rzeczy

Cytat

mówił, że próba zorganizowana przez Platformę referendum w 2004 roku to były tylko ćwiczenia

z kasa od niemiec tez byla dobra akcja XD

Cytat

przyznał, ze KLD protoplasta PO został założony za kasę z Niemiec przywożona w reklamówkach

politycy powinni miec mozliwosc zostawiania jakiejs teczki do odtajnienia za 50 lat XD

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Mar_s napisał(a):

Panowie, jak sobie dosrywacie w granicach rozsądku to naprawdę nie ma sensu tego zgłaszać, bo nas to za bardzo nie obchodzi więc i tak raport leci do śmieci.  :P 

Ja nic nie raportowałem, kolego. 

to kubiś się spłakał :lol2: 

Edytowane przez GordonLameman
Opublikowano
42 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

Ja nic nie raportowałem, kolego. 

to kubiś się spłakał :lol2: 

Ja to w ogóle mam ubaw po pachy z tych waszych raportów jak Mars przychodzi się skarżyć. 

Mamy kilka tematów do dyskusji, również takich w których się kłócimy. Na własne życzenie przecież a i tak od czasu do czasu ktoś leci z płaczem do taty.

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Badalamann napisał(a):

@Kris194 Raczej po prostu ma ekipę agentów secret service której ufa.

Niewątpliwie, w końcu jaki pan taki kram

Niby cywile a opanowani po tym "zamachu" chyba bardziej niż ukraińscy żołnierze po 4 latach wojny...

Edytowane przez Kris194
Opublikowano

Bez przesady, z tabletu pisałem, android jakieś dziwne poprawki wprowadza, wnerwia mnie to i czasami bzdety wychodzą, szczególnie jak się spieszę i nie uważam co tam się wypisały za cuda.

A błąd ja wprowadziłem, żeby śmisznie było.

Opublikowano
11 minut temu, Mar_s napisał(a):

Bez przesady, z tabletu pisałem, android jakieś dziwne poprawki wprowadza, wnerwia mnie to i czasami bzdety wychodzą, szczególnie jak się spieszę i nie uważam co tam się wypisały za cuda.

A błąd ja wprowadziłem, żeby śmisznie było.

ios lepsze :E 

Opublikowano
12 minut temu, GordonLameman napisał(a):

ios lepsze :E 

Pod wieloma względami tak, ale wtedy warto mieć jakiś komputer z MacOS, dopóki miałem to wszystko to świetnie współgrało, w koegzystencji z Windą andek sprawdza się jednak lepiej.

Opublikowano
13 godzin temu, Klakier1984 napisał(a):

Ciekawe jak jest liczba dłużników  w skali całego kraju? Swoją drogą jak to czytam to już rozumiem dlaczego u nas praktycznie nie ma bezdomnych ;)

https://www.tokfm.pl/polska/lubelskie/node_992790

Według informacji z 2023 roku ponad 50% mieszkań komunalnych jest zadłużonych, a kwota zadłużenia to prawie 4 miliardy zł.

https://www.portalsamorzadowy.pl/gospodarka-komunalna/zadluzone-mieszkania-komunalne-to-problem-gmin-wiceminister-szwankuje-zarzadzanie,623695.html

Opublikowano
Cytat

17 lutego 2026 r. Sąd Rejonowy Katowice-Wschód wykreśla spółkę z KRS w trybie art. 25a–25d ustawy o KRS, bez postępowania likwidacyjnego, z urzędową adnotacją braku majątku. Sześć tygodni później — 27 marca 2026 r. — BB Trade Estonia OÜ wstrzymuje wypłaty klientom giełdy ZondaCrypto, ujawniając ekspozycję wobec użytkowników rzędu 722 milionów EUR przy 9,7 milionach EUR posiadanej gotówki.

parafrazując klasyka: "Panie premierze proszę powiedzieć w takim razie, jak Pan ocenia swój nadzór, choćby w zakresie tego, że służby specjalne miały pełną wiedzę dziewięć miesięcy wcześniej, i nic z tym nie zrobiły."

https://kancelaria-skarbiec.pl/bitbay/

Opublikowano (edytowane)
18 godzin temu, Mar_s napisał(a):

19 godzin temu, Mar_s napisał(a):

Panowie, jak sobie dosrywacie w granicach rozsądku to naprawdę nie ma sensu tego zgłaszać, bo nas to za bardzo nie obchodzi więc i tak raport leci do śmieci.  :P 

Spoko, ja ostatnio dostałem bana od ciebie za napisanie "i znowu będą wylewać jad, że będzie gej w grze". I nic więcej, więc spoczko :D ciekawe który prawak zgłosił. Bardzo agresywne zachowanie z mojej strony, bardzo. No ale boli. Albo po jednej linii pisać akceptowalnej dla większości albo wcale. Tak czy siak te granice rozsądku to są oceniane bardzo płynnie i to co personalne - też. Bo to co napisałem nawet nie było. Może nawet i ten komentarz sprowokuje kogoś z moich "fanów" co tak nie lubią jak piszę że nie jechać po mniejszościach, bo niczym sobie nie zasłużyły na swój niezbyt fajny los i będzie ok.

Edytowane przez Keller