Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Pis już się raczej nie podniesie, ale najbardziej przerażające to jest stabilne poparcie KO na poziomie ok 30%. To okazał się dużo większy beton niż pisowskie dziady z pierdziszewic. Całe szczęście jest Giertych i w nim nadzieja, że pogrąży KO. #Romanmusisz

Edytowane przez Michaelred
Opublikowano
27 minut temu, Michaelred napisał(a):

Pis już się raczej nie podniesie, ale najbardziej przerażające to jest stabilne poparcie KO na poziomie ok 30%. To okazał się dużo większy beton niż pisowskie dziady z pierdziszewic. Całe szczęście jest Giertych i w nim nadzieja, że pogrąży KO. #Romanmusisz

Piecze? I dobrze XDD 

Skowyt będzie jeszcze długo słyszany

28 minut temu, Michaelred napisał(a):

pogrąży KO.

PS póki co to pisowi coś nie idzie XD 

Opublikowano
3 godziny temu, Badalamann napisał(a):

@Kamiyanx Wyżej pisałeś coś o tym, że Morawiecki, były pisowski premier, nie jest prawdziwym pisowcem. Kto tu jest naiwny? xD 

No nie jest tak do końca, bo on nigdy nie mógłby przejąć schedy po Kaczorze. Za bogaty jest po prostu i znienawidzony przez drugą frakcję.

3 godziny temu, TheMr. napisał(a):

Zostaw krypto piwniczka w spokoju. Nic nie jest robione i tyle. Mi zabrakło miejsca na kartce A4 żeby zmieścić ilość inwestycji w ostatnich 2 latach, ale nic nie jest robione. 

Oho i już lecą ad personam od naszego biznesmenka. Mam nadzieję, że uwzględniłeś inwestycje w Szpital Południowy, wałek na powodzi czy ten wygenerowany w AI raporcik XDDD

Kwota wolna też miała być ponoć wyższa, a zamiast tego planują zaoranie ryczałtu :D

Opublikowano (edytowane)

Mówiłem, że to psychiatryk. To zdjęcie, które wrzucił @Camis lata po twitterze, a silniczki je komentują, że to spotkanie z Kralem. Tylko że na zdjęciu wcale nie ma Krala XD Ten facet z tyłu to przecież magister/doktor Bartosiak, król pivotu, a nie kryptowalut. :hahaha:

obraz.png

Edytowane przez Michaelred
Opublikowano (edytowane)

Tymczasem w naszych sądach stabilnie. O pobiciu trąbią w całej Polsce, jeden ze sprawców doprowadzony do sądu ale ten zapewne rozczulił się wiekiem chłopaka.

https://wiadomosci.wp.pl/smiertelne-pobicie-na-willowym-swiadek-go-wskazal-sad-wypuscil-16-latka-7322625190357472a

U nas można rozjeżdżać ludzi pod wpływem alko z zakazami prowadzenia pojazdów, zatłuc na śmierć na chodniku i nic. Tymczasem traktorem lepiej nie jeździć no i batonów też lepiej nie kraść :hihot:

Edytowane przez Klakier1984
Opublikowano
3 godziny temu, Camis napisał(a):

To czemu do tej pory nikt tego nie zrobił?, to jedna z większych pisowskich mend na X. Pobanował mnie na każdym jego koncie %-)

Sprawa ma wymiar międzynarodowy więc pewne działania mogą być koordynowane.

Opublikowano
30 minut temu, Klakier1984 napisał(a):

U nas można rozjeżdżać ludzi pod wpływem alko z zakazami prowadzenia pojazdów, zatłuc na śmierć na chodniku i nic. Tymczasem traktorem lepiej nie jeździć no i batonów też lepiej nie kraść :hihot:

Ani kopać centralek elektrycznych. Też skuli dzieciaka, jak hanibala lectera za to. ;)

Opublikowano
6 godzin temu, huudyy napisał(a):

znacie jakieś miasto w Polsce, gdzie flaga Ukrainy samotnie powiewa na maszcie? Bo ja nie XD

Ja znam - Gdańsk, a przynajmniej tak twierdzą barany z lokalnego portalu widząc wywieszoną kaszubską flagę na Górze Gradowej ;) 

Opublikowano
5 godzin temu, Klakier1984 napisał(a):

No to pis może nurkować w kierunku 10% w najbliższych sondażach :)

Wyborcy pis raczej nie ogarniają przewałów na kryptowalutach. Prędzej przypiszą aferę z Zonda do KO - kolejny raz rząd Tuska nie zadziałał i nie uchronił oszczędności Polaków.

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Bono_UG napisał(a):

Ja znam - Gdańsk, a przynajmniej tak twierdzą barany z lokalnego portalu widząc wywieszoną kaszubską flagę na Górze Gradowej ;) 

Może nie fizyczna flaga ale na budynku Olivia business center często widać barwy Ukrainy. 

Edytowane przez lokiju
Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, Klakier1984 napisał(a):

Tymczasem w naszych sądach stabilnie. O pobiciu trąbią w całej Polsce, jeden ze sprawców doprowadzony do sądu ale ten zapewne rozczulił się wiekiem chłopaka.

https://wiadomosci.wp.pl/smiertelne-pobicie-na-willowym-swiadek-go-wskazal-sad-wypuscil-16-latka-7322625190357472a

Co tam pisowczyku? Nie ma to jak komentować orzeczenia sądów podczas gdy w te sądy właśnie Twoi polityczni patroni siłą włączyli w szeregi sędziów około 3000 osób po znajomości. Pamiętaj o tym za każdym razem gdy przekraczasz próg sądu.

Edytowane przez NotQuite
Opublikowano
3 godziny temu, JeRRyF3D napisał(a):

Ani kopać centralek elektrycznych. Też skuli dzieciaka, jak hanibala lectera za to. ;)

Za to można wypuszczać z więzienia pisowskiego księdza, który za lipną dotację budował studio nagrań.

2 minuty temu, Klakier1984 napisał(a):

Chyba ktoś tu w sądzie pracuje i dupa piecz - dobrza ma piec:cool:

Nooo w końcu się pisiaczku przyznałeś.

Opublikowano

Już się pisiorku do inwektyw rzucasz, a ja Ci tylko przypominam że za ten poziom sądów jesteś współodpowiedzialny, bo za pisem zawssze byłeś. Znam Cię z "tamtego" forum i wiem co pisałeś a czego nie. I jak PiS niszczył filary demokracji, łamał Konstytucję RP to siedziałeś cicho. Jak organy państwowe w latach 2016-2023 niszczyły ludzi to też siedziałeś cicho. Zero honoru tylko język gorący do komentowania tego burdelu co sam narobiłeś.

9 godzin temu, TheMr. napisał(a):

Zostaw krypto piwniczka w spokoju. Nic nie jest robione i tyle. Mi zabrakło miejsca na kartce A4 żeby zmieścić ilość inwestycji w ostatnich 2 latach, ale nic nie jest robione. 

Nie no, nic nie jest robione, bo inaczej narracja symetrysty się rozjeżdża. Słowo-klucz w końcu.

Opublikowano (edytowane)

Większość z nas się zna z tamtego forum. Choćby ty wybitnie jesteś no-name nawet jak na internetowe standardy w dodatku z bujną wyobraźnią. Jeszcze czekam aż napiszesz, że biłem brawo bo ktoś niszczył ludzi impertynencie jeden.

"Współodpowiedzialny"- jeszcze się dowiem, że w sądzie pracuję :)

Edytowane przez Klakier1984
Opublikowano (edytowane)

Widzę że na forum stabilnie, po 21 będzie zmiana i przyjdzie piguła z tabletami :D, za to dohtóra dzisiaj nie ma na oddziale bo kosi siano w 4 innych placówkach na raz, wejherowo czy tworki jakieś.

W temacie się uruchomił Krzysztof Jarzyna ze Szczeci.... a sorry Rutkowski on ma raczej:

g4r4q2uxa9r6fji14qi6e6i4v4viu54m.jpeg

Razem z Giertychem to "elyta" współczesnej władzy jest!

Edytowane przez ibizpl
Opublikowano
6 godzin temu, Kamiyanx napisał(a):

No nie jest tak do końca, bo on nigdy nie mógłby przejąć schedy po Kaczorze. Za bogaty jest po prostu i znienawidzony przez drugą frakcję.

Oho i już lecą ad personam od naszego biznesmenka. Mam nadzieję, że uwzględniłeś inwestycje w Szpital Południowy, wałek na powodzi czy ten wygenerowany w AI raporcik XDDD

Kwota wolna też miała być ponoć wyższa, a zamiast tego planują zaoranie ryczałtu :D

Polski Ład zapomniał? Proporcje zatracił? Coś dla ciebie : katastrofa w kopalni Turów.